Afișez toate cele 6 rezultate

Sampon Schauma Moisture Sea Dream 350ml

12,00 lei
samponul Schauma Meerestraum Moisture Shampoo va hraneste parul si protejeaza mediul inconjurator. Aveti grija de parul dvs. cu samponul nostru hidratant care nu incarca. Nu contine siliconi si parabeni. Protejati mediul inconjurator: sticla este fabricata din 96% plastic reciclat, din care jumatate este plastic social. Formula imbunatatita de spalare rapida pentru a economisi apa. Ambalaj sustenabil: flacon fabricat din 96% plastic reciclat, din care jumatate este plastic social, colectat de pe plaja si de pe uscat.

Sampon Schauma Natural Moments banana si capsuni 350ml

9,00 lei
Balsamul Schwarzkopf Schauma Nature Moments Intense Repair & Regeneration cu capsune, banana si seminte de chia asigura: ESENtE PROVENITE DIN SURSE 100% NATURALE; EFECT INTENS REPARATOR sI REGENERATOR: Inspirat de inventivitatea bauturilor smoothie, mereu delicioase si benefice pentru sanatatea ta, balsamul Hair Smoothie are un efect nutritiv asupra parului tau pe care il face mai frumos si mai puternic.

Sampon Schauma Natural Moments Mere Verzi 350ml

12,00 lei
Formula proaspata si parfumata cu mar verde si urzica a fost dezvoltata pentru parul normal. Curata parul in profunzime. Marul verde, cultivat in regiunile montane inalte, este bogat in substante nutritive si minerale. Formula inovatoare cu tehnologie de detectare a transpiratiei. Pentru o senzatie de par intens supla si proaspata pe tot parcursul zilei, de la radacina pana la varfuri.

Schauma Natural Moments, sampon Acai Beere 350ml

13,00 lei
Sampon nutritiv cu fructe de acai, lapte de migdale si ovaz, ideal pentru par uscat si foarte uscat. Contine esente provenite din surse 100% naturale, avand un efect revitalizant si hranitor. Asigura un parfum placut, lasa parul frumos, puternic si sanatos. Samponul are la baza o formula vegana si nu contine parabeni sau silicon. De asemenea, recipientul este fabricat din 30% plastic reciclat. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Germania pentru piata Germana

Schauma Natural Moments, sampon Mere Verzi 400ml

13,00 lei
Formula proaspătă parfumată cu măr verde și urzică a fost dezvoltată pentru părul normal. Curăță bine părul. Mărul verde, cultivat în regiunile montane înalte, este bogat în nutrienți și minerale. Formula inovatoare cu tehnologie de detectare a transpiratiei. Pentru o senzație de păr intens suplu și proaspăt pe tot parcursul zilei, de la rădăcină până la vârfuri. FI MAI DESTEPT. ECONOMISI APĂ. Schauma susține inițiativa pentru un consum responsabil de apă. Peste 90% din consumul de apă și energie al produselor noastre are loc în timpul utilizării. Asta înseamnă că și tu poți contribui în fiecare zi.

Produs in Germania pentru piata Germana

Schauma Sampon Repara & Ingrijeste VEGAN 350m

13,00 lei
Netezește și hrănește structura părului. Întărește părul printr-o îngrijire deosebit de intensivă până la vârfuri. Pentru un păr vizibil regenerat, suplu și sănătos, plin de strălucire. Cu complex de micronutrienți. Pentru un par puternic si sanatos de la radacina pana la varfuri.

Produs in Germania pentru piata Germana