Afișez toate cele 5 rezultate

Dove Sampon Detox Ritual Lapte de orez Matcha 250ml

14,00 lei
Inspirat de ritualurile de frumusețe japoneze pentru părul normal până la gras. Șampon Ritual Detox cu Matcha și Lapte de Orez. Eliberează părul de reziduuri și îngrijește părul normal până la rapid gras. Protejează împotriva factorilor de stres din mediu. Potrivit pentru uz zilnic. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Dove sampon Îngrijire Hidratantă Ediție Specială, 250ml

15,00 lei
Dove Daily Moisture Light dă viață părului fin Sistem de hrănire pentru până la 95% mai mult volum și plenitudine în părul plat Cu tehnologia Oxyfusion pentru un par mai plin, care nu este incarcat Păr frumos și sănătos la fiecare spălare Șampon volumizator potrivit pentru utilizarea zilnică Conceput pentru părul plat și fin Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania si Austria)

Dove sampon întăritor 250ml

14,00 lei
Imbogatita cu extracte de avocado si calendula Pentru un par mai puternic Mai puțină cădere a părului datorită ruperii de la prima spălare Combină hrănirea intensă de la Dove cu ingrediente inspirate din natură Cu o formula cremoasa iti curata delicat parul. Ajută la stimularea corpului și a sari de la prima spălare. Păr sănătos și cu aspect mai plin. Potrivit pentru uz zilnic.

Dove sampon restaurator, 250ml

14,00 lei
Îmbogățit cu minerale valoroase. Oferă o strălucire strălucitoare și frumoasă părului tău. Combină ingredientele hrănitoare ale uleiului de cocos și turmericului. Potrivit pentru părul grav deteriorat si cu tendinta de cadere. Reface firul din interior pana la varfuri dintr-un singur strop datorita extractelor complexe de cocos si turmeric. Textura cremoasa, delicata cu parul fragil. Nu incarca firul si reduce efectul de par gras. Reface zonele deteriorate si fortifica fibra capilara impotriva factorilor care genereaza desprinderea firului de par. Folosirea continua ajuta la combaterea cauzei generatoare de matreata fara a irita pielea capului. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia si Olanda)

Dove sampon Ritual de vară Aloe Vera si Apă de trandafiri, 250ml

14,00 lei
Șampon Dove Care Secrets Summer Ritual îngrijește părul stresat de vară Mirosul de apa de trandafiri si aloe vera revigoreaza simturile Șamponul hidratează imediat părul stresat de vară Șamponul protejează și îngrijește părul, mai ales vara Șampon Summer Ritual pentru părul neted de vară Șampon de păr inspirat din ritualurile de frumusețe ale femeilor mexicane Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Elvetia si Austria)