Afișez toate cele 5 rezultate

Fairy & Dreft lichid professional original 1l

18,00 lei
P&G Professional Fairy Dreft Dreft Hand Washing Up Liquid 1 litru Puternic impotriva murdariei, delicat cu pielea, putere mare de degresare, economic in utilizare, deosebit de delicat cu pielea

Fairy lichid Ultra Concentrat Original 450ml

11,00 lei
Fairy Ultra plus concentrat cu tăieturi uimitoare prin grăsime Minunat hidratează împotriva grăsimilor Mai multă spumă, șampon cu extracție cu spumă de lungă durată, tăieturi impresionante prin grăsime Formula Fairys fără grăsime Formula concentrată Fairys Ergiebigste Ultra Plus.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Lichid de spalat vase cu mandarine si flori de ghimbir 520 ml

10,00 lei
Fairy ofera puterea de curatare pe care va puteti baza atunci cand spalati vasele. Formula foarte concentrata dizolva instantaneu grasimea pentru vase stralucitor de curate. O picatura de lichid de spalat Fairy este atat de productiva incat este suficienta pentru o intreaga spalare. Prin urmare, aveti nevoie de mai putin produs, ceea ce inseamna ca folositi mai putine sticle de plastic si, prin urmare, protejati mediul inconjurator.

Lichid de spalat vase Fairy lamaie 520ml

10,00 lei
Detergent de inalta calitate pentru vase cu miros de lamaie. Concentrat, 3 ml la 5 l de apa. Respecta mediul inconjurator. Chiar si in apa rece, poate face fata grasimii. Delicat pe piele.

Lichid de spalat vase Fairy ultra concentrat lamaie 625ml

12,00 lei
Indeparteaza grasimea arsa pana la de 3 ori mai eficient, de 3 ori mai putin frecat Spuma de foarte lunga durata cu putere de curatare eficienta Cea mai buna formula a zanei impotriva grasimii Concentrat Fairy Ultra Plus cu o putere impresionanta de degresare Fabricata din plastic 100% reciclat (cu exceptia capacului si a etichetei)