Afișez toate cele 9 rezultate

Fairy & Dreft lichid professional original 1l

18,00 lei
P&G Professional Fairy Dreft Dreft Hand Washing Up Liquid 1 litru Puternic impotriva murdariei, delicat cu pielea, putere mare de degresare, economic in utilizare, deosebit de delicat cu pielea

Fairy lichid pur si curat 450ml

10,00 lei
Fairy Pure and Clean detergent de vase lichid iti ofera puterea de curatare originala Fairy pentru vasele tale, dar nu contine parfumuri si coloranti. Fairy Pure and Clean, detergent de vase, 450 ml

Finish All in one, detergent capsule pentru masina de spalat vase degresant maxim – 45 buc

62,00 lei
Pentru curățare zilnică și strălucire prima dată. Tablete fără ambalaj. Datorită puterii mari de curățare, nu trebuie să vă spălați vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase. Pentru o mașină de spălat vase curată și igienă, fără mirosuri neplăcute. Cu folie biodegradabilă. Finish All in one eliberează agenți puternici care îndepărtează chiar și cele mai încrustate reziduuri pentru o curățare intensă și un rezultat impecabil de fiecare dată de la prima spălare.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Franta).

Finish classic 100 tabs lemon

75,00 lei
Finish Classic Lemon îndepărtează petele încăpățânate și asigură vase curate și strălucitoare De la vase de lasagna coapte până la petele de grăsime încăpățânate pe oale și tigăi, tabletele Finish Classic Dishwasher știu ce să facă cu vasele murdare într-un mod de încredere. Întotdeauna doza potrivită datorită tabletelor la îndemână pentru mașina de spălat vase care vă protejează în mod optim argintăria, sticlăria și mașina. Cel mai recomandat detergent, bazat pe renumiți producători de mașini de spălat vase și sticlă care recomandă Finish Acest pachet conține 100 de tablete pentru mașina de spălat vase.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Franta).

Finish classic 100 tabs regular

75,00 lei
Finish Classic Regular indeparteaza petele dificile si asigura un butoi curat si stralucitor De la boluri de lasagna atrase pana la petele de grasime incapatanate din oale si tigai, tabletele pentru masina de spalat vase Finish Classic stiu sa se familiarizeze cu butoiul dvs. murdar Cu agenti activi de inmuiere pentru a indeparta reziduurile gatite Cele mai bune produse de curatare recomandate, pe baza producatorilor renumiti de masini de spalat vase si sticla care recomanda Finish Acest pachet contine 100 de tablete
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Franta).

Lichid de spalat vase cu mandarine si flori de ghimbir 520 ml

10,00 lei
Fairy ofera puterea de curatare pe care va puteti baza atunci cand spalati vasele. Formula foarte concentrata dizolva instantaneu grasimea pentru vase stralucitor de curate. O picatura de lichid de spalat Fairy este atat de productiva incat este suficienta pentru o intreaga spalare. Prin urmare, aveti nevoie de mai putin produs, ceea ce inseamna ca folositi mai putine sticle de plastic si, prin urmare, protejati mediul inconjurator.

Lichid de spalat vase Fairy lamaie 520ml

10,00 lei
Detergent de inalta calitate pentru vase cu miros de lamaie. Concentrat, 3 ml la 5 l de apa. Respecta mediul inconjurator. Chiar si in apa rece, poate face fata grasimii. Delicat pe piele.

Lichid de spalat vase Fairy ultra concentrat lamaie 625ml

12,00 lei
Indeparteaza grasimea arsa pana la de 3 ori mai eficient, de 3 ori mai putin frecat Spuma de foarte lunga durata cu putere de curatare eficienta Cea mai buna formula a zanei impotriva grasimii Concentrat Fairy Ultra Plus cu o putere impresionanta de degresare Fabricata din plastic 100% reciclat (cu exceptia capacului si a etichetei)