Afișez toate cele 9 rezultate

Fairy & Dreft lichid professional original 1l

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 19,00 lei.
Sapun lichid de vase de uz general Indepărtează foarte eficient și rapid toate grăsimile și reziduurile alimentare, Spumă de lungă durată de la fiecare picătură, Economic în utilizare, Proaspăt și plăcut parfumat, Testat dermatologic, blând și sigur pentru piele.

Produs in Italia pentru Europa Centrala si Vest (Germania, Austia, Belgia, Olanda si Elvetia)

Fairy lămâie Lichid de spălat vase 520ml

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 12,00 lei.
Fabricat din plastic 100% reciclat (cu excepția capacului și a etichetei). Îndepărtează grăsimea arsă de până la 3 ori mai eficient, de 3 ori mai puțină spălare. Spumă de lungă durată cu putere de curățare eficientă. Cea mai bună formulă împotriva grăsimilor a lui Fairy. Concentrat Fairy Ultra Plus cu putere impresionantă de dizolvare a grăsimilor.

Produs in Italia pentru Europa Centrala si Vest (Germania, Austia si Elvetia)

Fairy mandarin si flori de ghimbir 520 ml

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 12,00 lei.
Ultra economic. Formula concentrată îndepărtează chiar și reziduurile de grăsime încăpățânate în cel mai scurt timp, oferind preparatelor tale o strălucire radiantă. Spumă de ultra lungă durată din fiecare picătură. Formula eficientă pentru vase curate strălucitoare, putere impresionantă de dizolvare a grăsimilor și un parfum floral și fructat fantastic. Fiecare picătură de concentrat Fairy creează spumă de lungă durată pentru o putere de curățare eficientă.

Produs in Italia pentru Europa Centrala si Vest (Germania, Austia si Elvetia)

Fairy ultra concentrat lămâie 625ml

Prețul inițial a fost: 16,00 lei.Prețul curent este: 14,00 lei.
Îndepărtează grăsimea arsă de până la 3 ori mai eficient, de 3 ori mai puțină spălare. Spumă de lungă durată cu putere de curățare eficientă. Cea mai bună formulă a Zânei împotriva grăsimilor. Concentrat Fairy Ultra Plus cu putere impresionantă de dizolvare a grăsimilor. Fabricat din plastic 100% reciclat (cu excepția capacului și a etichetei).

Produs in Italia pentru Europa Centrala si Vest (Germania, Austia si Elvetia)

Fairy ultra concentrat, floare de iasomie, 900 ml

Prețul inițial a fost: 27,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
Fabricat din plastic 100% reciclat (cu excepția capacului și a etichetei). Spumă extra durabilă cu putere de curățare eficientă. Micul miracol împotriva grăsimilor – ultra-eficient. Fairy Ultra concentrat cu putere impresionantă de dizolvare a grăsimilor. Miros irezistibil și putere de dizolvare a grăsimilor. Fairy, produsul vă umple bucătăria cu un parfum ușor, proaspăt și curat. Fairy oferă chiuvetei tale prospețime irezistibilă atunci când spălați vase. Formula eficienta pentru vase stralucitor de curate, putere impresionanta de dizolvare a grasimilor si un parfum fantastic de fructat si floral. Formula foarte concentrata, ultra productiva. O picătură este suficientă pentru o masă întreagă.

Produs in Italia pentru Europa Centrala si Vest (Germania, Austia si Elvetia)

Fairy ultra concentrat, rodie, 900 ml

Prețul inițial a fost: 27,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
Fabricat din plastic 100% reciclat (cu excepția capacului și a etichetei). Spumă de lungă durată cu putere de curățare eficientă. Micul miracol împotriva grăsimilor - ultra-eficientă/cea mai bună formulă împotriva grăsimilor. Concentrat Fairy Ultra/Ultra Plus cu putere impresionantă de dizolvare a grăsimilor. Miros irezistibil și putere de dizolvare a grăsimilor.

Produs in Italia pentru Europa Centrala si Vest (Germania, Austia si Elvetia)

Finish All in one, detergent capsule pentru masina de spalat vase degresant maxim – 45 buc

Prețul inițial a fost: 68,00 lei.Prețul curent este: 62,00 lei.
Pentru curățare zilnică și strălucire prima dată. Tablete fără ambalaj. Datorită puterii mari de curățare, nu trebuie să vă spălați vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase. Pentru o mașină de spălat vase curată și igienă, fără mirosuri neplăcute. Cu folie biodegradabilă.Finish All in one eliberează agenți puternici care îndepărtează chiar și cele mai încrustate reziduuri pentru o curățare intensă și un rezultat impecabil de fiecare dată de la prima spălare.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Franta).

Finish classic 100 tabs regular

Prețul inițial a fost: 85,00 lei.Prețul curent este: 75,00 lei.
Finish Classic Regular indeparteaza petele dificile si asigura un butoi curat si stralucitor De la boluri de lasagna atrase pana la petele de grasime incapatanate din oale si tigai, tabletele pentru masina de spalat vase Finish Classic stiu sa se familiarizeze cu butoiul dvs. murdar Cu agenti activi de inmuiere pentru a indeparta reziduurile gatite Cele mai bune produse de curatare recomandate, pe baza producatorilor renumiti de masini de spalat vase si sticla care recomanda Finish Acest pachet contine 100 de tablete
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Franta).

Somat deo duo-perls stop miros

Prețul inițial a fost: 19,00 lei.Prețul curent este: 16,00 lei.
Deodorantul Somat Duo-Perls cu sistemul lor cu două camere și puterea perlelor de 5x asigură o oprire constantă a mirosului de la primul până la ultimul ciclu de spălare. Tehnologia unică Duo-Perls radiază prospețime de lungă durată și neutralizează mirosurile neplăcute din mașina de spălat vase, chiar și între spălări Puterea de 5 x perle asigură că interiorul mașinii de spălat vase miroase întotdeauna plăcut proaspăt și curat Aplicare: pur și simplu agățați bilele deodorante Somat pe suportul superior și rețineți că brațele de pulverizare rămân liber deplasabile, evitați contactul cu tijele de încălzire

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia si Germania)