Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Ajax detergent universal 1.25l laguna

13,00 lei
Efect maxim: indeparteaza toata murdaria, chiar si cea depusa, pentru o casa impecabil de curata Efort minim: nu este nevoie de spalare sau clatire Rezultatul este o curatare stralucitoare a suprafetelor si o prospetime deosebita! Puterea Ajax: o formula activa pentru a indeparta murdaria fara a freca.

Ajax detergent universal 1l floare de primavara verde

11,00 lei
Prospetime naturala de peste 24 de ore: Datorita parfumului sau cu extracte naturale, Ajax F?te des Fleurs ofera un miros proaspat timp de 24h+. Frumusete radianta: Curata in profunzime pentru a lasa toate suprafetele stralucitoare. Fara clatire.

Ajax detergent universal 1l lavanda

10,00 lei
Detergent universal pentru suprafete multiple - Stralucire si prospetime pH neutru. A nu se utiliza pe suprafete care nu pot fi spalate, cum ar fi lemnul si aluminiul lustruit sau neslefuit. Daca aveti indoieli, testati pe o zona putin vizibila.

Ambi Pur WC Activ Citrice si nuferi spray 750ml

14,00 lei
Spray pentru curatat vasul de toaleta Ambi Pur imbina puterea mare de curatare, parfumul floral si tehnologia antimiros.

Ambi Pur WC Active salvie si cedru salbatic, Spray 750ml

14,00 lei
Spray pentru curatat WC Ambipur salvie si cedru 750ml. Spray pentru curatat WC Ambipur salvie salbatica si cedru.

Bref spray 750ml anti calcar, rugina si depuneri

13,00 lei
Bref Power impotriva calcarului si a murdariei contracareaza imediat problemele de murdarie din toata casa. Formula inovatoare permite picaturilor de apa sa pluteasca si previne depunerea din nou a calcarului si a depunerilor de calcar. in plus, formula de parfum cu doua faze ofera un parfum puternic atunci cand este pulverizat si un parfum proaspat si placut dupa curatare.

Bref spray 750ml bucatarie

13,00 lei
Bref impotriva grasimii si a suprafetelor arse actioneaza extrem de puternic si imediat asupra tuturor tipurilor de pete de grasime din intreaga casa.

Bref spray de baie 750ml Lamie

13,00 lei
Bref bath spray este detergentul zilnic ideal pentru spalatorii, robinete si bai. indeparteaza reziduurile de calcar si ofera baii dvs. un aspect nou.

Cif crema 750ml citrice

14,00 lei
Cif Cream Lemon Scouring Agent indeparteaza murdaria, grasimea si calcarul. Cu ingrediente naturale care localizeaza si elimina murdaria incapatanata. Acum intr-o sticla fabricata din peste 25% plastic reciclat. Cif Cream Lemon lasa, de asemenea, un parfum minunat si proaspat. Acest produs de curatare este potrivit pentru toate lucrarile de curatare. Curatati eficient casa cu Cif, expertul in curatenie de ani de zile.

Cif crema 750ml original

14,00 lei
Cif Cream Normal Abraziv indeparteaza murdaria, grasimea si calcarul. Cu ingrediente naturale care localizeaza si elimina murdaria incapatanata. Acum intr-o sticla fabricata din peste 25% plastic reciclat. De asemenea, Cif Cream Normal lasa in urma un parfum minunat si proaspat. Acest produs de curatare este potrivit pentru toate lucrarile de curatare. Curatenia eficienta la domiciliu se face cu Cif, expertul in curatenie de ani de zile.

Cif Professional Degreasant Spray 750ml

20,00 lei
Cif Professional Degreaser performanta Formula activa de degresare pentru un degresaj mai puternic Combina puterea CIF cu un degresant eficient Ideal pentru catering si pentru curatenie

Cif Professional spray de curatare sticla, universal 750ml

18,00 lei
Degresarea indeparteaza amprentele digitale la prima utilizare Tehnologia a fost de a neutraliza mirosurile neplacute si de a lasa un miros placut Cap de pulverizare - pentru un timp de contact mai mare pe suprafetele verticale