Afișez 1 - 12 din 29 de rezultate

Ajax detergent universal 1.25l laguna

Prețul inițial a fost: 17,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Ajuta la indepartarea bacteriilor Indeparteaza petele dificile Prospetime intensa Formula 96% biodegradabila Recipientul si capacul se recicleaza Nediluat pentru suprafete mici. Asigurați rapid și ușor o casă minunat de curată și proaspătă cu Ajax All Purpose Cleaners. În plus, toate aparatele de curățare universale Ajax au putere activă maximă care asigură: Efect maxim: indeparteaza orice murdarie, chiar si aglomerata, pentru o casa impecabil de curata Efort minim: nu este nevoie de spălare sau clătire Rezultatul sunt suprafețe strălucitor curate și prospețime deosebită! Puterea Ajax: o formulă activă pentru îndepărtarea murdăriei fără spălare.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta, Belgia si Olanda)

Ajax detergent universal 1l lavanda

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 12,00 lei.
Ajuta la indepartarea bacteriilor Indeparteaza petele dificile pH neutru Prospetime intensa Formula 96% biodegradabila Recipientul si capacul se recicleaza Nediluat pentru suprafete mici. Asigurați rapid și ușor o casă minunat de curată și proaspătă cu Ajax All Purpose Cleaners. În plus, toate aparatele de curățare universale Ajax au putere activă maximă care asigură: Efect maxim: indeparteaza orice murdarie, chiar si aglomerata, pentru o casa impecabil de curata Efort minim: nu este nevoie de spălare sau clătire Rezultatul sunt suprafețe strălucitor curate și prospețime deosebită! Puterea Ajax: o formulă activă pentru îndepărtarea murdăriei fără spălare.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia si Suedia)

Ajax Eucalipt detergent universal 1,25 l

Prețul inițial a fost: 20,00 lei.Prețul curent este: 17,00 lei.
Descoperiți acțiunea dubla a lui Ajax: Îndepărtează toată murdăria fără frecare și clătire. Parfum proaspăt: bucurați-vă de curățenia cu miros de eucalipt care durează. Ajax Detergentul universal cu eucalipt este delicat cu suprafețele (marmura, ceramica). Pentru suprafețele care intra in contact cu alimentele, clătiți cu apă potabilă. Parfum: proaspăt de eucalipt. Efect maxim: indeparteaza orice murdarie, chiar si aglomerata, pentru o casa impecabil de curata. Efort minim: nu este nevoie de spălare sau clătire. Rezultatul sunt suprafețe strălucitor curate și prospețime deosebită! Puterea Ajax: o formulă activă pentru îndepărtarea murdăriei fără spălare.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Ajax Fresh detergent universal 1,25 l

Prețul inițial a fost: 20,00 lei.Prețul curent este: 17,00 lei.
Dizolvă rapid murdăria și lasă toate suprafețele lavabile fără urme. Formula noua cu 99% ingrediente de origine naturala. Putere de curățare 100%, funcționează împotriva tuturor tipurilor de murdărie. Sticla fabricata din plastic 100% reciclat.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Ajax Iasomie detergent universal 1,25 l

Prețul inițial a fost: 20,00 lei.Prețul curent este: 17,00 lei.
Ajuta la indepartarea bacteriilor Indeparteaza petele dificile Prospetime intensa Formula 96% biodegradabila Recipientul si capacul se recicleazaSoluția de curățare pentru mai multe suprafețe Ajax Fête des Fleurs Jasmin elimină mirosurile neplăcute și lasă o prospețime naturală timp de 24 de ore. Acest detergent abordează și dizolva murdăria instantaneu.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Ajax lagune detergent universal 1.25l

Prețul inițial a fost: 20,00 lei.Prețul curent este: 17,00 lei.
Suprafețe multiple Curațare profundă Rezultat lucios Fără urme Floarea de primăvară Ajax fete des fleurs vine și într-o sticlă realizată 100% din plastic reciclat și 100% reciclabil.Faceți-vă casa să strălucească și să miroasă minunat cu detergentul multifuncțional Ajax fete des fleurs, flori de primăvară. Acest produs de curățare universal are o formulă nouă, mai responsabilă, realizată din 99% ingrediente de origine naturală și un parfum mai puternic și de lungă durată.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Bref Power Spray împotriva calcarului și murdăriei 750 ml

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
Bref Power Cleaner funcționează cu formula sa ultra-puternică cu efect imediat împotriva calcarului, murdăriei, reziduurilor de săpun și ruginii în toată casa Efectul de stopare a calcarului nu numai că îndepărtează murdăria, dar permite și picăturilor de apă să se desprindă și astfel previne formarea depunerilor de calcar. În plus, parfumul în 2 faze oferă un parfum puternic la pulverizare și un parfum proaspăt plăcut după curățare Tehnologia capului de pulverizare oferă putere și distribuție îmbunătățite de pulverizare, contribuind astfel la o curățare și mai eficientă Vă rugăm să rețineți: imaginile pot diferi ușor față de articolul real 100% activ impotriva calcarului, pentru o curatenie ideala si puternica pe orice suprafata din baie si pe gresie de bucatarie, fara frecare. Pur și simplu pulverizați, lăsați să acționeze și ștergeți.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)

Bref Power Spray împotriva grăsimilor și arsurilor 750 ml

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
Bref Power împotriva grăsimilor și alimentelor arse funcționează puternic cu formula de putere și imediat împotriva tuturor tipurilor de murdărie de grăsime din toată casa. Formula reduce aderența petelor de grăsime pentru o curățare ușoară. În plus, parfumul în două faze oferă un parfum puternic la pulverizare și un parfum proaspăt după curățare. Rezultatul este 100% activ împotriva grăsimilor și un parfum proaspăt pentru o curățenie perfectă. În plus, parfumul în 2 faze oferă un miros puternic la pulverizare și un parfum proaspăt plăcut după curățare. Tehnologia capului de pulverizare oferă putere și distribuție îmbunătățite de pulverizare, contribuind astfel la o curățare și mai eficientă. Pur și simplu pulverizați, lăsați să acționeze și ștergeți. 100% activ împotriva grăsimilor. Cu efect de oprire a grăsimii. Soluția ultra-puternică funcționează imediat împotriva tuturor tipurilor de murdărie de grăsime din toată casa. Formula inovatoare reduce aderența petelor de grăsime astfel încât acestea să poată fi îndepărtate mai rapid și mai ușor.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)

Bref spray 750ml anti calcar, rugina si depuneri

Prețul inițial a fost: 15,00 lei.Prețul curent este: 13,00 lei.
Bref Power impotriva calcarului si a murdariei contracareaza imediat problemele de murdarie din toata casa. Formula inovatoare permite picaturilor de apa sa pluteasca si previne depunerea din nou a calcarului si a depunerilor de calcar. in plus, formula de parfum cu doua faze ofera un parfum puternic atunci cand este pulverizat si un parfum proaspat si placut dupa curatare.

Bref spray 750ml bucatarie

Prețul inițial a fost: 15,00 lei.Prețul curent este: 13,00 lei.
Bref impotriva grasimii si a suprafetelor arse actioneaza extrem de puternic si imediat asupra tuturor tipurilor de pete de grasime din intreaga casa.

Bref spray de baie 750ml Lamie

Prețul inițial a fost: 15,00 lei.Prețul curent este: 13,00 lei.
Bref bath spray este detergentul zilnic ideal pentru spalatorii, robinete si bai. indeparteaza reziduurile de calcar si ofera baii dvs. un aspect nou.

Cif crema 750ml citrice

Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Cif Cream Lemon Abrazive îndepărtează murdăria, grăsimea și calcarul. Cu ingrediente naturale care localizează și elimină murdăria încăpățânată. Acum într-o sticlă fabricată din plastic reciclat în proporție de peste 25%. Cif Cream Lemon lasa si un parfum minunat, proaspat. Acest detergent este potrivit pentru toate lucrările de curățare. Poti curata eficient casa cu Cif, expertul in curatenie de ani de zile.

Produs in Olanda pentru Piata Europei de Vest (Germania, Franta si Olanda)