Afișez toate cele 10 rezultate

Ambi Pur Hibicus & Trandafir, gel activ pentru toaleta 750 ml

17,00 lei
Igienic si proaspat Tehnologie anti-miros Curatare eficienta Gel de toaletă Ambi pur, datorită formulei sale puternice anti-calcar. Îndepărtează virușii și ciupercile vizibile de la prima folosire. Oferă curățenie igienă și strălucire. Gelul este îmbogățit cu parfumuri răcoritoare pe bază de uleiuri parfumate concentrate. Parfum: hibiscus și trandafir Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Spania pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Polonia)

Ambi Pur Menta & Iasomie, gel activ pentru toaleta, 750 ml

17,00 lei
Formula puternică anticalcar asigură o toaletă curată din punct de vedere igienic. Toaletă 100% lucioasă. Într-un parfum minunat de iasomie și mentă. Gelul oferă un parfum proaspăt de lungă durată de iasomie și mentă în toaletă. Curățarea toaletei nu este deloc dificilă, cu gelul activ de toaletă ambi pur - mentă și iasomie - 750 ml, cu un parfum revigorant de mentă și iasomie. Deschideti. Aplicati in interiorul vasului de WC. Lasati sa actioneze 5 min apoi clatiti cu apa din abundenta! Pentru o mai buna eficienta frecati cu o perie inainte de a clatit. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Spania pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Polonia)

Ambi Pur WC Activ Citrice si nuferi spray 750ml

17,00 lei
Sticla fabricata din plastic reciclat 50%. Igienic și proaspăt Tehnologie ANTI-miros Tehnologia scutului Parfumuri botanice Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Spania pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Polonia)

Ambi Pur WC Active salvie si cedru salbatic, Spray 750ml

17,00 lei
Usor spre usor Igienic De lungă durată Aroma racoritoare Tehnologie scut de protecție anti-murdărie și anti-miros 50% sticla din plastic reciclat Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Spania pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Polonia)

Bref wc 4x50gr power activ Citroen – Ocean

23,00 lei
Bref PowerAAA Aktiv curata toaleta la fiecare actionare a apei. In plus elibereaza spuma activa, previne depunerile de piatra, igienizeaza si parfumeaza.

Bref wc 4x50gr power activ lavende pin

25,00 lei
Parfumuri diferite pentru o prospetime intensa pana la ultimul jet de apa Datorita formulei unice cu 4 functii, Bref Power Aktiv combina spuma de curatare efectul anti-calcar si protectia impotriva murdariei, cu noua tehnologie de improspatare a aerului, care ofera prospetime in baie pana la ultimul jet de apa. Agatati odorizantul sub marginea vasului de toaleta. Cu fiecare jet de apa, toaleta va fi curatata si improspatata Odorizantul ofera pana la 240 de utilizari Pentru reciclare, va rugam sa separati ambalajul de plastic, de cel din carton.

Cillit bang toaleta 750ml

12,00 lei
Gelul CILLIT BANG acționează eficient împotriva mucegaiului, murdăriei, decolorării și mirosurilor neplăcute și elimină datorită Clor activ până la 99,9% din toate bacteriile. Puternic împotriva murdăriei din baie: gelul de putere pentru toaletă Cillit Bang pentru strălucire și igienă asigură o curățenie igienă în toaletă și un parfum proaspăt Datorită celor 10 acțiuni de putere, gelul de toaletă combate eficient bacteriile, mucegaiul și contaminanții organici din toaletă, aderă la suprafață și previne mirosurile neplăcute. Curățenie igienă și strălucire radiantă: gelul nu lasă reziduuri și elimină până la 99,9% din bacterii datorită formulei sale cu clor activ Curățare rapidă: gelul de toaletă ajunge chiar și în zonele greu accesibile și durează doar un minut pentru a lucra - deci mai mult timp pentru lucrurile frumoase din viață Cillit Bang gel de toaletă pentru strălucire și igienă. Utilizați cu atenție produsele biocide și citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare

Glorix solutie pentru toaleta 750 ml O2

12,00 lei
Glorix 02 cu formula de oxigen activ este un agent de curatare igienic puternic, in special pentru instalatiile sanitare ale baii si toaletei tale. Conține oxigen activ, nu are miros de înălbitor și nu pătează hainele în timpul morenelor. Glorix: expertul în igienă.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Germania si Olanda)

Glorix solutie pentru toaleta 750ml miros de eucalipt cu putere extinsa

12,00 lei
Glorix Eucalyptus Bleek vă garantează dumneavoastră și familiei dumneavoastră protecție activă pe termen lung împotriva murdăriei neigienice.Înălbitor Glorix Eucalyptus pentru o curățare 100% igienă Înălbitorul Glorix neutralizează mirosurile neplăcute prin sistemul duo Înălbitorul Glorix oferă o protecție mai lungă împotriva calcarului Înălbitorul Glorix oferă o protecție activă de lungă durată împotriva murdăriei neigienice.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Germania si Olanda)

Glorix solutie pentru toaletă cu înălbitor

12,00 lei
Puteți folosi zilnic glorix bleach original pentru o igienă continuă. Ambalajul este ușor de utilizat, permițându-vă să creați rapid o toaletă curată și igienă de fiecare dată. Utilizați celelalte produse de curățare Glorix pentru rezultate optime în toaleta dvs. De exemplu, curățați exteriorul toaletei dvs. cu spray-ul puternic sau cu șervețele umede la îndemână de la Glorix. În acest fel, sunteți întotdeauna asigurat de un mediu de viață curat din punct de vedere igienic pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Germania si Olanda)