Afișez toate cele 9 rezultate

Ambi Pur Hibicus & Trandafir, gel activ pentru toaleta 750 ml

15,00 lei
Proprietati: igienic si proaspat tehnologie anti-miros curatare eficienta Parfumul Pink Hibiscus & Rose

Ambi Pur Mint & Jasmin, gel activ pentru toaleta, 750 ml

15,00 lei
Ambipur Active Gel WC imbina puterea mare de curatare, parfumul floral si tehnologia antimiros.

Bref wc 4x50gr power activ Citroen – Ocean

21,00 lei
Bref PowerAAA Aktiv curata toaleta la fiecare actionare a apei. In plus elibereaza spuma activa, previne depunerile de piatra, igienizeaza si parfumeaza.

Bref wc 4x50gr power activ lavende pin

25,00 lei
Parfumuri diferite pentru o prospetime intensa pana la ultimul jet de apa Datorita formulei unice cu 4 functii, Bref Power Aktiv combina spuma de curatare efectul anti-calcar si protectia impotriva murdariei, cu noua tehnologie de improspatare a aerului, care ofera prospetime in baie pana la ultimul jet de apa. Agatati odorizantul sub marginea vasului de toaleta. Cu fiecare jet de apa, toaleta va fi curatata si improspatata Odorizantul ofera pana la 240 de utilizari Pentru reciclare, va rugam sa separati ambalajul de plastic, de cel din carton.

Bref wc 700ml gel de igiena totala deliciu floral

11,00 lei
Gel de toaleta cu parfum de flori 100% decalcifiere Curatenie stralucitoare

Cillit bang toaleta 750ml

12,00 lei
Puternic impotriva murdariei in baie: gelul de toaleta Cillit Bang power gel shine and hygiene asigura o curatenie igienica in toaleta si un parfum proaspat

Glorix solutie pentru toaleta 750 ml O2

9,00 lei
Pentru Curatarea zilnica, temeinica si igienica a toaletelor, canalizarilor si gropilor. Versiunea O2 contine oxigen activ (fara clor) Fara inalbitor.

Glorix solutie pentru toaleta 750ml miros de eucalipt cu putere extinsa

9,00 lei
Utilizati inalbitorul Glorix cu eucalipt pentru o curatare 100% igienica. Glorix extended power este noua generatie de inalbitor cu efect anti-calcar. Protectie de pana la 3 ori mai lunga impotriva calcarului Formula protejeaza in mod activ toaleta, chiar si dupa ce se trage apa.

Glorix solutie pentru toaleta originala cu inalbitor

9,00 lei
Glorix Bleek este un produs de curatare cu inalbitor pentru toaleta si protejeaza in mod activ toaleta impotriva murdariei neigienice pentru o perioada lunga de timp. Produs de curatare cu formula de inalbitor