Afișez 1 - 12 din 59 de rezultate

Axe gel de dus AI Fresh 3in1 250ml

16,00 lei
Gel de duș AXE A.I. Fresh 250 ml Gel de duș pentru bărbați cu un parfum unic cu senzatie de proaspat si curat. Gelul de duș AXE A.I Fresh este pentru îngrijire intensivă si crește încrederea în sine și atracția. Gelul de duș are pH neutru, testat dermatologic și oferă prospețime de lungă durată. Gelul de duș se poate folosi pentru corp, față și păr. Acest gel de duș pentru bărbați este in editie limitata.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Axe gel de dus AI Intens 3in1 250ml

16,00 lei
AXE A.I. Intense - Axe intalneste inteligenta artificiala pentru un parfum oriental intens unic. Parfumul acestui gel de duș a fost creat cu ajutorul inteligenței artificiale. Gelul de duș pentru îngrijire intensivă crește încrederea în sine și atracția. Gelul de duș are pH neutru, testat dermatologic și oferă o prospețime de lungă durată. Apa de corp AX 3-in-1 si sampon pentru corp, fata si par.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Axe gel de dus Alaska 3in1 250ml

14,00 lei
Gel de duș Axe Alaska 250 ml Gel de duș pentru bărbați pentru îngrijire intensivă Un strop de briză arctică - Ocean Air și Bergamit Scent - Arctic Fresh Un parfum masculin picant de lemn de santal și chihlimbar combinat cu acorduri fructate Gel de dus, testat dermatologic Gelul de duș are pH neutru Acest gel de duș pentru bărbați combină naturalețea cu o atingere sportivă, încrezătoare. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Axe gel de dus Black 3in1 250ml

14,00 lei
Gelul de duș Axe Black a fost creat pentru bărbații care își urmează propriul drum de la început până la sfârșit. Gel de duș Axe Negru, îngrijire intensivă pentru corp și minte. Parfum din lemn de par congelat si cedru pentru o inviorare de neegalat. Gelul de duș proaspăt este testat dermatologic. Acest gel de duș are pH neutru pentru curățarea pielii sensibile. Gel de duș Axe Black – lasă puțin mai multă seninătate și liniște în viața ta.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Axe gel de dus Dark Temptation 3in1 250ml

14,00 lei
Gel de duș și șampon 3 în 1 Axe Dark Temptation pentru corp, față și păr Formula îmbunătățită datorită parfumului de lungă durată de 12 ore pentru un parfum de lungă durată și o senzație de prospețime pe piele Axe Dark Temptation - la fel de irezistibil ca ciocolata, o combinație senzuală de parfum distinctiv de condiment masculin și dulceață captivantă Gel de duș cu tehnologie activă pentru piele: prebiotice pe bază de plante care promovează bacteriile bune ale pielii și reduc bacteriile care cauzează mirosuri ale pielii, reduc mirosul corporal și mai mult parfum AX Gelul de duș are pH neutru, testat dermatologic și conține de 5 ori mai multe creme hidratante - pentru cea mai bună îngrijire AX. Acest gel de duș pentru bărbați revigorează simțurile și oferă îngrijire intensivă Vă rugăm să verificați simbolul PAO (după perioada de deschidere) care indică timpul de expirare a produsului după ce deschideți ambalajul. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Axe gel de dus Fresh Linen Wasabi 3in1 250ml

16,00 lei
Gelul de duș AXE Wasabi & Fresh Linen este 3 in 1 atat pentru corp,dar si pentru fata si par. Simte-te curat, proaspat si plin de energie dupa ce folosesti Axe Wasabi & Fresh Linen . Wasabi este picant, dar delicat, învelit în parfumul irezistibil al lenjeriei proaspăt spălate. Gelul de dus este testat dermatologic. Gelul de duș are PH neutru.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Axe gel de dus Gold Temptation 250 ml

14,00 lei
Axe Bodywash Gold Temptation este un gel de duș pentru bărbați cu un parfum atractiv. Axe Gold Temptation - este gel de duș, la fel de seducător ca aurul. Gelul de duș oferă un parfum de chihlimbar auriu - și un miros proaspătă de durata. Testat dermatologic. Gelul de duș are pH neutru. Pur și simplu umeziți pielea uscată, spumați cu gelul de duș și clătiți bine.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austia si Elvetia)

Axe gel de dus Ice Chill Insta Cool 3in1 250ml

14,00 lei
Gelul de duș și șamponul 3 în 1 Axe Ice Chill a fost creat pentru bărbații care își parcurg drumul de la început până la sfârșit. Formula optimizată pentru o experiență îmbunătățită a parfumului la duș și o senzație de parfum și prospețime de lungă durată pe piele. Atrageți atenția neexcitată - cu parfumul rece de mentă congelată și lămâie, senzația de prospețime a dușului durează până la 8 ore. Gel de duș cu tehnologie activă pentru piele: prebiotice pe bază de plante care promovează bacteriile bune ale pielii și reduc bacteriile care cauzează mirosuri ale pielii, reduc mirosul corporal și mai mult parfum AX. Gelul de duș are pH neutru și testat dermatologic și conține de 5 ori mai multe creme hidratante - pentru cea mai bună îngrijire AX. Acest gel de duș pentru bărbați revigorează simțurile și oferă îngrijire intensivă.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Axe gel de dus Lemn de cedru si Mojito sălbatic 3in1 250ml

14,00 lei
Gelul de duș 3-în-1 Axe Wild Green Mojito & Cedarwood are parfum proaspăt de citrice și mentă cu note de lemn de cedru. Gelul de duș oferă o senzație de prospețime și un miros irezistibil. Gelul de dus ofera o ingrijire revigoranta si relaxanta si curatare a corpului, fetei si parului si lasa un parfum irezistibil pana la 12 ore. Gelul de dus Axe Green Mojito & Cedarwood contine 100% crema hidratanta din plante si este testat dermatologic. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

 

Dove gel de dus Antistress cu parfum de mușețel albastru și ovăz 250 ml

14,00 lei
Curata delicat pielea Miros cu musetel albastru si ovaz Cu ser triplu hidratant pentru îngrijire hidratantă de lungă durată Piele vizibil mai moale după doar un duș Duș de îngrijire blândă cu 0% sulfat SLES și până la 97% formulă biodegradabilă conform metodelor OCDE 100% plastic reciclat* (*sticlă fără capac) Dove Anti-Stress hidratează pentru a calma pielea. Gel de dus hidratant Dove cu Ser Nutrient Microbiome care hrănește pielea și microbiomul acesteia. Demachiant nutritiv pentru corp cu parfum de musetel albastru si lapte de ovaz # numărul 1 in recomandarile dermatologiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europie de Vest (Germania, Austria si Elvetia).

Dove gel de dus Bujor și ulei de trandafir 250 ml

14,00 lei
Îngrijire liniștitoare Dove Nourishing Shower cu bujor și ulei de trandafir: Flacon fabricat 100% din plastic reciclat (sticlă fără capac și etichetă) Cremă de duș Dove cu complex de umiditate triplu pentru îngrijire hidratantă de lungă durată Cadă de duș blândă, cu un parfum minunat și delicat de bujor Duș de îngrijire ușoară cu 0% sulfat SLES și până la 92% formulă biodegradabilă conform metodelor OCDE Gel de duș cu o nouă formulă pentru îngrijire intensivă Gelurile de duș Dove sunt aprobate pentru vegani PETA

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove gel de dus Condimente de iarnă din lemn de santal 250ml

14,00 lei
Gel de duș Dove Care secrete, ritual de iarnă relaxant cu lemn de santal și condimente de iarnă pentru piele normală spre uscată si este disponibil în ediție limitată doar iarna și este inspirat de ritualurile de frumusețe ale femeilor din Himalaya. Dove Care secrete cu o notă dulce de lemn de santal și condimente de iarnă. Gel de duș blând cu 0% sulfat SLES și până la 97% formulă biodegradabilă conform metodelor OCDE. Hidratează pielea uscată iarna și asigură o piele mai moale și mai netedă după doar 1 duș. Ambalajul gelurilor de duș Dove este realizat 100% din plastic reciclat (sticlă fără capac).

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)