Afișez toate cele 3 rezultate

Axe gel de dus Sport Refresh 3 in1, 250ml

16,00 lei
Gel de duș și șampon 3-în-1 Axe Recharge Sport Refresh - Gel de spălat și șampon pentru corp, față și păr. Nou: parfum revigorant de 12 ore - prospețime de lungă durată și un parfum răcoritor pentru bărbați. Gelul de duș Axe cu compoziția sa clară combină prospețimea arctică cu nuanțe de parfum picant. Gel de duș cu tehnologie activă pentru piele: prebiotice pe bază de plante care promovează bacteriile bune ale pielii și reduc bacteriile care cauzează mirosuri ale pielii, reduc mirosul corporal și mai mult parfum AXE. Gelul de duș are pH neutru și testat dermatologic și conține de 5 ori mai multe creme hidratante - pentru cea mai bună îngrijire AXE.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Bref Gel de curățare a toaletei protector împotriva murdăriei 1l

15,00 lei
11 x efect. Tehnologia de schimbare a culorii. Formula de forță auto-activă. BREF Power Schmutz Protektor 11xEffekt ucide 99,99% dintre bacterii. Protecție împotriva murdăriei. Gelurile de putere pentru toaletă Bref Power Schmutz Protektor 11xEffekt, protectorul de murdărie, sunt echipate cu tehnologia unică de schimbare a culorii Bref, astfel încât să puteți urmări literalmente toaleta devenind complet curată.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest

Bricheta utilitara BIC Megalighter Multi

28,00 lei
Brichetele utilitare BIC Megalighter Multi sunt ușor de utilizat atât în ​​interior, cât și în exterior. Sunt excelente pentru multe utilizări, cum ar fi aprinderea unei lumânări, grătar sau foc de tabără, aprinderea unui aragaz sau a unui arzător sau a pornirii unui șemineu reconfortant. Datorită tubului lor de 6 cm, brichetele utilitare multifuncționale BIC generează o flacără sigură la distanță bună de mâini, păr și îmbrăcăminte. Forma lor rotunjită vă oferă o prindere fermă și confortabilă. Acestea produc până la 750 de aprinderi.