Afișez toate cele 7 rezultate

Cif crema 750ml citrice

15,00 lei
Cif Cream Lemon Abrazive îndepărtează murdăria, grăsimea și calcarul. Cu ingrediente naturale care localizează și elimină murdăria încăpățânată. Acum într-o sticlă fabricată din plastic reciclat în proporție de peste 25%. Cif Cream Lemon lasa si un parfum minunat, proaspat. Acest detergent este potrivit pentru toate lucrările de curățare. Poti curata eficient casa cu Cif, expertul in curatenie de ani de zile.

Produs in Olanda pentru Piata Europei de Vest (Germania, Franta si Olanda)

Cif Nature spray de bucatarie degresant 750 ml

15,00 lei
Conține extract natural de lămâie. Certificat de etichetă ecologică UE. 100% ingrediente de curățare de origine naturală. Testat dermatologic. Îndepărtează eficient grăsimea și murdăria. Produs într-o fabrică etică și durabilă. Ambalaj 100% reciclat.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia si Olanda)

Cif Professional Degresant Spray 750ml

23,00 lei
Îndepărtarea grăsimilor rapidă și fără efort Potrivit pentru aproape toate suprafețele de bucătărie Fara parfum Potrivit pentru zonele de prelucrare a alimentelor (Horeca) Cif Professional Power Degreaser îndepărtează rapid grăsimea și murdăria. Produsul nu are parfum și este compatibil cu aluminiul. Degresantul Cif Professional Power este potrivit pentru majoritatea suprafețelor și a aparatelor de bucătărie, tigăi, oale, aragazuri, hote, sitări, pereți și scurgeri. Produsul este compatibil cu aluminiul și lasă un miros proaspăt.

Produs in Elvetia pentru Piata Europei de Vest (Germania, Franta, UK si Olanda)

Cif Professional Lemon crema de curatare 750ml

17,00 lei
Crema de curatat profesionala Cif Cream Lemon 750ml este un curatitor cu milioane de particule naturale de curatare, ceea ce ofera o calitate excelenta si performanta pe pete dure fara a deteriora suprafetele delicate precum smaltul si vopseaua. Formula unică a Cif-ului cremă curăță adânc pentru a readuce suprafața la viață. Poate fi folosit ca detergent de bucătărie pentru curățat plite, chiuvete și gresie de bucătărie, precum și un detergent pentru baie pentru curățarea căzilor, chiuvetelor și plăcilor de baie.Oferă rezultate excelente în combaterea alimentelor arse, a grăsimilor încăpățânate, a depunerilor de săpun și a petelor de apă. Ideal pentru ceramica, email, plastic, otel inoxidabil si vitroceramica.

Produs in Elvetia pentru Piata Europei de Nord-Vest

Cif Professional original crema de curatare 750ml

17,00 lei
Cif Professional Cream Original îndepărtează murdăria, grăsimea și calcarul. Cu ingrediente naturale care localizează și elimină murdăria încăpățânată. Acum într-o sticlă fabricată din plastic reciclat în proporție de peste 25%. Cif Cream Normal lasa si un parfum minunat, proaspat. Acest detergent este potrivit pentru toate lucrările de curățare. Poti curata eficient casa cu Cif, expertul in curatenie de ani de zile.

Produs in Elvetia pentru Piata Europei de Nord - Vest

Cif Professional Spray pentru curatarea bailor 750ml

23,00 lei
Detergent sanitar cu acid citric pentru faianță și gresie lucioasă Pentru toaleta, chiuveta, robinete, cada, dus, baie, zone sanitare Potrivit și pentru suprafețe din plastic, crom și ceramică Pentru toate suprafețele sigure, nu este potrivit pentru marmură

Produs in Elvetia pentru piata Europei de Vest

Cif spray profesional 750ml, cuptor & gratar

20,00 lei
Curățare ușoară a grătarului cuptorului și a friteuzei după un timp de expunere de 5 minute. Îndepărtează instantaneu grăsimea puternică și arderea. Fără etichetare, sigur de utilizat, siguranță la locul de muncă ridicată. Recomandat pentru curățarea chiar și a dispozitivelor calde (până la 70°C). Fără parfum, conform HACCP. Gata de utilizare, perfect pentru zone comerciale precum industrie, gospodărie și instituții publice. Perfect pentru roșii cu convecție, cuptoare și grătare. Eliminatorul de grăsimi poate fi folosit pe orice, cu excepția aluminiului. Flacon pulverizator la îndemână pentru aplicare ușoară. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Elvetia pentru Piata Europei de Vest (Germania, Franta, UK si Olanda)