Afișez toate cele 4 rezultate

Ariel detergent pudra universal 110sc / 7,150 kg

170,00 lei
Detergent pudra universală. Destinată pentru spălarea țesăturilor albe și colorate. Înlătură eficient cea mai grea murdărie, datorită unei combinații unice de ingrediente bioactive. Are o formulă de netezire a fibrelor. Interval de temperatură 20-95 grade. Îndepărtează excelent petele la prima spălare. Îndepărtează chiar și petele persistente. Pudra se dizolvă rapid și nu lasă reziduuri pe îmbrăcăminte. Curățare strălucitoare a țesăturilor albe de la 30 °C Ajută la slăbirea petelor uscate. Reduce aderența pentru a preveni depunerea murdăriei și a petelor. Păstrează rufele cu aspect și miros strălucitor curate.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia).

Detergent pudra Lenor 2 in 1 parfum flori de primavara – 130 spalari 8.450 gr

175,00 lei
Vrei puritate și prospețime? Atunci lasa-te sedus de detergentul proaspat Lenor April. Lasă-te învăluită de parfumul florilor de primăvară și o notă de patchouli natural și lemn de cedru alb. Așteptați cu nerăbdare o experiență revigorantă care vă va oferi un sentiment revigorant. Detergentul Lenor Aprilfrisch este completarea perfectă pentru balsamvul Lenor Aprilfrisch și parfumul de rufe Lenor Aprilfrisch. Minunat singur, împreună un sentiment ceresc de bunăstare. Mă simt confortabil în Lenor.
Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Belgia, Olanda si Austria )

Detergent pudra Lenor rufe colorate orhidee aurii 2 in 1, 110spalari, 7.150 gr

150,00 lei
Vrei puritate și prospețime cu protecție a culorilor? Lasă-te sedus de detergentul Lenor Golden Orchid. Lenor Goldene Orchidea emană o notă seducătoare de vanilie care mângâie simțurile. Amestecat cu mimoase, roz miere și accente cremoase de piersică, Lenor Goldene Orchidea oferă o experiență incredibil de plăcută și senzuală. Lenor Orchid Gold Detergent este complementul ideal pentru Lenor Golden Orchid Softener și Lenor Golden Orchid Spălătorie Parfum. Minunat singur, împreună cu o bunăstare cerească. Mă simt în Lenor.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Belgia, Olanda si Austria )

OMO Detergent pudra 70WL 4,9 kg XXL Pack

95,00 lei
Detergentul curăță eficient rufele și oferă luminozitate intensă și prospețime igienă. Cantitatea completă de detergent din pachetul de depozitare de familie este suficientă pentru 70 de spălări. Detergent OMO – chiar și pentru spălări scurte de 30 de minute. Standard de detergent OMO Universal – clasicul dintre detergenții reprezentați în Germania de peste 50 de ani. Pudra de spălat puternică deja de la 30 de grade. Cutie de spălat praf reciclabilă și realizată din fibre de hârtie reciclate 80%.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania si Austria)