Afișez toate cele 6 rezultate

Detergent pudra Lenor 2 in 1 parfum flori de primavara – 130 spalari 8.450 gr

175,00 lei
Vrei puritate și prospețime? Atunci lasa-te sedus de detergentul proaspat Lenor April. Lasă-te învăluită de parfumul florilor de primăvară și o notă de patchouli natural și lemn de cedru alb. Așteptați cu nerăbdare o experiență revigorantă care vă va oferi un sentiment revigorant. Detergentul Lenor Aprilfrisch este completarea perfectă pentru balsamvul Lenor Aprilfrisch și parfumul de rufe Lenor Aprilfrisch. Minunat singur, împreună un sentiment ceresc de bunăstare. Mă simt confortabil în Lenor.
Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Belgia, Olanda si Austria )

Detergent pudra Lenor rufe colorate orhidee aurii 2 in 1, 110spalari, 7.150 gr

150,00 lei
Vrei puritate și prospețime cu protecție a culorilor? Lasă-te sedus de detergentul Lenor Golden Orchid. Lenor Goldene Orchidea emană o notă seducătoare de vanilie care mângâie simțurile. Amestecat cu mimoase, roz miere și accente cremoase de piersică, Lenor Goldene Orchidea oferă o experiență incredibil de plăcută și senzuală. Lenor Orchid Gold Detergent este complementul ideal pentru Lenor Golden Orchid Softener și Lenor Golden Orchid Spălătorie Parfum. Minunat singur, împreună cu o bunăstare cerească. Mă simt în Lenor.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Belgia, Olanda si Austria )

OMO detergent pudra rufe albe 120WL 8.4 Kg XXL

120,00 lei
Omo Professional White îndepărtează murdăria, petele și mirosurile și face rufele albe strălucitor curate și proaspete. Omo Professional White conține o combinație specială de înălbitor și enzime pentru o putere puternică de spălare, precum și un parfum ușor care conferă rufelor tale un parfum proaspăt și curat. Omo Professional White obține rezultate excelente de spălare de la 30°C. Pentru spălarea la mașină, puneți OMO Professional White în dozatorul furnizat. Dozajul depinde de duritatea apei și de gradul de murdărie. Un tabel de dozare este imprimat pe ambalaj. Doza medie pentru duritatea medie a apei și murdărie este de 110 ml. Pentru spălarea mâinilor adăugați 60 ml la 10 l de apă. Apoi spală-te pe mâini. Respectați instrucțiunile de îngrijire ale producătorului de textile. OMO Professional White nu este potrivit pentru lână și mătase. Pentru lână și mătase, vă recomandăm culoarea Coral Professional și detergentul delicat.

Produs in Elvetia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria)

OMO detergent pudra rufe colorate 120WL 8.4kg XXL

120,00 leibuc
Pudră de spălat pentru rufe colorate cu putere mare de dizolvare a petelor Detergentul oferă culori strălucitoare și vibrante și previne decolorarea rufelor Un detergent de culoare care este potrivit nu numai pentru toate culorile, ci și pentru lână și mătase Pachetul XXL conține praf de spălat pentru până la 120 de spălări Pe lângă utilizarea privată, acest detergent colorat îndeplinește și cerințele utilizatorilor comerciali Un produs premium pentru rufe colorate. Detergentul contine 8.4Kg, adica suficient pentru a spala de 120 ori, asta inseamna costul unei spalari de 1.25 lei (70g detergent/spalare). O pulbere de spalat pentru tesaturi colorate, cu o aroma proaspata si placuta. Indeparteaza eficient diferite tipuri de pete si murdarie, fara a pierde culoarea sau tesatura gri. Pudra in cea mai buna formula profesionala. Noua formula este si mai multa putere de indepartare a petelor. Producatorul declara indepartarea expresa a petelor chiar si in ciclurile scurte de spalare. Ofera alb impecabil si culori vii.

Produs in Elvetia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria)

OMO detergent pudra Universal 100WL 7kg XXXL

105,00 lei
Detergentul puternic OMO este usor de dozat si se dizolva rapid. Un pachet de 7 kg este suficient pentru 100 de spalari. Puteti folosi detergentul puternic OMO pentru fiecare spalare. La fel ca toti detergentii puternici sau universali, detergentul Omo nu este potrivit pentru spalarea lanii, matasii si casmirului. in acest scop, trebuie utilizat un detergent usor. OMO contine un potentiator de luminozitate care ofera o stralucire intensa - chiar si in 30 de minute. in acest fel, rufele sunt improspatate chiar si la spalari mai scurte. Detergentul OMO este conceput pentru spalare la temperaturi de pana la 95 grade C. Cu toate acestea, cu cateva exceptii, este suficienta o temperatura mai mica, de maximum 60 grade C.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria)

Persil detergent pudra Universal 130 spalari, 8,45 kg

160,00 lei
Persil, detergent sub formă de pulbere pentru o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute. Persil Universal Powder este un detergent pe care te poți baza - pentru un rezultat perfect de spălare și rufe pură din punct de vedere igienic. Îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete fără a vă deteriora hainele. Tehnologia deep pure plus garantează performanțe eficiente de spălare, pătrunde adânc în fibre și îndepărtează puternic petele. În plus, efectul de prospețime activă asigură prospețime de lungă durată și puritate strălucitoare. Praful de spălat este eficient chiar și la temperaturi scăzute de la 20 °C la 95 °C. Persil nu este numai bun pentru hainele tale, este și pentru planeta noastră: produsul vine în ambalaje realizate din fibre de hârtie 100% reciclate și este reciclabil - pentru o lume curată. Avantajele produsului: - Curățare puternică chiar și la temperaturi mai scăzute. - Îndepărtare puternică a petelor. - Prospetime de lunga durata. - Puritate igienica. - Ambalaje 100% reciclabile.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)