Termeni si conditii

WEST EUROPE COSMETICS este denumirea comerciala a SC AFV MEDIA SERV SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Soseaua Vartejului, nr. 44, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/3881/2015, avand CUI RO34305000, numita in continuare WEST EUROPE COSMETICS.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.westeurope-cosmetics.ro, AFV MEDIA SERV SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Oferim servicii 24/7, 365 de zile pe an. Ca urmare, comenzile pot fi făcute 24/7. Toate prețurile sunt în RON. Preț brut care conține cota de TVA (19%) aplicabilă este indicat impreuna cu o descriere completă a produselor. Prețul fiecărui produs specificat atunci când comanda este lansata este obligatoriu și nu se va schimba până la efectuarea platii.

Drepturi de autor

Continutul site-ului ului www.westeurope-cosmetics.ro este proprietatea AFV MEDIA SERV SRL.

WEST EUROPE COSMETICS garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.westeurope-cosmetics.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AFV MEDIA SERV SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea WEST EUROPE COSMETICS, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@westeurope-cosmetics.ro

WEST EUROPE COSMETICS va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

 Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de WEST EUROPE COSMETICS exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice (de la care va puteti dezabona in orice moment daca nu sunteti de acord sa primiti in continuare acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa WEST EUROPE COSMETICS.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre WEST EUROPE COSMETICS cu o cerere scrisa, datata si semnata. WEST EUROPE COSMETICS se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

WEST EUROPE COSMETICS nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de WEST EUROPE COSMETICS nu sunt contrafacute.

WEST EUROPE COSMETICS garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.westeurope-cosmetics.ro  beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Comenzi

 Comenzile se fac prin completarea, în mod corect, a formularului de comanda aflat pe site.

Comenzile pot fi făcute numai de persoanele care s-au înregistrat și detin un cont la Magazin, sau cei care vor furniza toate informaţțiile necesare pentru a efectua tranzacţția.

Fiecare comanda făcută de către Client este confirmată – vom trimite un email informand clientul ca am primit comanda.

Magazinul își rezervă dreptul de a verifica comanda. Dacă nu poate fi stabilit nici un contact cu cumpărătorul sau comanda nu poate fi verificată, Magazinul isi rezerva dreptul de a suspenda executarea comenzii.

Factura care confirmă achiziționarea produsului este inclusă în pachet cu produsul. La cererea clientului, acesta poate fi trimis la adresa de e-mail.

Pe lângă aceasta, prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, cumpărătorul este de acord cu emiterea și expedierea unei facturi rectificate în format electronic la adresa de e-mail furnizată în comandă.

În consecință, cumpărătorul este de acord, că furnizarea facturii rectificate la adresa de e-mail furnizată în comandă, echivalează cu confirmarea primirii acesteia.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile livrate, magazinul nostru adresandu-se in special consumatorului final (persoana fizica sau juridica), in conditiile vanzarii cu amanuntul.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre WEST EUROPE COSMETICS. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

Livrarea la orice adresa din Bucuresti este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 490 lei. Livrarea la adresa din orice localitate din Romania (alta decat Bucuresti) este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 490 lei. Pentru livrarea la adresa a comenzilor de valoare mai mica de 150 lei (in Bucuresti) sau 250 lei (in alta localitate) se percepe o taxa de 40 lei.

Livrarea la easybox, disponibila pentru colete cu volum limitat, este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 100 lei. Pentru livrarea la easybox a comenzilor de valoare mai mica de 100 lei (in orice localitate) se percepe o taxa de 9.99 lei.

Termenul de livrare standard este:

  •  urmatoarea zi lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare pana la ora 14:00 si
  • peste doua zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare dupa ora 14:00, precum si in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale.

Termenul de expediere de catre WEST EUROPE COSMETICS va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi si de modul de efectuare a platii. Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier.

WEST EUROPE COSMETICS nu isi asuma responsabilitatea pentru transporturile ce nu au fost livrate de către un serviciu de curierat din vina clientului (nu a putut fi stabilit un contact, nu s-a aflat nimeni la adresa, adresa de livrare incorectă) sau din vina serviciului de curierat. De asemenea, WEST EUROPE COSMETICS nu isi asuma responsabilitatea pentru reținerea coletelor de către autoritățile de control (de exemplu vama). Serviciul de curierat efectueaza mai multe încercari de a livra transportul. În cazul în care nu este livrat pentru oricare dintre motivele de mai sus, transportul este considerat livrat.

Plata produselor comandate  se poate face astfel:

  1. pentru livrarile la adresa – in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.
  2. pentru livrarile la easybox – plata cu cardul online sau plata cu cardul la easybox.

Plata in numerar* se face la livrarea la adresa, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre WEST EUROPE COSMETICS.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Informatii privind DEEE

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzatoare a echipamentelor electrice si electronice. Scopul este acela de a preveni potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase.

Simbolul care insoteste produsul indica faptul ca ambalajele nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile municipale nesortate. Dupa ce produsele au fost utilizate, ambalajele trebuiesc colectate in centre speciale.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de WEST EUROPE COSMETICS, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@westeurope-cosmetics.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si WEST EUROPE COSMETICS pentru utilizarea acestui site.

WEST EUROPE COSMETICS verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Datele nostre de contact sunt:

SC AFV Media Serv SRL (WEST EUROPE COSMETICS)
Soseaua Vartejului, nr. 44, Sector 5, Bucuresti
RO 34305000
Telefon: 0757.020230
In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii si ele nu se regasesc, ne puteti contacta la office@westeurope-cosmetics.ro