Afișez toate cele 6 rezultate

Nivea gel de dus welcome sunshine 750 ml

23,00 lei
Rasfata pielea datorita formulei cu ulei de migdale. Relaxează simțurile cu parfumul exotic de nucă de cocos. Hrănește cu spumă de lungă durată. Pentru o senzație de piele netedă. Compatibilitate cu pielea aprobată dermatologic.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (UK, Franta si Olanda)

Nivea gel de dus care & relax 750 ml

23,00 lei
Formula vegana pH NEUTRE PENTRU PIELE TOLERANTA CU PIELEA TESTATA SUB CONTROL DERMATOLOGIC Ulei de migdale - Hidrateaza si hidrateaza pielea Răsfățați-vă cu un moment de relaxare! Adăugați un pic de îngrijire de baie NIVEA cu extract de nalbă în baie pentru senzația de piele natural moale și hidratată în fiecare zi. Spuma sa de lungă durată și parfumul delicat de hibiscus vă răsfață pielea și vă vrăjesc simțurile. Formula 98% biodegradabila*

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Olanda)

Nivea gel de dus creme soft cu ulei de migdale 750 ml

23,00 lei
Oferă îngrijire blândă O senzație de piele hidratată, curată și sănătoasă Formula 99% biodegradabila Senzație de piele îngrijită datorită tehnologiei de îngrijire HydraIQ Spumă delicată și cremoasă ce îți răsfață simțurile Lăsați spuma moale catifelată a acestei creme de duș Creme Soft de lux să vă hrănească pielea la fiecare duș. Îmbogățită cu ulei de migdale puternic, care ajută la hidratarea și răsfățarea pielii, crema de duș lasă pielea cu o senzație de moale și netedă.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (UK, Franta si Olanda)

Nivea Men gel de dus Active Energy 3in1 250ml

14,00 lei
Efect de prospețime 24h 3 in 1 pentru corp, fata si par Cu cafeină de origine naturală Formula 99% biodegradabilă (conform OCDE sau metode echivalente) pH prietenos cu pielea - testat dermatologic Formula gel nu conține microplastice și este 99% igienă** conform definiției UNEP ** conform OCDE sau metode similare Produs 100% neutru din punct de vedere climatic (prin compensarea emisiilor de CO2) Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania)

Nivea Men gel de dus Protect & Care – 250ml

14,00 lei
Îți protejează pielea de uscare datorită formulei cu aloe vera Îngrijire intensivă și face pielea să arate sănătoasă 3 in 1 pentru corp, fata si par Formula 99% biodegradabilă (conform OCDE sau metode echivalente) Compatibilitate cu pielea confirmată dermatologic și pH prietenos cu pielea Formula fara microplastice Produs 100% neutru din punct de vedere climatic (prin compensarea emisiilor de CO2) Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europeana (UK, Olanda, si Franta)

Nivea Men gel de dus Sport 3in1 250ml

14,00 lei
Revitalizează și împrospătează pielea cu o formulă îmbogățită cu minerale Efect de prospețime 24h 3 in 1 pentru corp, fata si par Formula 99% biodegradabilă (conform OCDE sau metode echivalente) Compatibilitate cu pielea confirmată dermatologic și pH prietenos cu pielea Formula fara microplastice Produs 100% neutru din punct de vedere climatic (prin compensarea emisiilor de CO2) Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania)