Afișez toate cele 10 rezultate

Colgate Periuta de dinti 360°, soft – 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 19,00 lei.Prețul curent este: 16,00 lei.
Indepărtează placa dentobacteriană Lustruiește suprafața dinților Ușor de manevrat Ingrijește delicat gingiile și smalțul dentar Ajunge și în locuri greu accesibilePeriuța de dinți Colgate 360° Whole Mouth Clean menține sănătatea și frumusețea dinților. Îndepărtează eficient placa dentobacteriană și ajută la prevenirea cariilor dentare.

Colgate Periuta de dinti Flex Zone Medium 2+1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 21,00 lei.
Protecție împotriva cariilor și îndepărtarea eficientă a plăcii datorită perilor special aliniați Curăță adânc în spațiile interdentare datorită perilor X special aliniați Respirație proaspătă datorită agentului de curățare a limbii care elimină bacteriile care cauzează mirosurile neplăcute Curățare delicată a dinților datorită gâtului periei flexibile și curățare delicată a gingiilor datorită perilor de bază Curățare eficientă a molarilor datorită vârfului de curățare ridicat Mâner antiderapant Conținutul cutiei: 3 x periuță de dinți Colgate Flex Zone medie – culoarea nu poate fi selectată în mod liber
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Colgate Periuță de dinți set de 4 buc Family Pack Medium

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
Cap în formă de diamant mai îngust la vârf. Perii pe două niveluri se adaptează contururilor dinților tăi. Mâner din cauciuc pentru periaj controlat. Revitalizează gura. Ajută la îndepărtarea petelor de dinți Nu uitați să vă schimbați periuța de dinți după ce ați fost bolnav sau la fiecare 3 luni.

Colgate Periuta de dinti tripla actiune, medie – 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Păstrează-ți dinții și gingiile sănătoase cu această periuță de dinți Colgate cu triplă protecție; nu numai că ajută la curățarea dinților prin perii săi cu vârful de curățare cu două unghiuri, dar, de asemenea, îndepărtează petele de suprafață și vă oferă o respirație mai proaspătă!Periuta de dinti cu tripla protectie Ajută la curățarea dinților mai eficient Îndepărtează petele și oferă o respirație mai proaspătă Vă rugăm să rețineți că acest produs are ambalaj în mai multe limbi!

Colgate Periuta de dinti Zig Zag, medie – 3 buc / set

Prețul inițial a fost: 21,00 lei.Prețul curent este: 18,00 lei.
Cu peri in forma de “v”, pentru indepartarea placii bacteriene interdentare. Varf ridicat, pentru accesarea si indepartarea placii bacteriene din spatele dintilor. Dispozitiv moale pentru curatarea limbii care indeparteaza delicat bacteriile cauzatoare de mirosuri neplacute. Gatul flexibil al periutei ofera un plusde confort si protejeaza gingiile.Periuta de dinti Colgate Zig Zag a fost conceputa pentru a oferi o curatare completa datorita periilor care ajung adanc intre dinti, sporind sanatatea cavitatii orale. Periuta de dinti este potrivita pentru a curata dintii, limba, obrajii si gingiile. Periuta de dinti Colgate Zig Zag are, de asemenea, un maner flexibil pentru un confort sporit la periaj.

Periuta de dinti Colgate – Slimsoft alb – 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Periuta de dinti, unisex. Curățare în profunzime, dar delicată.Periuta de dinti Colgate Slim Peri moi, ultra-subtiri (0,01 mm) pentru o penetrare usoara, chiar si in spatiile interdentare.Curatati dintii, limba, obrajii si gingiile.

Periuta de dinti Colgate – slim soft 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Perii cu vârf mai subțire de 17 ori curăță ușor între dinți. Ajută la îndepărtarea alimentelor și a placii de-a lungul liniei gingiilor. Oferă o curățare profundă și o acțiune blândă cu perii subțiri și moi. Colgate este marca nr. 1 de periuță de dinți la nivel mondial folosită și recomandată de stomatologi.

Periuta de dinti Colgate Bambus Soft/Suple 2 bucatii / set

Prețul inițial a fost: 28,00 lei.Prețul curent este: 23,00 lei.
Periuță de dinți moale din bambus pentru curățarea dinților Peri micro-fini cu particule de carbon activat Mânerul este acoperit cu ceară de albine naturală pentru o absorbție minimă de apă Ambalaje din carton reciclabil Periuta de dinti vine cu cap cu peri verzi sau negri Deoarece periuța de dinți este din bambus, se recomandă să o uscați după utilizare Dentiștii și igieniștii dentari recomandă înlocuirea periuței de dinți la fiecare 3 luni

Produs pentru Piata Europei de Nord - Vest (UK, Irlanda, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Franta, Elvetia )

Periuta de dinti Colgate MaxWhite Medium +1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Zâmbet mai alb când utilizați periuțele de dinți de albire Colgate Max White Medium. Aceste periuțe de dinți pentru albirea dinților au o stea de lustruire unică pentru a ajuta la îndepărtarea blândă a petelor și a dezvălui albul natural al dinților tăi. Acum poți zâmbi cu mai multă încredere. Steaua unică de lustruire, Model special conceput cu peri, Îndepărtează ușor peteleSarut bine ingrijit. + 1 periuta de dinti gratuita. Sanatate orala ofensiva. Cu finisaje de lustruire.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate Total All-Around Medium +1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Curățare completă pentru o gură sănătoasă datorită mecanismului de curățare în 4 direcții: curăță suprafețele dinților, limba, obrajii și adânc în spațiile interdentare. Vârful de curățare ajunge și curăță dinții din spate. Perii micro-fine îndepărtează placa în profunzime dintre dinți și linia gingiei. Aripioarele de lustruire curăță suprafața dinților. Produsul de curățare pentru obraji și limbă îndepărtează bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare. Medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți la fiecare 3 luni și după orice boală infecțioasă.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest