Afișez toate cele 8 rezultate

Periuta de dinti Colgate – Slimsoft alb – 2 buc / set

15,00 lei
Periuta de dinti, unisex. Curățare în profunzime, dar delicată. Periuta de dinti Colgate Slim Peri moi, ultra-subtiri (0,01 mm) pentru o penetrare usoara, chiar si in spatiile interdentare. Curatati dintii, limba, obrajii si gingiile.

Periuta de dinti Colgate – slim soft 2 buc / set

15,00 lei
Perii cu vârf mai subțire de 17 ori curăță ușor între dinți. Ajută la îndepărtarea alimentelor și a placii de-a lungul liniei gingiilor. Oferă o curățare profundă și o acțiune blândă cu perii subțiri și moi. Colgate este marca nr. 1 de periuță de dinți la nivel mondial folosită și recomandată de stomatologi.

Periuta de dinti Colgate Bambus Soft/Suple 2 bucatii / set

23,00 lei
Periuță de dinți moale din bambus pentru curățarea dinților Peri micro-fini cu particule de carbon activat Mânerul este acoperit cu ceară de albine naturală pentru o absorbție minimă de apă Ambalaje din carton reciclabil Periuta de dinti vine cu cap cu peri verzi sau negri Deoarece periuța de dinți este din bambus, se recomandă să o uscați după utilizare Dentiștii și igieniștii dentari recomandă înlocuirea periuței de dinți la fiecare 3 luni

Produs pentru Piata Europei de Nord - Vest (UK, Irlanda, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Franta, Elvetia )

Periuta de dinti Colgate Extra Clean Medium 2+1 Gratuit

14,00 lei
Ingrijirea intregii guri si a zambetului este usoara acum cu periuta de dinti Colgate Extra Clean. Pentru dinți mai curați și respirație mai proaspătă: Varful colorat ajunge si la dintii din spate si astfel curata cu atat mai bine. Racătoarea pentru limbă din cauciuc moale îndepărtează bacteriile care pot cauza respirația urât mirositoare. Mânerul este proiectat ergonomic pentru confort și control sporit. Se recomandă schimbarea periuței de dinți la fiecare 3 luni.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate Extra Clean Soft 2+1 Gratuit

12,00 lei
Set 3 periute de dinti moale Curățare temeinică până la dinții din spate Cu detergent de cauciuc pentru limbă Îndepărtează bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare Periuța de dinți moale de la Colgate curăță atât dinții, cât și limba în mod temeinic și fiabil. Soluția de curățare a limbii integrată îndepărtează bacteriile care provoacă respirația urât mirositoare, iar vârful de curățare ajunge chiar și la cei mai îndepărtați dinți. Periuțele de dinți în diferite culori vin la tine acasă la pachet de 3 și asigură o îngrijire dentară igienică zi de zi.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest
 

Periuta de dinti Colgate Flex Zone Medium 2+1 Gratuit

14,00 lei
Nivelul de duritate: Mediu Trei periute de dinti in culori diferite Curatare delicata a dintilor Cu curatator de limba Maner antiderapant
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate MaxWhite Medium +1 Gratuit

11,00 lei
Zâmbet mai alb când utilizați periuțele de dinți de albire Colgate Max White Medium. Aceste periuțe de dinți pentru albirea dinților au o stea de lustruire unică pentru a ajuta la îndepărtarea blândă a petelor și a dezvălui albul natural al dinților tăi. Acum poți zâmbi cu mai multă încredere. Steaua unică de lustruire, Model special conceput cu peri, Îndepărtează ușor petele Sarut bine ingrijit. + 1 periuta de dinti gratuita. Sanatate orala ofensiva. Cu finisaje de lustruire.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate Total All-Around Medium +1 Gratuit

11,00 lei
Curățare completă pentru o gură sănătoasă datorită mecanismului de curățare în 4 direcții: curăță suprafețele dinților, limba, obrajii și adânc în spațiile interdentare. Vârful de curățare ajunge și curăță dinții din spate. Perii micro-fine îndepărtează placa în profunzime dintre dinți și linia gingiei. Aripioarele de lustruire curăță suprafața dinților. Produsul de curățare pentru obraji și limbă îndepărtează bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare. Medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți la fiecare 3 luni și după orice boală infecțioasă.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest