Duschdas Gel de dus Piersica 500ml XXL

17,00 lei
Gelul de dus Duschdas „Pfirsich” (piersică) oferă un început revigorant al zilei Gel de duș cu o formulă ecologică fără microplastice Gel de duș cu pH neutru pentru piele. Baie de dus cu compatibilitate cu pielea testata dermatologic Gel de dus Duschdas cu parfum revigorant de piersici Gelul de duș este ușor de dozat și practic de utilizat

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Duschdas Gel de dus Men 250ml

10,00 lei
Gel de duș și șampon Duschdas 3 în 1 pentru bărbați pentru corp, păr și față Cadă de duș cu formulă ecologică, fără microplastice și fără polimeri sintetici Gel de duș cu pH neutru pentru piele, potrivit pentru utilizarea zilnică Baie de dus cu compatibilitate cu pielea testata dermatologic Gel de duș și șampon Duschdas 3 în 1 cu parfum distinctiv de citrice Gelul de duș 3 în 1 este ușor de dozat și practic de utilizat Gelul de duș și șamponul Duschdas 3 în 1 pentru bărbați este împrospătarea activă pentru bărbați. Fiind o soluție compactă 3 în 1 și cu parfumul său distinct de tartă, gelul de duș permite bărbaților să înceapă dinamic o zi plină de evenimente.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Duschdas Gel de dus Lime & Menta 250ml

10,00 lei
Gelul de dus Duschdas cu var și mentă oferă un început revigorant al zilei Gel de duș cu o formulă ecologică fără microplastice Gel de duș cu pH neutru pentru piele. Baie de dus cu compatibilitate cu pielea testata dermatologic Gel de dus Duschdas cu parfum revigorant de tei si menta Gelul de duș este ușor de dozat și practic de utilizat Gelul de dus Duschdas „Limette & Minze” (lamiei verde si menta) asigura un inceput de zi revigorant. Gelul de duș de la Duschdas împrospătează cu un parfum fructat de lime, revitalizant, combinat cu aroma revigorantă a mentei proaspete.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Duschdas Gel de dus Magnolia 250ml

10,00 lei
Gel de dus cu parfum de magnolie Duschdas Frumoasa înflorire corespunde magnoliei de primăvară Duschdas într-un nou design PH neutru Testat dermatologic Gel de duș cu supapă de dozare practică Soarele de primăvară care trezește natura. Flori delicate care își dezvăluie frumusețea. Bucurați-vă de parfumul proaspăt al acestui gel de duș cu magnolie și lăsați-vă simțurile să înflorească din nou.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Duschdas Gel de dus Noire 250ml

10,00 lei
Gel de duschdas și șampon 2 în 1 duschdas Noire pentru piele și păr Gel de duș cu o formulă ecologică fără microplastice Gel de duș cu pH neutru pentru piele. Baie de dus cu compatibilitate cu pielea testata dermatologic Gel de duschdas și șampon 2 în 1 cu parfum stimulant din lemn de cedru Gelul de duș 2 în 1 este ușor de dozat și practic de utilizat

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Lenor Color Detergent capsule All in 1 Ametist – 42WL 999 gr

93,00 lei
Detergent Lenor Allin1 Pods Amethyst Blossom Dream cu putere de curățare ultra pentru puritate igienă profundă și prospețime de lungă durată 5 Beneficii ale Lenor Detergent Allin1 Pods: 1. Putere ultra de curățare. 2. Prospețime de lungă durată. 3. Moliciune. 4. Îngrijirea fibrelor. 5. Protecția culorii.

Produs pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )

Dove Men gel de dus, 3 in1 Cool Fresh 250ml

15,00 lei
Gelul de duș Dove Men+Care Cool Fresh 3-în-1 curăță și hrănește eficient corpul, fața și părul și oferă un parfum proaspăt Gelul de duș este potrivit pentru hidratarea pielii bărbaților sănătoase și puternice Baie de dus cu tehnologie inovatoare MicroMoisture care hidrateaza pielea Gel de duș pentru bărbați cu formulă bogată, ușor de clătit, cu ingrediente de îngrijire pe bază de plante Ambalajul gelurilor de duș Dove Men+Care este fabricat 100% din plastic reciclat* Gelul de duș oferă o curățare revigorantă și o senzație plăcută pe piele

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove Men gel de dus, corp si fata Sport ActiveFresh 250ml

15,00 lei
Dove Men+Care 3 in 1 Care Shower Sport Active + Fresh curăță și hrănește corpul, fața și părul în mod eficient și durabil Gelul de duș este potrivit pentru hidratarea pielii bărbaților sănătoși și puternici după exerciții fizice Baie de dus cu tehnologie inovatoare MicroMoisture care hidrateaza pielea Gel de duș pentru bărbați cu o formulă bogată, ușor de clătit, cu ingrediente de îngrijire pe bază de plante Sticla cu aceste geluri de duș este fabricată 100% din plastic reciclat* Dușul hrănitor asigură o curățare revigorantă și o senzație plăcută a pielii cu un parfum revitalizant

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove Men gel de duș, corp si fata curata confort 400ml

22,00 lei
Tratament hidratant pentru o piele frumoasă a bărbaților. Cu tehnologie inovatoare de micro umiditate. Pentru o curățare revigorantă și o senzație plăcută a pielii. Ușor de clătit. Parfum proaspăt. Îngrijirea bogată începe cu dușul potrivit: trebuie curățat temeinic în timp ce hidratează pielea pentru a o proteja de uscare. Dușul Dove Men+Care Clean Comfort pentru față și corp hidratează cu tehnologia MicroMoisture extrem de eficientă și protejează pielea de uscare după duș. Formula gelului de duș pentru bărbați este ușor de clătit și lasă o senzație plăcută pe piele. Cu cel mai eficient duș de îngrijire, bărbații încep acum ziua împrospătați și mai bine protejați.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove Men gel de dus, corp si fata Extra Fresh 250ml

15,00 lei
Gelul de dus Dove Men+Care 3 in 1 Extra Fresh curata si ingrijeste corpul, fata si parul in mod eficient si durabil. Gelul de dus este potrivit pentru hidratarea pielii sanatoase si puternice a barbatilor. Gel de dus cu tehnologie inovatoare MicroMoisture care hidrateaza pielea Gel de dus pentru barbati cu o formula de mare randament, usor de clatit, cu ingrediente de ingrijire pe baza de plante Ambalajul gelurilor de dus Dove Men+Care este fabricat din plastic 100% reciclat (flacon fara capac). Gelul de dus de ingrijire asigura o curatare revigoranta si o senzatie placuta pe piele.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove Men gel de dus, 3 in1 Sport Endurance 250ml

15,00 lei
Gel de duș 3 în 1 Dove Men+Care Endurance Sport Care pentru corp, față și păr. Gelul de duș este potrivit pentru hidratarea pielii bărbaților sănătoase și puternice. Baia de duș folosește tehnologia MicroMoisture, hrănește pielea uscată și o hidratează. Gel de duș pentru bărbați cu formulă bogată, ușor de clătit, cu ingrediente de îngrijire pe bază de plante. Compatibilitatea cu pielea dușului de îngrijire pentru ten uscat este testată dermatologic.. Ambalajul gelurilor de duș Dove Men+Care este realizat 100% din plastic reciclat (sticlă fără capac). Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove gel de dus Extract de nucă de cocos și migdale 225 ml

11,00 lei
Curata delicat pielea Cu 5 ingrediente de origine naturala Lipide de îngrijire 100% pe bază de plante Piele vizibil mai moale după doar un duș Duș de îngrijire ușoară fără SLES sulfat 100% plastic reciclat* (*sticlă fără capac) Parfumuri inspirate din natură Gelul de duș Dove este aprobat de PETA Gelul de duș Dove Care by Nature Soothing are un parfum dulce, exotic, de ulei de cocos și extract de migdale. Formula cu 5 ingrediente de origine naturala hidrateaza pielea si o protejeaza de uscare.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)