SC AFV Media Serv SRL
Soseaua Vartejului, nr. 44, Sector 5, Bucuresti
RO 34305000
Telefon: 0757.020230

email:office@westeurope-cosmetics.ro

Weisser Riese detergent gel Universal Aromatherapie, Lotus & Ulei de migdale, 80sc/4L

95,00 lei
Cu cea mai bună experiență de parfum gigant, aromaterapia cu gel universal Weißer Riese asigură rufe proaspete și curate, precum și culori strălucitoare. Rufe curate și proaspete datorită puterii uriașe de spălare Parfum placut, linistitor Detergentul universal ideal și versatil - potrivit de la 20 °C la 95 °C

Produs in Germania pentru piata Europeana (Germania si Austria)

Ajax lagune detergent universal 1.25l

17,00 lei
Suprafețe multiple Curațare profundă Rezultat lucios Fără urme Floarea de primăvară Ajax fete des fleurs vine și într-o sticlă realizată 100% din plastic reciclat și 100% reciclabil.Faceți-vă casa să strălucească și să miroasă minunat cu detergentul multifuncțional Ajax fete des fleurs, flori de primăvară. Acest produs de curățare universal are o formulă nouă, mai responsabilă, realizată din 99% ingrediente de origine naturală și un parfum mai puternic și de lungă durată.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Ajax Fresh detergent universal 1,25 l

17,00 lei
Dizolvă rapid murdăria și lasă toate suprafețele lavabile fără urme. Formula noua cu 99% ingrediente de origine naturala. Putere de curățare 100%, funcționează împotriva tuturor tipurilor de murdărie. Sticla fabricata din plastic 100% reciclat.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Ajax Eucalipt detergent universal 1,25 l

17,00 lei
Descoperiți acțiunea dubla a lui Ajax: Îndepărtează toată murdăria fără frecare și clătire. Parfum proaspăt: bucurați-vă de curățenia cu miros de eucalipt care durează. Ajax Detergentul universal cu eucalipt este delicat cu suprafețele (marmura, ceramica). Pentru suprafețele care intra in contact cu alimentele, clătiți cu apă potabilă. Parfum: proaspăt de eucalipt. Efect maxim: indeparteaza orice murdarie, chiar si aglomerata, pentru o casa impecabil de curata. Efort minim: nu este nevoie de spălare sau clătire. Rezultatul sunt suprafețe strălucitor curate și prospețime deosebită! Puterea Ajax: o formulă activă pentru îndepărtarea murdăriei fără spălare.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Ajax Iasomie detergent universal 1,25 l

17,00 lei
Ajuta la indepartarea bacteriilor Indeparteaza petele dificile Prospetime intensa Formula 96% biodegradabila Recipientul si capacul se recicleaza Soluția de curățare pentru mai multe suprafețe Ajax Fête des Fleurs Jasmin elimină mirosurile neplăcute și lasă o prospețime naturală timp de 24 de ore. Acest detergent abordează și dizolva murdăria instantaneu.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Franta, Olanda, Belgia si Luxemburg)

Dash platinum capsule – prospețimea bumbacului, 14sc/331,8 gr

35,00 lei
De ce să vă spălați la rece cu Dash Pods? Obțineți o îndepărtare excepțională a petelor de la prima spălare Economisiți până la 60% energie la fiecare spălare și reduceți emisiile de CO2 ale rufelor dvs. Ajută la protejarea țesăturilor pentru mai mult timp. Continuați să vă bucurați de parfumul proaspăt și curat cu dash platinum pods cu consumul de energie al mașinii de spălat, de la 60° la 30°, ciclu normal în comparație cu ciclurile cu apă caldă. Ambalaj 100% solubil în apă, produs cu 100% energie electrică achiziționată din surse regenerabile și cu zero deșeuri de producție la groapa de gunoi.

Produs in Italia pentru Piata Europei de Vest (Belgia si Olanda)

Weisser Riese detergent Gel rufe colorate, 80sc/4L

95,00 lei
Cu puterea uriașă de prospețime, gelul de culoare Weißer Riese asigură rufe proaspete și curate, în culori strălucitoare. Gelul de culoare Weißer Riese este deosebit de economic și foarte puternic împotriva petelor datorită agenților activi de îndepărtare a petelor care slăbesc chiar și cea mai puternică murdărie atunci când spălați rufele. Formula de protecție a culorii a gelului de culoare Weißer Riese protejează împotriva transferurilor de culoare și asigură rezultate excelente de culoare și culori strălucitoare la spălarea culorilor. Detergentul ideal de culoare cu capac practic care poate fi folosit ca ajutor de dozare, lasa un parfum de lunga durata. Protejează mediul - rezultate bune de spălare pot fi obținute cu detergentul lichid de culoare chiar și la 20 °C și protejează mediul.

Produs in Germania pentru Piata Europei de Vest (Germania)

Omo detergent lichid Universal 5l, 100 sc

125,00 lei
Curățare intensivă și prospețime plăcută cu detergent universal OMO. Detergentul clasic pentru sarcini grele este disponibil în Germania de peste 50 de ani. Detergentul universal OMO reprezintă curățenia adâncă în pori a tuturor rufelor tale. Fie că sunt prosoape albe, lenjerie de pat sau cămăși de culoare deschisă, cu puterea sa specială spală din nou textilele strălucitor, chiar și la temperaturi scăzute. Detergentul universal OMO indeparteaza si petele incapatanate. OMO reprezintă tradiție, curățenie de încredere și curățenie proaspătă. Detergentul universal OMO este potrivit pentru toate articolele de îmbrăcăminte și textile, atâta timp cât eticheta de îngrijire sugerează un detergent puternic. Un universal care face să dispară chiar și petele dure datorită curățării sale bune în profunzime. Pachet de aprovizionare XXXL pentru 100 de încărcări de spălare.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania si Austria)

Pantene Pro-V Balsam de par volume & body 200 ml

15,00 lei
Balsamul Pantene Active Pro-V Volume & Body are un complex unic Pro-V cu lipide de întărire și antioxidanți protectori. Părul fin capătă mai mult volum și o strălucire sănătoasă Acest balsam Pantene este potrivit pentru parul fin si plat Fara uleiuri minerale, fara coloranti si ambalaje reciclabile Hrănește-ți părul cu complexul unic Pro-V de la Pantene, cu lipide de întărire și antioxidanți protectori. Balsamul Pantene Active Pro-V Volume & Body este îmbogățit cu de 2 ori mai mulți nutrienți și pătrunde în miezul părului pentru a-l repara din interior. Părul tău fin va arăta voluminos și sănătos.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Franta, Olanda, Luxemburg si Belgia)

Blend-a-med pasta de dinti Extra Weiss 75ml

7,00 lei
Protecție completă pentru dinți sănătoși și puternici Protecție 24 de ore împotriva cariilor pentru curățare de două ori pe zi Aroma de mentă răcoritoare pentru o respirație proaspătă Crema dentara fluorescenta Tub reciclabil

Produs in Germania pentru Piata Europei de Vest (Germania si Austria)

Blend-a-med pasta de dinti Extra Frisch Clean 75ml

7,00 lei
Protecție completă pentru dinți sănătoși și puternici Protecție 24 de ore împotriva cariilor pentru curățare de două ori pe zi Aroma de mentă răcoritoare pentru o respirație proaspătă Crema dentara fluorescenta Tub reciclabil

Produs in Germania pentru Piata Europei de Vest (Germania si Austria)

Blend-a-med pasta de dinti Clasic 75ml

7,00 lei
Pasta de dinti cu fluor Alb natural și respirație proaspătă Capacitate: 75 ml Tub reciclabil Pasta de dinți protejează în mod optim dinții și gingiile. Protecția dovedită Blend a Med împotriva cariilor dentare și a bolilor parodontale. Pasta de dinți clasică Blend a Med oferă sistemul de protecție dovedit Blend a Med cu gustul tradițional proaspăt Blend a Med.

Produs in Germania pentru Piata Europei de Vest (Germania si Austria)