Afișez toate cele 5 rezultate

Silan balsam de rufe – lavandă, 80sc / 2 litri

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 28,00 lei.

Silan balsam de rufe - lavandă, 80sc / 2 litri

Balsam de rufe care asigură o spălare netedă și mătăsoasă și face hainele să strălucească mai mult. Experimentează senzația minunată a unei zile de primăvară timpurie. Bucurați-vă de o prospețime unică care durează până la 70 de zile după spălare, datorită noii formule. 80 de spălări sau 2L.Până la 10 săptămâni de prospețime și dulceață Mirosuri disponibile: Senzație proaspătă de primăvară Eucalipt proaspăt Fericire de lavandă Ocean Fresh Pasiune pentru trandafiriA nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.

Silan balsam de rufe – pasiune pentru trandafiri, 72sc / 1.8 litri

Prețul inițial a fost: 34,00 lei.Prețul curent este: 26,00 lei.
Bucurați-vă de parfumul de neuitat al unui buchet de trandafiri sălbatici cu balsam de rufe Silan Passion for Roses Capsulele unice de parfum duo-cap Silan sunt activate la fiecare mișcare, pentru o senzație de proaspăt și curat chiar și mult timp după spălare Bucurați-vă de o senzație de miros proaspăt și de o spălare minunat de moale datorită unui miros unic care durează până la 140 de zile* Lasă-te răsfățat de formula cremoasă care asigură o spălare curată și mătăsoasă și face hainele tale să strălucească mai mult Sticla Silan este fabricată din plastic 100% reciclat și este, de asemenea, 100% reciclabilă.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.

Silan balsam de rufe – piele sensibila 40sc 3 litri

Prețul inițial a fost: 32,00 lei.Prețul curent este: 27,00 lei.
Silan vă face rufele la fel de moi ca un nor. Răsfățați-vă cu parfumul deosebit de blând al balsamului de rufe Silan. Special dezvoltat pentru pielea sensibilă. Un parfum blând, prietenos cu pielea.Balsamul lichid pentru rufe Silan este foarte usor de dozat. Folosiți capacul de dozare din sticla de Silan și umpleți până la nivelul recomandat pe etichetă.Ușurează călcarea Formula concentrata Potrivit pentru 40 de spălări Continut 3 litriEvitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. Balsamicul lichid pentru țesături poate crește inflamabilitatea textilelor. O dozare mai mare decât cea recomandată poate crește acest efect.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda si Belgia)

Silan balsam de rufe – sensitive, 60sc/1,5 litri

Prețul inițial a fost: 26,00 lei.Prețul curent este: 20,00 lei.
Răsfățați-vă, copilul dumneavoastră și familia dumneavoastră cu moliciunea specială a balsamului de rufe Silan Sensitive. Cel mai bun balsam al nostru Sensitive de până acum. Balsamătorul de țesături Silan Sensitive a fost dezvoltat special pentru pielea sensibilă și nu conține coloranți.Acest balsam de rufe este extrem de potrivit si pentru hainele bebelusului tau.Silan Sensitive a fost testat dermatologic și nu conține coloranți. Acest lucru asigură că nu apar reacții alergice la tine sau la copilul tău.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.

Silan balsam de rufe – senzație de primăvară proaspătă, 72sc / 1.8l

Prețul inițial a fost: 33,00 lei.Prețul curent este: 26,00 lei.
Silan Fresh Spring feeling cu perle parfumate, pentru senzatia primei zile de primavara. Balsam de rufe care asigură o spălare curată și mătăsoasă și face hainele să strălucească mai mult !• unul dintre cele mai bune produse de balsam de până acum, • prospețime senzațională, miroase mereu proaspăt spălat, • parfum proaspăt unic de lungă durată, • oferă o moliciune maximă, • testat dermatologicA nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.