Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Ariel detergent lichid – 28sc/1,54L – senzații proaspete roz

Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei.
Detergentul lichid Ariel fresh sensations oferă un rezultat de curățare excepțional pentru rufele tale albe. Oferă, de asemenea, o prospețime minunată. Acest detergent lichid oferă hainelor tale un plus de prospețime. Rezultate strălucitoare chiar și în condiții dificile.Curățare excepțională într-o capsulă mică. Hainele miroase proaspete și curate toată ziua. Rezultate strălucitoare chiar și în condiții dificile. Usor de curatat chiar si la 20 de grade Celsius. Ușor de utilizat fără dozare și turnare.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Belgia si Luxemburg )

Ariel detergent lichid – 20sc/1.10L – montain spring

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.
Detergentul lichid original Ariel ofera un rezultat exceptional de curatare pentru hainele albe si impiedica aparitia petelor de transpiratie. Pentru pete foarte dificile, utilizati detergent lichid Ariel pentru a pretrata, apoi puneti hainele in masina de spalat. Pentru rezultate optime, introduceti capacul de dozare care contine detergentul de rufe in tamburul masinii de spalat. Ariel Original este disponibil si sub forma de pudra si capsule.

Ariel detergent lichid – 28sc/1.54L – putere activă + apărare împotriva mirosurilor

Prețul inițial a fost: 46,00 lei.Prețul curent este: 42,00 lei.
Ariel detergent lichid pentru controlul activ al mirosurilor va ofera frumusetea exceptionala a lui Ariel in timp ce luptati impotriva petelor si mirosurilor incapatanate. Este special conceput cu tehnologie anti-miros și oferă o acțiune anti-miros de 2 ori mai lungă (comparativ cu lichidul Ariel Color). Detergentul de rufe lichid Ariel + Active Odor Control oferă rezultate impecabile și la temperaturi mai scăzute. În plus, detergentul lichid Ariel este furnizat în ambalaje reciclabile. De asemenea, puteți folosi Detergent lichid Ariel + Active Deodorant pentru a pretrata petele cu capacul verde. Apoi îți pui hainele în mașina de spălat. Pentru rezultate optime, puneți capacul de dozare umplut cu detergent în tamburul mașinii dvs. de spălat.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Olanda, Belgia, Luxemburg si Franta )

Ariel Detergent lichid pentru rufe colorate 55sc 3.025ml

Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 90,00 lei.
Îndepărtare excelentă a petelor la prima spălare: Îndepărtează petele și mirosurile neplăcute precum transpirația și mirosul corporal Pentru ca rufele tale colorate să strălucească mult timp Face hainele să aibă un miros foarte proaspăt și curat Curata genial pentru haine colorate si negre, chiar si la temperaturi scazute de spalare Reduce aderența, astfel încât murdăria și petele să nu se depună

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Austria si Elvetia )

Ariel detergent lichid Profesional 80sc, 4L

Prețul inițial a fost: 135,00 lei.Prețul curent este: 120,00 lei.
păstrează strălucirea culorilor utilizarea de ingrediente de înaltă performanță și tehnologii brevetate de curățenie pentru o curățenie remarcabilă: îndepărtarea durabilă a petelor, culoare vibrantă și prospețime de lungă durată curățare remarcabilă fără pre-spălare sau pre-înmuiere pentru a economisi apă și energie eficient la temperaturi joase, de la 30°C ambalare cu impact redus, 25% material reciclat în detergenți lichizi cu 80 de doze. performanță superioară a detergenților și produselor noastre de spălat vase obținute din prima spălare, într-un ciclu scurt și la temperatură scăzută, limitând utilizarea apei și a energiei electrice.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Olanda, Belgia, Luxemburg si Franta )

Lenor Color detergent lichid 2in1 Cozy Jasmine 13WL, 715ml

Prețul inițial a fost: 29,00 lei.Prețul curent este: 24,00 lei.
Are o formulă care protejează culorile de decolorare. Hainele păstrează parfumul intens și de lungă durată al florii de iasomie. Perfect atât pentru spălarea la mașină, cât și pentru spălarea manuală. Interval de temperatură de la 20 la 95 de grade. Detergentul lichid Lenor este, de asemenea, furnizat în ambalaje care sunt complet reciclabile.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Germania, Elvetia si Austria)

Omo detergent lichid esente naturale 2l, 40 sc

Prețul inițial a fost: 68,00 lei.Prețul curent este: 59,00 lei.
Descoperă detergenții lichizi Omo cu esențe naturale și testați dermatologic. Detergentul lichid OMO se dizolvă imediat și pătrunde în rufe. Se recomandă 50 ml de detergent lichid OMO Lapte de migdale pentru 4-5 kg ​​de rufe. Adăugați 15 ml dacă rufele sunt foarte murdare sau apa este foarte dură. La ce temperatura? De la 30° pentru o spălare perfectă cu un consum mai mic de energie.

Produs in Olanda pentru piata Franceza.

Omo detergent lichid Professional Active Clean 5l, 71 sc

Prețul inițial a fost: 115,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.
Curățenie Impecabilă: soluție eficientă pentru îndepărtarea petelor dificile, inclusiv cele proteice. Îngrijire Avansată: Formula sa unică nu doar curăță, ci și păstrează strălucirea și culorile originale ale țesăturilor, oferindu-le îngrijirea de care au nevoie. Versatilitate Extinsă: Acest detergent este potrivit pentru o gamă variată de țesături, de la lenjerii la haine de zi cu zi și articole delicate. Eficiență Energetică: Poate îndepărta petele chiar și la temperaturi reduse, contribuind astfel la economisirea energiei și protejarea mediului. Ideal pentru Diverse Aplicații: Potrivit atât pentru uz casnic, cât și pentru medii profesionale, precum hoteluri, pensiuni, instituții medicale și educaționale.

Produs in Elvetia pentru piata Europeana (Germania, Olanda, Italia, Franta, Finlanda si Suedia)

Omo detergent lichid Universal 5l, 100 sc

Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei.
Curățare intensivă și prospețime plăcută cu detergent universal OMO. Detergentul clasic pentru sarcini grele este disponibil în Germania de peste 50 de ani. Detergentul universal OMO reprezintă curățenia adâncă în pori a tuturor rufelor tale. Fie că sunt prosoape albe, lenjerie de pat sau cămăși de culoare deschisă, cu puterea sa specială spală din nou textilele strălucitor, chiar și la temperaturi scăzute. Detergentul universal OMO indeparteaza si petele incapatanate. OMO reprezintă tradiție, curățenie de încredere și curățenie proaspătă. Detergentul universal OMO este potrivit pentru toate articolele de îmbrăcăminte și textile, atâta timp cât eticheta de îngrijire sugerează un detergent puternic. Un universal care face să dispară chiar și petele dure datorită curățării sale bune în profunzime. Pachet de aprovizionare XXXL pentru 100 de încărcări de spălare.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania si Austria)

Persil Color Aktiv Gel Lavanda 100WL 5 litri

Prețul inițial a fost: 195,00 lei.Prețul curent este: 165,00 lei.
Gelul Persil Lavanda patrunde adanc in fibre, indeparteaza cele mai incapatanate pete si asigura rezultate perfecte. Elimină mirosurile neplăcute din mașina dvs. de spălat - pentru o mașină proaspătă igienic. Asigură o luminozitate strălucitoare după fiecare spălare și vă protejează hainele de albire - spălare după spălare. Prospețime de lungă durată și plăcută. Bucurați-vă de prospețime de lungă durată pentru rufele dvs. Este deosebit de blând cu fibrele și vă protejează textilele în timp ce elimină petele de pe îmbrăcăminte și mirosurile neplăcute de pe mașină. Culori strălucitoare: datorită formulei de înaltă calitate și protecției dovedite a culorii pe termen lung, detergentul în gel face ca rufele colorate să strălucească chiar și după multe spălări. Conține >92% ingrediente biodegradabile* și este produs din plastic 100% reciclabil. Vă rugăm să reciclați sticla după utilizare. Datorită formulei puternice și eficiente, spălați la temperaturi scăzute de la 20 °C și economisiți energie.

Produs in Austria pentru piata Europeana.

Persil Detergent gel Pure Moments Blue Sky, 50 spalari, 2.5L

Prețul inițial a fost: 69,00 lei.Prețul curent este: 59,00 lei.
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda, Belgia si Franta).

Persil Detergent gel Pure Moments Pink Passion, 50 spalari, 2.5L

Prețul inițial a fost: 69,00 lei.Prețul curent este: 59,00 lei.
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Belgia, Olanda si Franta).