Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Lenor Balsam de rufe 44sc1.32l ametist & buchet floral

Prețul inițial a fost: 28,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.
În fiecare seară un pat ca proaspăt spălat. Balsamul de țesături Lenor oferă prospețime de lungă durată. Lenor Amethyst este un amestec încântător de bergamotă proaspătă strălucitoare și un buchet minunat de frezie delicată și iasomie strălucitoare. Nuanțele ușoare te înfășoară cu o căldură catifelată care îți oferă o senzație de siguranță și confortabilă pe tot parcursul zilei. Un parfum la fel de fascinant și unic ca un ametist adevărat. Balsamul de rufe Lenor vis cu flori de ametist este completarea ideală la detergentul Lenor vis de flori de ametist și parfumul de rufe Lenor vis de flori de ametist. Minunat singur, împreună un sentiment ceresc de bunăstare. Mă simt confortabil cu Lenor. Prospețime Lenor perceptibilă până la 1 săptămână.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )

Lenor Balsam de rufe 45sc/1.035L – iasomie si rubin

Prețul inițial a fost: 29,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.
Datorită balsamului Lenor Coup de Foudre, te simți bine în toate textilele tale cu cea mai bună prospețime creată vreodată de Lenor și moliciunea sa pe bază de plante. Oferă prospețime de durată până la 1 săptămână, moliciune divină și călcare ușoară. Trezește-ți zeița din tine. Dezvăluie feminitatea ta divină cu un amestec luxuriant de fructe de pădure roșii și flori de lux. Utilizați împreună cu detergentul de rufe Dash 2in1 pentru o curățenie profundă și un parfum complementar.• Simte-te bine în toate țesăturile tale cu cel mai bun balsam de prospețime și catifelare derivată din plante • Balsam cu catifelare pe bază de plante • Trezește-ți zeița din tine. Dezvăluie feminitatea ta divină cu un amestec luxuriant de fructe de pădure roșii și flori de lux • Fabricat în Franța • Balsam testat dermatologic • Balsam de rufe fără vopsea • Folosiți împreună cu detergentul de rufe Dash 2in1 pentru o curățare profundă și un parfum complementar

Produs in Franta pentru piata Europei de Vest ( Belgia, Franta si Luxemburg )

Lenor Balsam de rufe 45sc/1.035L, briza marii

Prețul inițial a fost: 29,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.
Cu colecția Lenor Briza Marii, poți transforma sarcinile de zi cu zi în experiențe senzoriale. Mirosurile subtile, stratificate, sunt inspirate din ultimele tendințe. Acest balsam de țesături a fost dezvoltat pentru a îngriji, îmbogăți și ajuta la conservarea țesăturilor încă de la prima utilizare. Tehnologia triplă anti-îmbătrânire Anti-Age3 ajută la protejarea împotriva întinderii, decolorării și sifonari, făcând hainele să reziste mai mult și emanând un miros irezistibil. În plus, balsamul Lenor Sea Breeze eliberează arome revigorante la fiecare atingere, stimulându-ți simțurile.Lenor Briza Marii te face să te simți bine în toate hainele tale, cu cea mai bună prospețime Lenor vreodată și moliciune pe bază de plante. Oferă prospețime de lungă durată până la 1 săptămână, moliciune delicioasă și călcare ușoară. Respiră adânc. Briza oceanului îți trezește toate simțurile. Flori proaspăt culese, amestecate cu note maritime strălucitoare și o notă de tei proaspăt stors. Utilizați în combinație cu detergentul Lenor 2 în 1 pentru curățarea în profunzime și parfumul potrivit.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )

Lenor Balsam de rufe 50sc/1.15L – bujor si hibiscus

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.
Balsamul pentru țesături Lenor vă oferă prospețime de lungă durată – Cearșafuri proaspete până la o săptămână întreagă*.Balsamul de țesături cu bujor și flori de hibiscus Lenor face ca toate țesăturile tale să se simtă confortabile datorită prospețimii sale suplimentare și moliciune vegetală (85% dintre ingredientele care contribuie la moliciunea Lenor sunt vegetale). Pentru o prospețime de lungă durată de până la 1 săptămână, o moliciune divină și o călcare ușoară. Nota florală de inimă de bujor și floare de hibiscus conferă parfumului o prospețime strălucitoare unică.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Belgia, Franta si Luxemburg )

Lenor Balsam de rufe 56sc/1.4l – cu unt de Shea

Prețul inițial a fost: 28,00 lei.Prețul curent este: 23,00 lei.
Faceți o pauză din viața de zi cu zi, respirați adânc și relaxați-vă cu balsamul Lenor cu arome inspirate din natură - Unt de Shea pentru un parfum nesfârșit de prospețime. Balsam de țesături cu parfum de unt de karité Lenor, inspirat din fructele arborelui de shea african, te protejează de stresul vieții de zi cu zi și îți relaxează simțurile cu parfumul cald și catifelat de mosc alb și chihlimbar, oferindu-ți sufletului o senzație de bine.Opriți-vă, respirați profund și relaxați-vă cu Lenor Shea Butter - un parfum inspirat de natură, cu prospețime de lungă durată. Mirosul cald și catifelat de mosc alb și chihlimbar vă răsfățează simțurile ca o îmbrățișare reconfortantă. Te protejează de stresul cotidian și îți lasă sufletul să se relaxeze. Utilizați balsam de rufe Lenor cu Lenor 3-in-1 PODS pentru o prospețime fantastică și o moliciune drăgălașă în timpul îngrijirii rufelor. Iar pentru cea mai bună prospețime, puneți parfumul de rufe Lenor Unstoppable în tamburul de spălat de fiecare dată când spălați.

Lenor Balsam de rufe AprilFrish 31sc, 930 ml

Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Ajută la protejarea hainelor de cele 3 semne ale îmbătrânirii fibrelor: pierderea formei, pierderea culorii și formarea de scame. Mai puține riduri, călcare mai ușoară, timp de uscare mai scurt și încărcare statică mai mică. Lenor Oferă o notă de prospețime în timpul zilei (12 ore la purtare). Hainele tale se vor simți moi și confortabile. Cea mai bună prospețime din toate timpurile pe care oaspeții tăi și-o vor aminti. Eficient chiar și după uscare în uscător de rufe. Oferă rufelor tale un plus de moliciune cu o senzație netedă și confortabilă. Ajută la reducerea încărcării statice a textilelor și facilitează călcarea.

Produs in Italia pentru Piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Lenor Perle parfumate Unstoppables Ametyst & Floral Bouquet 154 gr.

Prețul inițial a fost: 34,00 lei.Prețul curent este: 31,00 lei.
Intensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor perle parfumate pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani, astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat mirosind a parfumul preferat. Lenor Ametyst & Floral Bouquet, perle parfumate oferă până la 12 săptămâni de prospețime sporită , astfel încât hainele tale să rămână proaspete mai mult timp, infuzate cu parfumul tău preferat , un parfum unic si fascinant, la fel ca un ametist veritabil. Nuantele inmiresmate te imbratiseaza cu o caldura catifelata si iti ofera incredere si confort pe toata durata zilei. Asta pentru că mărgelele intră la începutul spălării, permițând mirosului să se infuzeze încet în țesăturile tale pe măsură ce se spală.Pentru un plus de prospetime, acest Lenor perle parfumate va infuzeaza hainele cu parfumul Ametyst si Floral Bouquet. Încercați acest Lenor Ametyst & Floral Bouquet, perle parfumate daca sunteți în căutarea unor arome cu o combinație de note proaspete de ametyst.

Produs in Italia pentru Piata Europeana (Belgia, Franta, Luxemburg si Olanda)

Lenor Perle parfumate Unstoppables aur si flori de vanilie 210 gr

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.
Perle parfumate activate la spălare, cu arome efervescente de vanilie Ajustați intensitatea parfumului prin varierea cantității de perle folosite Sticlă 100% din plastic reciclat, excluzând capacul, dispozitivul de dozare și manșonulIntensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor Unstoppables pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani (haine depozitate in dulap), astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat mirosind a parfumul preferat.

Produs in Italia pentru Piata Europeana (Italia, Germania, Elvetia, Austria) si Israel

Lenor Perle parfumate Unstoppables Iasomie 210 gr.

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.
Intensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor perle parfumate, pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani, astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat mirosind a parfumul preferat. Lenor Perle parfumate Gelsomino Scarlatto,iasomie stacojie, oferă până la 12 săptămâni de prospețime sporită , astfel încât hainele tale să rămână proaspete mai mult timp, infuzate cu parfumul tău preferat , un parfum de rufe cu arome de flori de iasomie. Asta pentru că mărgelele intră la începutul spălării, permițând mirosului să se infuzeze încet în țesăturile tale pe măsură ce se spală. Încercați acest Lenor Gelsomino Scarlatto daca sunteți în căutarea unor arome cu o combinație de note proaspete florale de iasomie. Pentru o utilizare optimă, adăugați Lenor perle parfumate în tamburul gol înainte de fiecare spălare; apoi adăugați haine, detergent, balsam pentru țesături ca de obicei.

Produs in Italia pentru Piata Europeana

Lenor Perle parfumate Unstoppables Spring 210 gr.

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.
Un puls de prospețime la fiecare spălare. vârtej de parfum cu o combinație de note florale proaspete, captivantă cu crin, portocală și trandafir personalizați intensitatea parfumului în funcție de cantitatea de perle pe care doriți să o utilizați Turnați LE Perle direct în tamburul gol înainte de spălare Boosters-urile de parfum Lenor Unstoppables sunt disponibile în diverse arome

Produs in Italia pentru Piata Europeana

Lenor Perle parfumate Unstoppables Spring Awakening 210 gr.

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.
Intensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor Unstoppables pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani, astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat mirosind a parfumul preferat. Lenor Perle parfumate Unstoppables Senzatie de Primavara oferă până la 12 săptămâni de prospețime sporită , astfel încât hainele tale să rămână proaspete mai mult timp, infuzate cu parfumul tău preferat , un parfum de rufe cu arome de flori de primavara si cedru alb. Asta pentru că mărgelele intră la începutul spălării, permițând mai multor miros să se infuzeze încet în țesăturile tale pe măsură ce se spală. Încercați Unstoppables Senzatie de Primavara daca sunteți în căutarea unor arome cu o combinație de note proaspete florale accentuate de primavara.

Produs in Italia pentru Piata Europeana (Italia, Germania, Elvetia, Austria) si Israel

Silan balsam de rufe – lavandă, 80sc / 2 litri

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 28,00 lei.

Silan balsam de rufe - lavandă, 80sc / 2 litri

Balsam de rufe care asigură o spălare netedă și mătăsoasă și face hainele să strălucească mai mult. Experimentează senzația minunată a unei zile de primăvară timpurie. Bucurați-vă de o prospețime unică care durează până la 70 de zile după spălare, datorită noii formule. 80 de spălări sau 2L.Până la 10 săptămâni de prospețime și dulceață Mirosuri disponibile: Senzație proaspătă de primăvară Eucalipt proaspăt Fericire de lavandă Ocean Fresh Pasiune pentru trandafiriA nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.