Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Lenor Balsam de rufe 22sc/550ml, miros de Lavanda

10,00 lei
Prospetime de lunga durata inspirata din natura • Infuzat cu floarea de lavandă • Calmează-te și armonizează-ți starea de spirit cu acest parfum relaxant • Un pat proaspăt în fiecare seară, până la 1 săptămână • Mai puține cute, călcare mai ușoară, timp de uscare mai scurt și încărcare statică mai mică • Faceți hainele să se simtă moi și confortabile Inspirat de efectele calmante ale florii de lavandă. Acest parfum atemporal îmbină note liniștitoare de lavandă și miere de manuka pentru un sentiment fericit de seninătate și armonie.

Lenor Balsam de rufe 44sc1.32l ametist & buchet floral

21,00 lei
În fiecare seară un pat ca proaspăt spălat. Balsamul de țesături Lenor oferă prospețime de lungă durată. Lenor Amethyst este un amestec încântător de bergamotă proaspătă strălucitoare și un buchet minunat de frezie delicată și iasomie strălucitoare. Nuanțele ușoare te înfășoară cu o căldură catifelată care îți oferă o senzație de siguranță și confortabilă pe tot parcursul zilei. Un parfum la fel de fascinant și unic ca un ametist adevărat. Balsamul de rufe Lenor vis cu flori de ametist este completarea ideală la detergentul Lenor vis de flori de ametist și parfumul de rufe Lenor vis de flori de ametist. Minunat singur, împreună un sentiment ceresc de bunăstare. Mă simt confortabil cu Lenor. Prospețime Lenor perceptibilă până la 1 săptămână.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )

Lenor Balsam de rufe 45sc/1.035L – iasomie si rubin

25,00 lei
Datorită balsamului Lenor Coup de Foudre, te simți bine în toate textilele tale cu cea mai bună prospețime creată vreodată de Lenor și moliciunea sa pe bază de plante. Oferă prospețime de durată până la 1 săptămână, moliciune divină și călcare ușoară. Trezește-ți zeița din tine. Dezvăluie feminitatea ta divină cu un amestec luxuriant de fructe de pădure roșii și flori de lux. Utilizați împreună cu detergentul de rufe Dash 2in1 pentru o curățenie profundă și un parfum complementar. • Simte-te bine în toate țesăturile tale cu cel mai bun balsam de prospețime și catifelare derivată din plante • Balsam cu catifelare pe bază de plante • Trezește-ți zeița din tine. Dezvăluie feminitatea ta divină cu un amestec luxuriant de fructe de pădure roșii și flori de lux • Fabricat în Franța • Balsam testat dermatologic • Balsam de rufe fără vopsea • Folosiți împreună cu detergentul de rufe Dash 2in1 pentru o curățare profundă și un parfum complementar

Produs in Franta pentru piata Europei de Vest ( Belgia, Franta si Luxemburg )

Lenor Balsam de rufe 45sc/1.035L, briza marii

25,00 lei
Cu colecția Lenor Briza Marii, poți transforma sarcinile de zi cu zi în experiențe senzoriale. Mirosurile subtile, stratificate, sunt inspirate din ultimele tendințe. Acest balsam de țesături a fost dezvoltat pentru a îngriji, îmbogăți și ajuta la conservarea țesăturilor încă de la prima utilizare. Tehnologia triplă anti-îmbătrânire Anti-Age3 ajută la protejarea împotriva întinderii, decolorării și sifonari, făcând hainele să reziste mai mult și emanând un miros irezistibil. În plus, balsamul Lenor Sea Breeze eliberează arome revigorante la fiecare atingere, stimulându-ți simțurile. Lenor Briza Marii te face să te simți bine în toate hainele tale, cu cea mai bună prospețime Lenor vreodată și moliciune pe bază de plante. Oferă prospețime de lungă durată până la 1 săptămână, moliciune delicioasă și călcare ușoară. Respiră adânc. Briza oceanului îți trezește toate simțurile. Flori proaspăt culese, amestecate cu note maritime strălucitoare și o notă de tei proaspăt stors. Utilizați în combinație cu detergentul Lenor 2 în 1 pentru curățarea în profunzime și parfumul potrivit.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )

Lenor Balsam de rufe 50sc/1.15L – bujor si hibiscus

30,00 lei
Balsamul pentru țesături Lenor vă oferă prospețime de lungă durată – Cearșafuri proaspete până la o săptămână întreagă*. Balsamul de țesături cu bujor și flori de hibiscus Lenor face ca toate țesăturile tale să se simtă confortabile datorită prospețimii sale suplimentare și moliciune vegetală (85% dintre ingredientele care contribuie la moliciunea Lenor sunt vegetale). Pentru o prospețime de lungă durată de până la 1 săptămână, o moliciune divină și o călcare ușoară. Nota florală de inimă de bujor și floare de hibiscus conferă parfumului o prospețime strălucitoare unică.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Belgia, Franta si Luxemburg )

Lenor Balsam de rufe 56sc/1.4l – cu unt de Shea

23,00 lei
Faceți o pauză din viața de zi cu zi, respirați adânc și relaxați-vă cu balsamul Lenor cu arome inspirate din natură - Unt de Shea pentru un parfum nesfârșit de prospețime. Balsam de țesături cu parfum de unt de karité Lenor, inspirat din fructele arborelui de shea african, te protejează de stresul vieții de zi cu zi și îți relaxează simțurile cu parfumul cald și catifelat de mosc alb și chihlimbar, oferindu-ți sufletului o senzație de bine. Opriți-vă, respirați profund și relaxați-vă cu Lenor Shea Butter - un parfum inspirat de natură, cu prospețime de lungă durată. Mirosul cald și catifelat de mosc alb și chihlimbar vă răsfățează simțurile ca o îmbrățișare reconfortantă. Te protejează de stresul cotidian și îți lasă sufletul să se relaxeze. Utilizați balsam de rufe Lenor cu Lenor 3-in-1 PODS pentru o prospețime fantastică și o moliciune drăgălașă în timpul îngrijirii rufelor. Iar pentru cea mai bună prospețime, puneți parfumul de rufe Lenor Unstoppable în tamburul de spălat de fiecare dată când spălați.

Lenor Balsam de rufe 83sc / 2.905L – briza de vara

32,00 lei
Cu Lenor ați dori să vă spălați rufele pe care preferați să nu trebuiască să decolați. Lenor Summer Breeze, ajută la cele 3 semne de îmbătrânire fibre disponibile. Acest balsam de țesături a fost dezvoltat pentru textile din prima zi pentru îngrijire. Cu tehnologia sa anti Age3 îl ajută, își păstrează forma și pierderea culorii, precum și previne pufurile, pentru a vă păstra hainele frumoase și proaspete pentru mai mult timp. Închideți ochii și imaginați-vă următoarele, cum ar fi razele solare. Atingeți-vă pielea. Cu parfumul său blând și relaxant, din flori calde, mosc alb și lemn de santal, vă oferă Lenor Summer Breeze tot ceea ce vă așteptați de la o zi caldă și însorită.

Silan balsam de rufe – apa de cocos si parfum mineral 50sc / 1.25 litri

18,00 lei
Silan Aromatherapy+ este inspirat din natură și a fost special dezvoltat pentru a vă răsfăța hainele și simțurile Ingrediente inspirate din natura Parfum care stimulează starea de spirit Lasă-te răsfățat de formula cremoasă care asigură o spălare curată și mătăsoasă și face hainele tale să strălucească mai mult Bucurați-vă de mirosurile fără precedent timp de până la 140 de zile*! Conține vitamina E Formula nu conține siliconi, coloranți și microplastice. Ambalajul Silan Naturals este ecologic - sticla este fabricată 100% din plastic reciclat.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.

Silan balsam de rufe – bujor si ceai alb, 55sc / 1.375 litri

19,00 lei
Ambalaj ecologic - sticla Silan este 100% reciclabila. Parfum floral Tehnologia microcapsule Parfum până la 140 de zile Formula concentrata Parfum: bujor și ceai alb * Efectul capsulelor de parfum Fresh Pearl: prospetimea hainelor dupa depozitarea in garderoba pana la 140 de zile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.

Silan balsam de rufe – lavandă, 80sc / 2 litri

28,00 lei

Silan balsam de rufe - lavandă, 80sc / 2 litri

Balsam de rufe care asigură o spălare netedă și mătăsoasă și face hainele să strălucească mai mult. Experimentează senzația minunată a unei zile de primăvară timpurie. Bucurați-vă de o prospețime unică care durează până la 70 de zile după spălare, datorită noii formule. 80 de spălări sau 2L. Până la 10 săptămâni de prospețime și dulceață Mirosuri disponibile: Senzație proaspătă de primăvară Eucalipt proaspăt Fericire de lavandă Ocean Fresh Pasiune pentru trandafiri A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.

Silan balsam de rufe – orhidee de aur și ulei de magnolie, 55sc / 1.375l

19,00 lei
Balsam concentrat parfumat Silan Aromatherapy+ cu vitamina E oferă un parfum seducător care îmbunătățește experiența senzuală a hainelor proaspăt spălate. Concentratul este sigur pentru țesătură, nu o deteriorează și o lasă moale, proaspătă și parfumată pentru o lungă perioadă de timp. Prospețime senzațională ca abia spălat Un parfum proaspăt unic pentru până la 100 de zile Oferă moliciune maximă Aprobat dermatologic Formulă unică

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.

Silan balsam de rufe – pasiune pentru trandafiri, 72sc / 1.8 litri

26,00 lei
Bucurați-vă de parfumul de neuitat al unui buchet de trandafiri sălbatici cu balsam de rufe Silan Passion for Roses Capsulele unice de parfum duo-cap Silan sunt activate la fiecare mișcare, pentru o senzație de proaspăt și curat chiar și mult timp după spălare Bucurați-vă de o senzație de miros proaspăt și de o spălare minunat de moale datorită unui miros unic care durează până la 140 de zile* Lasă-te răsfățat de formula cremoasă care asigură o spălare curată și mătăsoasă și face hainele tale să strălucească mai mult Sticla Silan este fabricată din plastic 100% reciclat și este, de asemenea, 100% reciclabilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest.