Afișez toate cele 8 rezultate

Persil Color Aktiv Gel Lavanda 100WL 5 litri

Prețul inițial a fost: 195,00 lei.Prețul curent este: 165,00 lei.
Gelul Persil Lavanda patrunde adanc in fibre, indeparteaza cele mai incapatanate pete si asigura rezultate perfecte. Elimină mirosurile neplăcute din mașina dvs. de spălat - pentru o mașină proaspătă igienic. Asigură o luminozitate strălucitoare după fiecare spălare și vă protejează hainele de albire - spălare după spălare. Prospețime de lungă durată și plăcută. Bucurați-vă de prospețime de lungă durată pentru rufele dvs. Este deosebit de blând cu fibrele și vă protejează textilele în timp ce elimină petele de pe îmbrăcăminte și mirosurile neplăcute de pe mașină. Culori strălucitoare: datorită formulei de înaltă calitate și protecției dovedite a culorii pe termen lung, detergentul în gel face ca rufele colorate să strălucească chiar și după multe spălări. Conține >92% ingrediente biodegradabile* și este produs din plastic 100% reciclabil. Vă rugăm să reciclați sticla după utilizare. Datorită formulei puternice și eficiente, spălați la temperaturi scăzute de la 20 °C și economisiți energie.

Produs in Austria pentru piata Europeana.

Persil Detergent gel Pure Moments Blue Sky, 50 spalari, 2.5L

Prețul inițial a fost: 69,00 lei.Prețul curent este: 59,00 lei.
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda, Belgia si Franta).

Persil Detergent gel Pure Moments Pink Passion, 50 spalari, 2.5L

Prețul inițial a fost: 69,00 lei.Prețul curent este: 59,00 lei.
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Belgia, Olanda si Franta).

Persil detergent gel Sensitive cu Aloe Vera 65WL 3,25 l

Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 110,00 lei.
Contine ingrediente extrase in mod natural. Respecta microbiomul pielii. Parfumuri hipoalergenice. Parfum delicat de Aloe Vera. Testat dermatologic și certificat ECARF*/**.Detergentul Lichid Persil Sensitive este special conceput pentru persoanele cu pielea sensibila si este potrivit pentru spalarea hainelor bebelusilor si a persoanelor ce sufera de alergii. Spalarea hainelor inainte de a le purta pentru prima data este recomandata pentru a elimina substantele chimice textile si alte substante nocive. Persil Sensitive are o formula aprobata dermatologic, contine ingrediente extrase in mod natural si parfumuri hipoalergenice.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)

Persil Detergent lichid rufe colorate 50sc /3.3L

Prețul inițial a fost: 79,00 lei.Prețul curent este: 71,00 lei.
Întregul secret constă în formula de curățare extrem de eficientă și ingredientele active conținute în produs. Ele sunt motivul pentru care doar câteva picături de gel sunt suficiente pentru a-ți aduce hainele în stare perfectă. Persil Color a fost, de asemenea, testat dermatologic și poate fi folosit de persoanele cu pielea delicată. Produsul poate fi folosit la temperaturi de la 20 la 95 de grade.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Belgia si Olanda)

Persil detergent lichid Universal 44 sc / 3.212L

Prețul inițial a fost: 75,00 lei.Prețul curent este: 68,00 lei.
Cea mai bună puritate Persil Datorită formulei unice de luminozitate activă la rece, chiar și cele mai mici depuneri, cum ar fi calcarul și particulele de murdărie, sunt îndepărtate. Rufele strălucitoare de frumoase, chiar și după spălări frecvente. Putere de spălare dovedită pentru toate textilele lavabile și rezistente la culoare, fabricate din fibre naturale și sintetice, precum și țesături mixte.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)

Persil Detergent Universal Kraft Gel 80WL 4 litri

Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 135,00 lei.
Curățare puternică chiar și la temperaturi mai scăzute. Îndepărtare puternică a petelor Prospețime de lungă durată. Puritate igienica. 92% ingrediente biodegradabile 100% plastic reciclabil în corpul sticlei Pe baza de ingrediente organice - conform OECD 301/302 Detergentul gel cu tehnologie deep clean plus pătrunde adânc în fibre și îndepărtează chiar și petele persistente. Datorită formulei sale inovatoare, detergentul lichid menține rufele albe și ușoare strălucitor curate chiar și după spălări frecvente. Cu efect de prospetime activ, gelul asigura o prospetime placuta si de lunga durata hainelor la spalare. Detergentul universal protejează fibrele de formarea de scame și astfel asigură o conservare îndelungată a tuturor textilelor preferate. Detergentul lichid conține 92% ingrediente biodegradabile și vine în ambalaje 100% reciclabile Vă rugăm să reciclați sticla după utilizare.

Produs in Germania pentru piata Europeana (Germania si Elvetia)

Persil Power White Gel , 50sc 3.3L

Prețul inițial a fost: 78,00 lei.Prețul curent este: 71,00 lei.
Curăță în profunzime petele dificile de pe rufe Salvează energie fiind eficient la temperaturi joase, începând cu 20°C Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda si Belgia)