Afișez toate cele 4 rezultate

Dash capsule 3 in 1 25sc / 685 gr Lenor (dragoste la prima vedere)

53,00 lei
Dash capsule 3 in 1 25sc / 685 gr Lenor (dragoste la prima vedere)
Cu combinatia lor somptuoasa de note fructate si florale, capsulele de rufe Dash Coup de Foudre va vor seduce si va vor reaprinde energia si pofta de viata. Elibereaza treptat un parfum somptuos de iasomie si frezie.

Detergent de rufe capsule 3 in 1, Dash & Lenor – colectia adiere pretioasa, orhidee aurie, 35 capsule, 959 gr.

75,00 lei
Dash capsule 3 in1 35sc/959gr Lenor color - colectia adiere prețioasă
Bucurați-vă de prospețimea de lungă durată, care menține hainele preferate să miroase uimitor mult timp după spălare. Descoperă aromele irezistibile, care îți pătrund hainele, concepute de experții în parfumuri de la Lenor. Fiecare capsulă dispune de tehnologie de parfum activată prin atingere pentru o prospețime de lungă durată pe care o vei iubi.
Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )

Detergent de rufe capsule 3 in 1, Dash & Lenor – colecția buchete misterioase, 35 capsule, 959 gr.

75,00 lei
Dash capsule 3 in 1 35sc 959gr Lenor color - buchete mister ametist
Capsulele de rufe Dash Bouquet Mystère sunt un amestec enigmatic de bergamotă radiantă, frezie delicată și iasomie strălucitoare. Notele aromatice de bază oferă căldură și moliciune pentru a vă face să vă simțiți confortabil toată ziua. Un parfum la fel de misterios și unic ca ametistul. Capsulele de rufe Dash 3in1 Mystery Bouquet au fost create pentru a funcționa în armonie perfectă cu balsamul de rufe Lenor Mystery Bouquet și parfumul pentru rufe, folosiți-le împreună pentru o rutină impecabilă de spălare.

Lenor detergent de rufe color, 43 capsule all in 1, orhideee aurie, 1079 gr.

75,00 lei
Lenor detergent de rufe color, capsule all in 1, orhideee aurie
Lenor 3-în-1 păstăi orhidee aurie, parfumul eleganței. Seducător și elegant. Acest detergent lichid are o notă luxoasă de mătase care dezvăluie întotdeauna doar atât cât ar trebui. Înconjoară-te cu comori precum aurul și laptele de migdale, așa cum au făcut prințesele în legendele vremurilor mai vechi. Răsfățați-vă cu un amestec elegant de flori de copac de mătase, nalbă și lapte de migdale. Pentru o experiență de parfum deosebit de grozavă, utilizați Lenor 3-in-1 PODS cu balsam Lenor, deoarece produsele se completează reciproc în mod eficient. Siguranța produsului Pericol: Poate produce o reacție alergică. Conține linalol. Poate produce o reacție alergică. Conține substanță sensibilizantă. Poate produce o reacție alergică. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nociv pentru organismele acvatice, provoacă efecte adverse pe termen lung. Provoacă leziuni oculare grave. Provoacă iritarea pielii. Respiră prospețime în hainele tale.
Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )