Dash – Lenor

Afișez toate cele 6 rezultate

Dash detergent de rufe All in 1 Clasic, 38 capsule, 957,6 gr.

Prețul inițial a fost: 75,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei.
1. Curățare profundă 2. Îndepărtarea petelor 3. Stralucire 4. Prospețime 5. Eficient la 20 °CÎți lasă hainele incredibil de curate și mirosind grozav Curățenie extraordinară într-o spălătorie Garanteaza rezultate exceptionale chiar si in cele mai dificile conditii Curățare extraordinară chiar și la 20 °C Simplu de utilizat: nu este nevoie să măsurați și să turnați

Produs in Italia pentru piata europeana.

Dash detergent de rufe si balsam Lenor Lavanda, 26 capsule, 618,8 gr.

Prețul inițial a fost: 55,00 lei.Prețul curent este: 49,00 lei.
1. Curățare profundă 2. Prospețime 3. Moliciune 4. Strălucire 5. Protecție prin fibreDash conferă hainelor tale prospețimea surprinzătoare a unei note de Lenor cu miros de lavandă Curățenie extraordinară într-o spălătorie Garanteaza rezultate exceptionale chiar si in cele mai dificile conditii Simplu de utilizat: nu este nevoie să măsurați și să turnați.Putere de curățare extraordinară într-o singură capsula. Lenor Dash Pods vă lasă hainele cu o prospețime incredibilă, care miroase a lavandă Laundry Pods au un design unic cu mai multe compartimente care menține ingredientele stabile și separate până la spălare, oferind putere de curățare super-concentrată. Capsula inovatorare a dash-urilor se dizolvă complet la contactul cu apa și eliberează astfel ingredientele avansate care sunt capabile să îndepărteze o cantitate uriașă de pete, oferind cel mai bun detergent lichid dash, în cantitatea potrivită. 

Dash platinum capsule – prospețimea bumbacului, 14sc/331,8 gr

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.
De ce să vă spălați la rece cu Dash Pods? Obțineți o îndepărtare excepțională a petelor de la prima spălare Economisiți până la 60% energie la fiecare spălare și reduceți emisiile de CO2 ale rufelor dvs. Ajută la protejarea țesăturilor pentru mai mult timp. Continuați să vă bucurați de parfumul proaspăt și curat cu dash platinum pods cu consumul de energie al mașinii de spălat, de la 60° la 30°, ciclu normal în comparație cu ciclurile cu apă caldă. Ambalaj 100% solubil în apă, produs cu 100% energie electrică achiziționată din surse regenerabile și cu zero deșeuri de producție la groapa de gunoi.

Produs in Italia pentru Piata Europei de Vest (Belgia si Olanda)

Dash Pods All in 1 prospetime Lenor, Ghimbir și Guava – 17sc/387,6 gr

Prețul inițial a fost: 46,00 lei.Prețul curent este: 42,00 lei.
Dash All in 1 Pods cu prospețimea Lenor La Collection sunt cea mai recentă inovație de la Dash, cu un parfum proaspăt de Crini, Ghimbir și Guava. Dash Pods sunt ambalate în pods-uri individuale, dozate perfect pentru o curățare fantastică, fără mizerie. Eliberarea treptată a parfumului oferă hainelor tale o senzație de lux notabilă de crin de ghimbir și guava. Conceput să funcționeze în armonie perfectă cu potențiatorul de țesături Lenor potrivit. De ce să spălați la rece cu Dash Pods? Obțineți o îndepărtare excepțională a petelor de la prima spălare Economisiți până la 60% energie la fiecare spălare și reduceți emisiile de CO2 ale rufelor dvs. Ajută la protejarea țesăturilor pentru mai mult timp. Continuați să vă bucurați de parfumul proaspăt și curat cu dash platinum pods cu consumul de energie al mașinii de spălat, de la 60° la 30°, ciclu normal în comparație cu ciclurile cu apă caldă. Ambalaj 100% solubil în apă, produs cu 100% energie electrică achiziționată din surse regenerabile și cu zero deșeuri de producție la groapa de gunoi.

Produs in Italia pentru Piata Europei de Vest (Belgia si Olanda).

Dash Pods platinum Bujor și Hibiscus – 14 sc/380,8 gr

Prețul inițial a fost: 38,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.
Capsule de spălat cu prospețimea rafinată de Lenor Curata in profunzime fibrele Capsule de spălat ușor de utilizat Miros grozav, inspirat de prospețimea naturală, într-o singură spălare Obțineți o îndepărtare excepțională a petelor de la prima spălare Economisiți până la 60% energie la fiecare spălare și reduceți emisiile de CO2 ale rufelor dvs. Ajută la protejarea țesăturilor pentru mai mult timp. Continuați să vă bucurați de parfumul proaspăt și curat cu dash platinum pods cu consumul de energie al mașinii de spălat, de la 60° la 30°, ciclu normal în comparație cu ciclurile cu apă caldă. Ambalaj 100% solubil în apă, produs cu 100% energie electrică achiziționată din surse regenerabile și cu zero deșeuri de producție la groapa de gunoi.

Produs in Italia pentru Piata Europei de Vest (Belgia si Olanda).

Detergent de rufe capsule 3 in 1, Dash & Lenor – colecția buchete misterioase, 35 capsule, 959 gr.

Prețul inițial a fost: 85,00 lei.Prețul curent este: 75,00 lei.
Dash capsule 3 in 1 35sc 959gr Lenor color - buchete mister ametist
Capsulele de rufe Dash Bouquet Mystère sunt un amestec enigmatic de bergamotă radiantă, frezie delicată și iasomie strălucitoare. Notele aromatice de bază oferă căldură și moliciune pentru a vă face să vă simțiți confortabil toată ziua. Un parfum la fel de misterios și unic ca ametistul. Capsulele de rufe Dash 3in1 Mystery Bouquet au fost create pentru a funcționa în armonie perfectă cu balsamul de rufe Lenor Mystery Bouquet și parfumul pentru rufe, folosiți-le împreună pentru o rutină impecabilă de spălare.
De când Lenor a apărut pe scena în 1963 în Germania, marca a rămas constant inovatoare și dedicată să ofere cea mai bună moliciune și prospețime pentru hainele dumneavoastră.
De-a lungul secolului al XX-lea, marca și-a extins cu succes amprenta, aducând tot ce este mai bun din haine și țesături, pentru a încânta consumatorii din întreaga lume.