Afișez toate cele 4 rezultate

Sil Complete Action – elimina petele, all in one 500g

25,00 lei
Sarea de pete Sil Complete Action îndepărtează eficient și ușor chiar și petele uscate și încăpățânate. Sarea colorant Sil Complete Action poate fi folosită pe toate textilele albe și colorate. Excepție: Lână, amestecuri de lână, mătase, piele și țesături nelavabile. Vă rugăm să consultați și instrucțiunile de îngrijire din textile.Datorită formulei sale multi-active special coordonata, Sil 1 este potrivit pentru toate petele cu acțiune completă, pentru toate petele de albire, toate culorile și la toate temperaturile. Avertizare: Provoacă o iritare gravă a ochilor. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Austria)

Vanish 600gr oxi action color safe fara inalbitor

27,00 lei
Vanish se poate folosi pe orice fel de pata, culoare - nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Functioneaza chiar si la 30 grade Celsius. Adaugati o masura la fiecare spalare.

Vanish Pet Expert Pudra de ingrijire a covoarelor 750 gr

33,00 lei
Indeparteaza murdaria si petele de pe covoare si tapiterii impregnate adanc. Indeparteaza parul animalelor de companie. Spuma samponului neutralizeaza mirosurile neplacute, lasand un miros proaspat si curat covoarelor si tapiteriilor.

Vanish Pet Expert Spray pentru ingrijirea covoarelor si tapiteriei 750 ml

33,00 lei
Noile produse specializate VANISH PET EXPERT echipate cu formula noastra cea mai puternica elimina eficient petele de la animalele noastre de companie. Mizeria dispare de la prima utilizare, neutralizeaza mirosurile neplacute si impiedica animalele sa revina in locuri de murdarie fiziologica. Ele indeparteaza de trei ori mai multa blana, murdarie si noroi decat produsele nespecializate.