Afișez toate cele 4 rezultate

Sil spray 500ml 1 pentru orice spray pentru pete

9,00 lei
Datorita formulei speciale, Sil ?fur alles?, se foloseste pentru toate tipurile de materiale (nu se foloseste pentru piele), chiarsi lana si matase, pentru toate tipurile de pete (vin rosu, grasime, pete persistente) pentru toate culorile, la orice temperatura.

Vanish 600gr oxi action color safe fara inalbitor

27,00 lei
Vanish se poate folosi pe orice fel de pata, culoare - nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe. Functioneaza chiar si la 30 grade Celsius. Adaugati o masura la fiecare spalare.

Vanish Pet Expert Pudra de ingrijire a covoarelor 750ml

33,00 lei
Indeparteaza murdaria si petele de pe covoare si tapiterii impregnate adanc. Indeparteaza parul animalelor de companie. Spuma samponului neutralizeaza mirosurile neplacute, lasand un miros proaspat si curat covoarelor si tapiteriilor.

Vanish Pet Expert Spray pentru ingrijirea covoarelor si tapiteriei 750ml

33,00 lei
Noile produse specializate VANISH PET EXPERT echipate cu formula noastra cea mai puternica elimina eficient petele de la animalele noastre de companie. Mizeria dispare de la prima utilizare, neutralizeaza mirosurile neplacute si impiedica animalele sa revina in locuri de murdarie fiziologica. Ele indeparteaza de trei ori mai multa blana, murdarie si noroi decat produsele nespecializate.