Afișez toate cele 4 rezultate

Sil Complete Action – elimina petele, all in one 500g

25,00 lei
Sarea de pete Sil Complete Action îndepărtează eficient și ușor chiar și petele uscate și încăpățânate. Sarea colorant Sil Complete Action poate fi folosită pe toate textilele albe și colorate. Excepție: Lână, amestecuri de lână, mătase, piele și țesături nelavabile. Vă rugăm să consultați și instrucțiunile de îngrijire din textile.Datorită formulei sale multi-active special coordonata, Sil 1 este potrivit pentru toate petele cu acțiune completă, pentru toate petele de albire, toate culorile și la toate temperaturile. Avertizare: Provoacă o iritare gravă a ochilor. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Austria)

Vanish Oxi Action pentru rufe albe si colorate 600 g

35,00 lei
Vanish Oxi Action Color Safe Powder Base face pete scurte pe care credeai că nu vor dispărea niciodată. Demachiant pete fără înălbitor Ideal pentru rufele de zi cu zi albe și colorate Poate fi folosit ca pretratament al petelor și ca detergent în mașină, adăugat la rufele albe sau colorate Conține 600 g bază de pudră Vanish Oxi Action Color Safe

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Belgia si Franta)

Vanish Pet Expert Pudra de ingrijire a covoarelor 750 gr

43,00 lei
Esențial pentru orice proprietar de animale de companie: pulberea de covor Vanish este ideală pentru îndepărtarea murdăriei de pe suprafețe mari și, de asemenea, îndepărtează mirosurile și părul de animale de companie de la prima aplicare. Pudra de curățare umedă este mai eficientă decât doar aspirarea, deoarece îndepărtează de 3 ori mai mult păr de animale de companie și mirosurile neplăcute cauzate de acestea, cum ar fi mirosul de urină. Soluția de curățare a covoarelor pătrunde adânc în fibrele covorului, dizolvă murdăria și oferă un plus de prospețime și o senzație mai moale.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania, Austria si Elvetia)

Vanish Pet Expert Spray pentru ingrijirea covoarelor si tapiteriei 750 ml

43,00 lei
Noile produse specializate VANISH PET EXPERT echipate cu formula noastra cea mai puternica elimina eficient petele de la animalele noastre de companie. Mizeria dispare de la prima utilizare, neutralizeaza mirosurile neplacute si impiedica animalele sa revina in locuri de murdarie fiziologica. Ele indeparteaza de trei ori mai multa blana, murdarie si noroi decat produsele nespecializate. Indeparteaza inca 3x par namol si pete Neutralizeaza mirosul neplacut Usor de folosit Pentru covoare si tapiterie Lasa un parfum proaspat In comparatie cu vidarea in sine.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest ( Germania, Austria si Elvetia )