Afișez toate cele 4 rezultate

Softlan balsam de rufe – proaspat ca un vis 34sc 1 litru

14,00 lei
Oferă rufe irezistibil de moi. Conferă rufelor o prospețime de lungă durată. Protejeaza fibrele si culorile chiar si cu spalare frecventa. Reduce pierderea calitatii imbracamintei vizibile dupa aproximativ 30 de spalari. Protecția cu fibre (reduce pierderea calității îmbrăcămintei vizibile după aproximativ 30 de spălări). Mai puțină încrețire și călcare ușoară. Protecția strălucirii culorilor. Reduce încărcarea statică. Miros proaspăt de lungă durată al unei brize delicate, bucurați-vă de sentimentul irezistibil si mângâietor pe care numai Softlan îl oferă hainelor dvs. Doar acest balsam unic de rufe aduce mai mult decât rufe moi: oferă protecție eficientă fibrelor și culorilor chiar și cu spălare frecventă. Rufele tale se încrețește mai puțin, sunt mult mai ușor de călcat și nu se mai încarcă electrostatic atât de ușor. Softlan Windfrisch: Formula de înaltă calitate pentru o senzație de piele drăgălașă și protecție îndelungată a rufelor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest ( Germania si Austria )

Softlan balsam de rufe – proaspat de primavara (Frühlingsfrisch), 34sc 1 litru

14,00 lei
Bucurați-vă de senzația infinit de moale a Softlan pe haine și de noua prospețime, de lungă durată, care vă însoțește toată ziua. Balsamul Softlan protejează fibrele și culorile hainelor dumneavoastră cu formula de îngrijire la 360°. Prospetime de lunga durata - luni de zile Moliciune irezistibilă Călcare ușoară și mai puține cute Pastreaza culoriile strălucitoare Protejeaza fibrele Testat dermatologic Sticla și capac 100% reciclabile (fără etichetă) Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest ( Germania si Austria )

Softlan balsam de rufe – vanilie & orhidee, 34sc 1 litru

14,00 lei
Protejează fibrele și culorile, chiar și în cazul spălărilor frecvente (reduce pierderea calității îmbrăcămintei vizibilă după aproximativ 30 de spălări) Mai puține șifonare și călcare ușoară Sticla și capac 100% reciclabile (fără etichetă) Conținutul cutiei: 1 x 1000 ml Softlan balsam vanilie și orhidee Moliciune incredibilă și parfum proaspăt de lungă durată de vanilie și orhidee - bucură-te de senzația de delicată irezistibil de mângâiere pe care doar Softlan o dă hainelor tale. Dar acest balsam unic pentru rufe aduce mai mult decât rufe moi, oferă protecție eficientă a fibrelor și protecție a culorii chiar și în cazul spălării frecvente. Rufele tale se încrețesc mai puțin, pot fi călcate mult mai ușor și nu se mai încarcă atât de ușor electrostatic. Vanilie și orhidee Softlan: formula de înaltă calitate pentru o senzație confortabilă a pielii și protecție lungă la rufe.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest ( Germania si Austria )

Softlan balsam de rufe moale sensibil (Weich&Mild Sensitiv), 34 spalari – 1 litru

14,00 lei
Fără coloranți Formula hipoalergenică Special dezvoltat pentru pielea sensibilă Cu lapte de migdale Face rufele irezistibil de moi
Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest ( Germania si Austria )