Afișez toate cele 3 rezultate

Set cadou NIVEA MEN Energy Fresh Trio

42,00 lei
Set cadou Nivea Men Energy Fresh Trio - Îngrijire revitalizantă a pielii Produsele de îngrijire energizante oferă cu Nivea Men Energy Fresh Trio. Dușul Nivea Men Energy cu extract de mentă revigorează și împrospătează pielea de sub duș. În plus, crema Nivea Men cu formula special dezvoltată pentru bărbați oferă o hidratare intensivă. În set este inclus și spray-ul deodorant Nivea Men Fresh Active. Impresionează prin protecție de 48 de ore împotriva mirosului corporal - fără aluminiu (ACH). Înviorare revitalizantă și îngrijire optimă a pielii: Nivea Men Energy Fresh Trio.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Franta si Germania)

Set Nivea Pure Hawaii

45,00 lei
Îmbină utilul cu bucuria și oferă setul NIVEA PURE HAWAII. Astfel, îi vei oferi celei dragi un moment de încântare, dar îi vei complimenta și latura pragmatică. Senzatie placuta pe piele. Gelul de dus ofera experienta exotica la fiecare moment de ingrijire. Deodorantul ofera protectie antiperspiranta, ingrijire pentru piele si protectie pentru haine. Cadou pragmatic si placut in acelasi timp.

Set Nivea Your Besties

75,00 lei
Set de rasfat - Setul de ingrijire Nivea Deine Besties, care include trusa de toaleta, uleiul de curatare, ingrijirea de zi si masca de fata, ofera produse selectate pentru rutina de ingrijire ideala