Afișez toate cele 3 rezultate

Dove săpun 4x100gr fresh & touch

20,00 lei
Săpun pentru mâini, față și corp. Hidratează și conferă moliciune mătăsoasă. Testat dermatologic. Sapunul solid revigorant Dove curata in profunzime pielea si o hidrateaza in acelasi timp. Datorită formulei bogate cu adaos de ¼ de cremă hidratantă, oferă o catifelare excepțională. În plus, este îmbogățit cu ingrediente precum castraveți și ceai verde și lasă pe piele un miros revigorant de lungă durată. Este testat dermatologic si nu usuca pielea. Lăsați pielea să fie profund hidratată și îngrijită cu săpunul solid revigorant Dove! Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.  

Dove sapun 4x100gr original

20,00 lei
# 1 Recomandat dermatologic Formula clasica de hidratare Dove nu usucă pielea ca săpunul normal Pielea este deja mai moale, mai fină și mai strălucitoare decât săpunul normal ¼ de cremă hidratantă și demachiante suave ajută la reținerea umidității pielii Îmbunătățește umiditatea: Dove Original Beauty Bar este clasicul demachiant alb în care aveți încredere pentru a hrăni și răsfăța pielea și vă oferă o piele mai moale, mai netedă și mai strălucitoare.

Dove sapun 4x100gr unt de shea

20,00 lei
Curata delicat si protejeaza pielea de uscare Nu lasa reziduri de sapun Hidrateaza cu 1/4 crema hidratanta Untul de shea catifelează și hidratează pielea uscată Miros cald de vanilie reconfortant Îmbunătățește umiditatea: Dove Shea Butter Beauty Bar este un produs de curățare blând, hidratant, care are mirosurile calde și reconfortante ale untului de shea și vaniliei. Demachiant eficient: spala usor murdaria si germenii, pentru a fi folosit zilnic pe corp, fata si maini; acest baton de frumusețe Dove creează spumă luxoasă și nu îți usucă pielea ca săpunul obișnuit. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.