Afișez toate cele 11 rezultate

Detergent lichid Persil PROFESIONAL, 100 spalari pentru rufe colorate, 5.0L

120,00 lei
Persil Color Gel asigură o rufe perfect curată și proaspătă colorată, de la 20°C. Formula nouă și îmbunătățită cu soluție completă la 360° îndepărtează petele adânci în fibre. Îndepărtează puternic petele în adâncimea fibrelor, începând de la 20°C Culori strălucitoare, chiar și după spălări frecvente Recomandat de Bosch și Siemens Combinați cu balsam de rufe Silan pentru o spălare minunată de moale și proaspătă
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda si Belgia).

Detergent Persil capsule duo-caps 56sc 1.28kg universal

93,00 lei
Tehnologia Deep Pure patrunde adanc in fibre. Agent activ de indepartare a petelor pentru indepartarea puternica a petelor dificile de la 20 grade. Formula de luminozitate pentru o puritate radianta. Usor de utilizat datorita peliculei 100% solubile in apa si a predozarii. Pana la 30 de zile de prospetime.
Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).

Detergent Persil capsule power-mix, 17sc rufe colorate

35,00 lei
Persil Power Mix-caps este o combinatie interesanta de detergenti lichizi si pudra obtinuta prin utilizarea tehnologiei cu doua camere, care are un efect excelent.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Belgia si Olanda).

Detergent Persil duo-caps 19sc emerald prospețime universal

38,00 lei
Domeniu de aplicare: rufe colorate si albe Caracteristicile produsului: prospetime de smarald INDEPARTEAZA CELE MAI DIFICILE PETE Persil Caps pătrunde în profunzimea tesaturii pentru a îndepărta pana si cele mai dificile pete. Formula capsulelor Persil este puternica in indepartarea celor mai dificile pete, dar delicate cu hainele. OFERA STRALUCIRE Capsulele Persil ofera stralucire hainelor, evitand formarea nuantelor de gri chiar si dupa mai multe spalari. PROSPETIME DE DURATA Persil Duo-Caps ofera un parfum proaspat rufelor. Capsulele sunt disponibile in variantele: Universal, Lavanda si Color SISTEMUL DE INCHIDERE Sistemul de inchidere previne deschiderea usoara de catre copii. A nu se pastra la indemana copiilor.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Olanda).

Detergent Persil power-mix cu Silan, 17 capsule

35,00 lei
Persil Power Mix-Caps
oferă un efect de spălare excelent datorită combinației de agenți de curățare lichid și pudră obținuți prin utilizarea tehnologiei cu două camere. Pentru prima dată, agentul de îndepărtare a petelor activ care pătrunde adânc în pată și formula strălucitoare Persil sub formă de pudră cu ingrediente de albire au fost combinate într-un singur produs convenabil - pentru rufe perfect curate și strălucitoare.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Elvetia).

Persil Detergent gel Pure Moments Blue Sky, 50 spalari, 2.5L

59,00 lei
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda, Belgia si Franta).

Persil Detergent gel Pure Moments Pink Passion, 50 spalari, 2.5L

59,00 lei
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Belgia, Olanda si Franta).

Persil Detergent lichid rufe colorate 50sc /3.3L

71,00 lei
Întregul secret constă în formula de curățare extrem de eficientă și ingredientele active conținute în produs. Ele sunt motivul pentru care doar câteva picături de gel sunt suficiente pentru a-ți aduce hainele în stare perfectă. Persil Color a fost, de asemenea, testat dermatologic și poate fi folosit de persoanele cu pielea delicată. Produsul poate fi folosit la temperaturi de la 20 la 95 de grade.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Belgia si Olanda)

Persil detergent lichid Universal 44 sc / 3.212L

68,00 lei
Cea mai bună puritate Persil Datorită formulei unice de luminozitate activă la rece, chiar și cele mai mici depuneri, cum ar fi calcarul și particulele de murdărie, sunt îndepărtate. Rufele strălucitoare de frumoase, chiar și după spălări frecvente. Putere de spălare dovedită pentru toate textilele lavabile și rezistente la culoare, fabricate din fibre naturale și sintetice, precum și țesături mixte.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)

Persil Duo-Caps – 56 sc / 1.288 kg – rufe colorate

95,00 lei
Capsulele Persil pentru spălarea țesăturilor colorate (cu excepția lânii și mătasei) acționează pe petele foarte încăpățânate, și asigură în același timp puritatea și intensitatea culorii perfecte. Este foarte concentrat. Interval de temperatură 20-60 de grade. De mai bine de 100 de ani, Persil creeaza detergenti de inalta calitate, pastrand culorile proaspete si albul alb. Anii nostri de devotament fata de produsele noastre ne-au facut un nume de uz casnic. Acum si in viitor ne-am angajat sa continuam lupta impotriva murdariei - in timp ce suntem grijulii cu planeta noastra.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).

Persil Power White Gel , 50sc 3.3L

71,00 lei
Curăță în profunzime petele dificile de pe rufe Salvează energie fiind eficient la temperaturi joase, începând cu 20°C Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda si Belgia)