Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Detergent lichid Persil PROFESIONAL, 100 spalari pentru rufe colorate, 5.0L

120,00 lei
Persil Color Gel asigură o rufe perfect curată și proaspătă colorată, de la 20°C. Formula nouă și îmbunătățită cu soluție completă la 360° îndepărtează petele adânci în fibre. Îndepărtează puternic petele în adâncimea fibrelor, începând de la 20°C Culori strălucitoare, chiar și după spălări frecvente Recomandat de Bosch și Siemens Combinați cu balsam de rufe Silan pentru o spălare minunată de moale și proaspătă
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda si Belgia).

Detergent lichid Persil PROFESIONAL, 100 spalari, Universal, 5.0L

120,00 lei
Persil cu tehnologia Deep Clean Plus pătrunde adânc în fibre și îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete. Efectul Active Fresh din acest detergent asigură dispariția mirosurilor neplăcute, astfel încât rufele să rămână proaspete timp îndelungat, astfel încât hainele să continue să miroasă ca și cum tocmai ar fi fost spălate. Persil asigură că rufele sunt curățate temeinic, menținând alburile să arate albe chiar și după mai multe spălări. Acest detergent lichid este puternic împotriva petelor, dar delicat cu țesăturile. Folosirea regulată a acestui detergent protejează fibrele de formarea de boli, ceea ce înseamnă că hainele tale preferate vor rămâne frumoase. Persil Active Gel Universal nu asigura doar rufe curate, ci si o lume mai curata, este ambalat in ambalaje 100% reciclabile. Reciclați sticla după utilizare.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda si Belgia).

Detergent Persil capsule 10sc/250gr color

21,00 lei
Domeniu de aplicare: rufe colorate Caracteristicile produsului: parfumat Sistemul cu patru camere oferă soluția ideală pentru toate provocările legate de rufe, cu un singur produs predozat optim. Cele patru camere individuale asigură o performanță de spălare coordonată optim în ceea ce privește îndepărtarea petelor, luminozitate, îngrijire a fibrelor și prospețime. Petele sunt îndepărtate puternic, iar textilele colorate își păstrează luminozitatea originală pentru mai mult timp. Combinația de parfum selectată asigură, de asemenea, o experiență de prospețime deosebit de de lungă durată. Rețeta echilibrată combină performanța de spălare cu îngrijirea fibrelor. Discurile Persil 4in1 cu tehnologie de curățare profundă sunt primii detergenți predozați de pe piață care combină. patru avantaje puternice ale produsului într-o formă unică cu patru camere. Amestecul de enzime Persil îndepărtează petele persistente în profunzime și asigură, de asemenea, curățenie radiantă, prospețime de lungă durată și îngrijire delicată a fibrelor - totul într-un singur DISC.
Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).

Detergent Persil capsule duo-caps 56sc 1.28kg universal

93,00 lei
Tehnologia Deep Pure patrunde adanc in fibre. Agent activ de indepartare a petelor pentru indepartarea puternica a petelor dificile de la 20 grade. Formula de luminozitate pentru o puritate radianta. Usor de utilizat datorita peliculei 100% solubile in apa si a predozarii. Pana la 30 de zile de prospetime.
Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).

Detergent Persil capsule power-mix, 17sc rufe colorate

35,00 lei
Persil Power Mix-caps este o combinatie interesanta de detergenti lichizi si pudra obtinuta prin utilizarea tehnologiei cu doua camere, care are un efect excelent.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Belgia si Olanda).

Detergent Persil duo-caps 19sc emerald prospețime universal

38,00 lei
Domeniu de aplicare: rufe colorate si albe Caracteristicile produsului: prospetime de smarald INDEPARTEAZA CELE MAI DIFICILE PETE Persil Caps pătrunde în profunzimea tesaturii pentru a îndepărta pana si cele mai dificile pete. Formula capsulelor Persil este puternica in indepartarea celor mai dificile pete, dar delicate cu hainele. OFERA STRALUCIRE Capsulele Persil ofera stralucire hainelor, evitand formarea nuantelor de gri chiar si dupa mai multe spalari. PROSPETIME DE DURATA Persil Duo-Caps ofera un parfum proaspat rufelor. Capsulele sunt disponibile in variantele: Universal, Lavanda si Color SISTEMUL DE INCHIDERE Sistemul de inchidere previne deschiderea usoara de catre copii. A nu se pastra la indemana copiilor.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Olanda).

Detergent Persil power-mix cu Silan, 17 capsule

35,00 lei
Persil Power Mix-Caps
oferă un efect de spălare excelent datorită combinației de agenți de curățare lichid și pudră obținuți prin utilizarea tehnologiei cu două camere. Pentru prima dată, agentul de îndepărtare a petelor activ care pătrunde adânc în pată și formula strălucitoare Persil sub formă de pudră cu ingrediente de albire au fost combinate într-un singur produs convenabil - pentru rufe perfect curate și strălucitoare.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Elvetia).

Persil detergent gel – combate mirosurile, 90 spalari, 4.5L

135,00 lei
gel conceput pentru spălarea țesăturilor albe și colorate. indeparteaza chiar si cea mai grea murdarie, datorita formulei sale speciale, chiar si de la 20°C. produsul are grijă de țesături, făcând hainele curate, fără pete, păstrând în același timp un miros proaspăt. produsul previne ingrijirea hainelor albe si le restabileste culorile naturale la cele colorate. neutralizează mirosurile neplăcute.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania).

Persil Detergent gel Pure Moments Blue Sky, 50 spalari, 2.5L

59,00 lei
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda, Belgia si Franta).

Persil Detergent gel Pure Moments Pink Passion, 50 spalari, 2.5L

59,00 lei
Gel universal pentru spalarea tesaturilor. Pătrunde adânc în fibră pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete. Oferă hainelor tale un impuls unic pentru a preveni uzura chiar și după mai multe spălări. Aduce o prospețime plăcută și de lungă durată hainelor tale. Puternic pentru spălare, delicat cu materialul. Nu este potrivit pentru spalarea lanii si a matasei. Interval de spalare la temperaturi de 20-60 C.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Belgia, Olanda si Franta).

Persil detergent pudra Universal 130 spalari, 8,45 kg

160,00 lei
Persil, detergent sub formă de pulbere pentru o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute. Persil Universal Powder este un detergent pe care te poți baza - pentru un rezultat perfect de spălare și rufe pură din punct de vedere igienic. Îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete fără a vă deteriora hainele. Tehnologia deep pure plus garantează performanțe eficiente de spălare, pătrunde adânc în fibre și îndepărtează puternic petele. În plus, efectul de prospețime activă asigură prospețime de lungă durată și puritate strălucitoare. Praful de spălat este eficient chiar și la temperaturi scăzute de la 20 °C la 95 °C. Persil nu este numai bun pentru hainele tale, este și pentru planeta noastră: produsul vine în ambalaje realizate din fibre de hârtie 100% reciclate și este reciclabil - pentru o lume curată. Avantajele produsului: - Curățare puternică chiar și la temperaturi mai scăzute. - Îndepărtare puternică a petelor. - Prospetime de lunga durata. - Puritate igienica. - Ambalaje 100% reciclabile.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)

Persil Duo-Caps – 56 sc / 1.288 kg – rufe colorate

95,00 lei
Capsulele Persil pentru spălarea țesăturilor colorate (cu excepția lânii și mătasei) acționează pe petele foarte încăpățânate, și asigură în același timp puritatea și intensitatea culorii perfecte. Este foarte concentrat. Interval de temperatură 20-60 de grade. De mai bine de 100 de ani, Persil creeaza detergenti de inalta calitate, pastrand culorile proaspete si albul alb. Anii nostri de devotament fata de produsele noastre ne-au facut un nume de uz casnic. Acum si in viitor ne-am angajat sa continuam lupta impotriva murdariei - in timp ce suntem grijulii cu planeta noastra.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).