Afișez toate cele 3 rezultate

Detergent lichid Persil PROFESIONAL, 100 spalari pentru rufe colorate, 5.0L

120,00 lei
Persil Color Gel asigură o rufe perfect curată și proaspătă colorată, de la 20°C. Formula nouă și îmbunătățită cu soluție completă la 360° îndepărtează petele adânci în fibre. Îndepărtează puternic petele în adâncimea fibrelor, începând de la 20°C Culori strălucitoare, chiar și după spălări frecvente Recomandat de Bosch și Siemens Combinați cu balsam de rufe Silan pentru o spălare minunată de moale și proaspătă
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda si Belgia).

Detergent lichid Persil PROFESIONAL, 100 spalari, Universal, 5.0L

120,00 lei
Persil cu tehnologia Deep Clean Plus pătrunde adânc în fibre și îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete. Efectul Active Fresh din acest detergent asigură dispariția mirosurilor neplăcute, astfel încât rufele să rămână proaspete timp îndelungat, astfel încât hainele să continue să miroasă ca și cum tocmai ar fi fost spălate. Persil asigură că rufele sunt curățate temeinic, menținând alburile să arate albe chiar și după mai multe spălări. Acest detergent lichid este puternic împotriva petelor, dar delicat cu țesăturile. Folosirea regulată a acestui detergent protejează fibrele de formarea de boli, ceea ce înseamnă că hainele tale preferate vor rămâne frumoase. Persil Active Gel Universal nu asigura doar rufe curate, ci si o lume mai curata, este ambalat in ambalaje 100% reciclabile. Reciclați sticla după utilizare.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Olanda si Belgia).

Persil detergent pudra Universal 130 spalari, 8,45 kg

160,00 lei
Persil, detergent sub formă de pulbere pentru o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute. Persil Universal Powder este un detergent pe care te poți baza - pentru un rezultat perfect de spălare și rufe pură din punct de vedere igienic. Îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete fără a vă deteriora hainele. Tehnologia deep pure plus garantează performanțe eficiente de spălare, pătrunde adânc în fibre și îndepărtează puternic petele. În plus, efectul de prospețime activă asigură prospețime de lungă durată și puritate strălucitoare. Praful de spălat este eficient chiar și la temperaturi scăzute de la 20 °C la 95 °C. Persil nu este numai bun pentru hainele tale, este și pentru planeta noastră: produsul vine în ambalaje realizate din fibre de hârtie 100% reciclate și este reciclabil - pentru o lume curată. Avantajele produsului: - Curățare puternică chiar și la temperaturi mai scăzute. - Îndepărtare puternică a petelor. - Prospetime de lunga durata. - Puritate igienica. - Ambalaje 100% reciclabile.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia)