Afișez toate cele 4 rezultate

Detergent Persil capsule 10sc/250gr color

21,00 lei
Domeniu de aplicare: rufe colorate Caracteristicile produsului: parfumat Sistemul cu patru camere oferă soluția ideală pentru toate provocările legate de rufe, cu un singur produs predozat optim. Cele patru camere individuale asigură o performanță de spălare coordonată optim în ceea ce privește îndepărtarea petelor, luminozitate, îngrijire a fibrelor și prospețime. Petele sunt îndepărtate puternic, iar textilele colorate își păstrează luminozitatea originală pentru mai mult timp. Combinația de parfum selectată asigură, de asemenea, o experiență de prospețime deosebit de de lungă durată. Rețeta echilibrată combină performanța de spălare cu îngrijirea fibrelor. Discurile Persil 4in1 cu tehnologie de curățare profundă sunt primii detergenți predozați de pe piață care combină. patru avantaje puternice ale produsului într-o formă unică cu patru camere. Amestecul de enzime Persil îndepărtează petele persistente în profunzime și asigură, de asemenea, curățenie radiantă, prospețime de lungă durată și îngrijire delicată a fibrelor - totul într-un singur DISC.
Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).

Detergent Persil duo-caps 19sc emerald prospețime universal

38,00 lei
Domeniu de aplicare: rufe colorate si albe Caracteristicile produsului: prospetime de smarald INDEPARTEAZA CELE MAI DIFICILE PETE Persil Caps pătrunde în profunzimea tesaturii pentru a îndepărta pana si cele mai dificile pete. Formula capsulelor Persil este puternica in indepartarea celor mai dificile pete, dar delicate cu hainele. OFERA STRALUCIRE Capsulele Persil ofera stralucire hainelor, evitand formarea nuantelor de gri chiar si dupa mai multe spalari. PROSPETIME DE DURATA Persil Duo-Caps ofera un parfum proaspat rufelor. Capsulele sunt disponibile in variantele: Universal, Lavanda si Color SISTEMUL DE INCHIDERE Sistemul de inchidere previne deschiderea usoara de catre copii. A nu se pastra la indemana copiilor.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Olanda).

Detergent Persil power-mix cu Silan, 17 capsule

35,00 lei
Persil Power Mix-Caps
oferă un efect de spălare excelent datorită combinației de agenți de curățare lichid și pudră obținuți prin utilizarea tehnologiei cu două camere. Pentru prima dată, agentul de îndepărtare a petelor activ care pătrunde adânc în pată și formula strălucitoare Persil sub formă de pudră cu ingrediente de albire au fost combinate într-un singur produs convenabil - pentru rufe perfect curate și strălucitoare.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Elvetia).

Detergent Persil power-mix, 17 capsule universal

35,00 lei
Detergent Persil power-mix, 17 capsule universal
Detergentul universal Persil Power-Mix Caps Capsurile Power-Mix combină pudra puternică cu gel concentrat pentru rufe strălucitoare. Pudra puternică îndepărtează fără efort petele persistente, în timp ce gelul concentrat protejează rufele ușoare și albe de gri. Datorită formulei active la rece, petele sunt îndepărtate la temperaturi scăzute de la 20°C - pentru spălare ecologică și economisitoare de energie. Este ușor de utilizat: pur și simplu plasați Duo-Caps perfect dozat în mașină pentru spălat. Persil este un detergent care își impune cerințe speciale. Și asta de mai bine de 100 de ani. Puritatea, performanța și protecția textilelor sunt în centrul cercetării și dezvoltării pentru a obține întotdeauna cel mai bun rezultat. Pentru textile curate impecabil, culori strălucitoare și o țesătură.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Elvetia).