Afișez toate cele 4 rezultate

Periuta de dinti Colgate Extra Clean Soft 2+1 Gratuit

12,00 lei
Set 3 periute de dinti moale Curățare temeinică până la dinții din spate Cu detergent de cauciuc pentru limbă Îndepărtează bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare Periuța de dinți moale de la Colgate curăță atât dinții, cât și limba în mod temeinic și fiabil. Soluția de curățare a limbii integrată îndepărtează bacteriile care provoacă respirația urât mirositoare, iar vârful de curățare ajunge chiar și la cei mai îndepărtați dinți. Periuțele de dinți în diferite culori vin la tine acasă la pachet de 3 și asigură o îngrijire dentară igienică zi de zi.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest
 

Periuta de dinti Colgate Flex Zone Medium 2+1 Gratuit

14,00 lei
Nivelul de duritate: Mediu Trei periute de dinti in culori diferite Curatare delicata a dintilor Cu curatator de limba Maner antiderapant
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate MaxWhite Medium +1 Gratuit

11,00 lei
Zâmbet mai alb când utilizați periuțele de dinți de albire Colgate Max White Medium. Aceste periuțe de dinți pentru albirea dinților au o stea de lustruire unică pentru a ajuta la îndepărtarea blândă a petelor și a dezvălui albul natural al dinților tăi. Acum poți zâmbi cu mai multă încredere. Steaua unică de lustruire, Model special conceput cu peri, Îndepărtează ușor petele Sarut bine ingrijit. + 1 periuta de dinti gratuita. Sanatate orala ofensiva. Cu finisaje de lustruire.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate Total All-Around Medium +1 Gratuit

11,00 lei
Curățare completă pentru o gură sănătoasă datorită mecanismului de curățare în 4 direcții: curăță suprafețele dinților, limba, obrajii și adânc în spațiile interdentare. Vârful de curățare ajunge și curăță dinții din spate. Perii micro-fine îndepărtează placa în profunzime dintre dinți și linia gingiei. Aripioarele de lustruire curăță suprafața dinților. Produsul de curățare pentru obraji și limbă îndepărtează bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare. Medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți la fiecare 3 luni și după orice boală infecțioasă.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest