Afișez toate cele 3 rezultate

Colgate Periuta de dinti Flex Zone Medium 2+1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 21,00 lei.
Protecție împotriva cariilor și îndepărtarea eficientă a plăcii datorită perilor special aliniați Curăță adânc în spațiile interdentare datorită perilor X special aliniați Respirație proaspătă datorită agentului de curățare a limbii care elimină bacteriile care cauzează mirosurile neplăcute Curățare delicată a dinților datorită gâtului periei flexibile și curățare delicată a gingiilor datorită perilor de bază Curățare eficientă a molarilor datorită vârfului de curățare ridicat Mâner antiderapant Conținutul cutiei: 3 x periuță de dinți Colgate Flex Zone medie – culoarea nu poate fi selectată în mod liber
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate MaxWhite Medium +1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Zâmbet mai alb când utilizați periuțele de dinți de albire Colgate Max White Medium. Aceste periuțe de dinți pentru albirea dinților au o stea de lustruire unică pentru a ajuta la îndepărtarea blândă a petelor și a dezvălui albul natural al dinților tăi. Acum poți zâmbi cu mai multă încredere. Steaua unică de lustruire, Model special conceput cu peri, Îndepărtează ușor peteleSarut bine ingrijit. + 1 periuta de dinti gratuita. Sanatate orala ofensiva. Cu finisaje de lustruire.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate Total All-Around Medium +1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Curățare completă pentru o gură sănătoasă datorită mecanismului de curățare în 4 direcții: curăță suprafețele dinților, limba, obrajii și adânc în spațiile interdentare. Vârful de curățare ajunge și curăță dinții din spate. Perii micro-fine îndepărtează placa în profunzime dintre dinți și linia gingiei. Aripioarele de lustruire curăță suprafața dinților. Produsul de curățare pentru obraji și limbă îndepărtează bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare. Medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți la fiecare 3 luni și după orice boală infecțioasă.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest