Afișez toate cele 5 rezultate

Colgate Periuță de dinți set de 4 buc Family Pack Medium

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.
Cap în formă de diamant mai îngust la vârf. Perii pe două niveluri se adaptează contururilor dinților tăi. Mâner din cauciuc pentru periaj controlat. Revitalizează gura. Ajută la îndepărtarea petelor de dinți Nu uitați să vă schimbați periuța de dinți după ce ați fost bolnav sau la fiecare 3 luni.

Colgate Periuta de dinti tripla actiune, medie – 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Păstrează-ți dinții și gingiile sănătoase cu această periuță de dinți Colgate cu triplă protecție; nu numai că ajută la curățarea dinților prin perii săi cu vârful de curățare cu două unghiuri, dar, de asemenea, îndepărtează petele de suprafață și vă oferă o respirație mai proaspătă!Periuta de dinti cu tripla protectie Ajută la curățarea dinților mai eficient Îndepărtează petele și oferă o respirație mai proaspătă Vă rugăm să rețineți că acest produs are ambalaj în mai multe limbi!

Periuta de dinti Colgate – Slimsoft alb – 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Periuta de dinti, unisex. Curățare în profunzime, dar delicată.Periuta de dinti Colgate Slim Peri moi, ultra-subtiri (0,01 mm) pentru o penetrare usoara, chiar si in spatiile interdentare.Curatati dintii, limba, obrajii si gingiile.

Periuta de dinti Colgate – slim soft 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Perii cu vârf mai subțire de 17 ori curăță ușor între dinți. Ajută la îndepărtarea alimentelor și a placii de-a lungul liniei gingiilor. Oferă o curățare profundă și o acțiune blândă cu perii subțiri și moi. Colgate este marca nr. 1 de periuță de dinți la nivel mondial folosită și recomandată de stomatologi.

Periuta de dinti Colgate Bambus Soft/Suple 2 bucatii / set

Prețul inițial a fost: 28,00 lei.Prețul curent este: 23,00 lei.
Periuță de dinți moale din bambus pentru curățarea dinților Peri micro-fini cu particule de carbon activat Mânerul este acoperit cu ceară de albine naturală pentru o absorbție minimă de apă Ambalaje din carton reciclabil Periuta de dinti vine cu cap cu peri verzi sau negri Deoarece periuța de dinți este din bambus, se recomandă să o uscați după utilizare Dentiștii și igieniștii dentari recomandă înlocuirea periuței de dinți la fiecare 3 luni

Produs pentru Piata Europei de Nord - Vest (UK, Irlanda, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Franta, Elvetia )