Afișez toate cele 3 rezultate

Colgate Periuta de dinti Flex Zone Medium 2+1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 21,00 lei.
Protecție împotriva cariilor și îndepărtarea eficientă a plăcii datorită perilor special aliniați Curăță adânc în spațiile interdentare datorită perilor X special aliniați Respirație proaspătă datorită agentului de curățare a limbii care elimină bacteriile care cauzează mirosurile neplăcute Curățare delicată a dinților datorită gâtului periei flexibile și curățare delicată a gingiilor datorită perilor de bază Curățare eficientă a molarilor datorită vârfului de curățare ridicat Mâner antiderapant Conținutul cutiei: 3 x periuță de dinți Colgate Flex Zone medie – culoarea nu poate fi selectată în mod liber
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest

Periuta de dinti Colgate – slim soft 2 buc / set

Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.
Perii cu vârf mai subțire de 17 ori curăță ușor între dinți. Ajută la îndepărtarea alimentelor și a placii de-a lungul liniei gingiilor. Oferă o curățare profundă și o acțiune blândă cu perii subțiri și moi. Colgate este marca nr. 1 de periuță de dinți la nivel mondial folosită și recomandată de stomatologi.

Periuta de dinti Colgate MaxWhite Medium +1 Gratuit

Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Zâmbet mai alb când utilizați periuțele de dinți de albire Colgate Max White Medium. Aceste periuțe de dinți pentru albirea dinților au o stea de lustruire unică pentru a ajuta la îndepărtarea blândă a petelor și a dezvălui albul natural al dinților tăi. Acum poți zâmbi cu mai multă încredere. Steaua unică de lustruire, Model special conceput cu peri, Îndepărtează ușor peteleSarut bine ingrijit. + 1 periuta de dinti gratuita. Sanatate orala ofensiva. Cu finisaje de lustruire.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest