Afișez toate cele 3 rezultate

Colgate MaxWhite Sparkle Diamonds, pasta de dinti 100ml

Prețul inițial a fost: 16,00 lei.Prețul curent este: 14,00 lei.
Efect de prospețime de 10 ori mai mare în comparație cu pasta de dinți convențională cu fluor Dinti mai netezi si mai albi datorita diamantelor stralucitoare care netezesc smaltul dintilor Reface albul natural al dintilor Combate cariile dentare si cu aroma de mentaArată un zâmbet alb și strălucitor cu pasta de dinți Colgate Max White Sparkle Diamonds. Formula noastră Sparkle Diamonds lustruiește suprafețele dinților în timp ce netezește smalțul dinților - pentru dinți mai netezi și mai albi. Tehnologia FreshFX oferă un efect proaspăt care durează de 10 ori mai mult decât pasta de dinți convențională cu fluor.

Colgate Sensation White Carbune Activ, pasta de dinti 75ml

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 12,00 lei.
Dinți mai albi în 10 zile cu pasta de dinți Colgate Sensation White Cărbunele activat și sistemul SmartFoam îndepărtează eficient decolorarea suprafeței Pasta de dinți restabilește albul natural al dinților în decurs de 10 zile Ajută la prevenirea noii decolorări, menținând dinții mai albi pentru mai mult timp Reîmprospătează respirația, îndepărtează placa și protejează împotriva cariilor dentare Compatibil cu emailul pentru utilizarea zilnică Conținutul cutiei: 12 x 75 ml pastă de dinți Colgate cărbune activ Sensation White

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria si Germania).

Pasta de dinti Colgate completa 8 extra frisch 3×75 ml XXL-Pack

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 20,00 lei.
Colgate Complete Toothpaste Extra Fresh oferă protecție completă pentru dinți sănătoși. Protejeaza impotriva cariilor si tartrului, indeparteaza placa si protejeaza smaltul. Banda de gel cu o aromă plăcută de mentă asigură, de asemenea, o respirație proaspătă. Gust grozav, extra proaspat.Ingrediente:Aqua, glicerina, silice hidratată, lauril sulfat de sodiu, gumă de celuloză, aromă, fluorură de sodiu, zaharină de sodiu, limonen, CI 77891, CI74260, CI 74160.
Produs în Olanda pentru piaţa Europei de Vest ( Germania, Austria )