Afișez toate cele 4 rezultate

OMO Detergent pudra 70WL 4,9 kg XXL Pack

Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 95,00 lei.
Detergentul curăță eficient rufele și oferă luminozitate intensă și prospețime igienă. Cantitatea completă de detergent din pachetul de depozitare de familie este suficientă pentru 70 de spălări. Detergent OMO – chiar și pentru spălări scurte de 30 de minute. Standard de detergent OMO Universal – clasicul dintre detergenții reprezentați în Germania de peste 50 de ani. Pudra de spălat puternică deja de la 30 de grade. Cutie de spălat praf reciclabilă și realizată din fibre de hârtie reciclate 80%.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Germania si Austria)

OMO detergent pudra Universal 100WL 7kg XXXL

Prețul inițial a fost: 155,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei.
Pachetul OMO familial de 7 kg este suficient pentru 100 de spălări. Detergentul pudra de spălat OMO cu amplificator de luminozitate pentru luminozitate intensă - chiar și în 30 de minute. Standardul universal pentru detergent reprezintă puritatea adâncă în pori a întregii tale rufe. Lasa un miros placut, proaspat dupa spalare. Standardul de detergent universal OMO este potrivit pentru 20 °C, 30 °C, 40 °C, 60 °C, 95 °C conform instrucțiunilor de dozare de pe ambalaj.

Produs in Germania pentru piata Europeana (Germania)

OMO Profesional detergent pudra, rufe albe 130WL 8.4kg XXL

Prețul inițial a fost: 205,00 lei.Prețul curent este: 185,00 lei.
OMO Professional White îndepărtează murdăria, petele și mirosurile și face rufele albe strălucitor curate și proaspete. OMO Professional White conține o combinație specială de înălbitor și enzime pentru o putere puternică de spălare, precum și un parfum ușor care conferă rufelor tale un parfum proaspăt și curat. OMO Professional White realizează rezultate excelente de spălare de la 30 °C. Avantaje: • Putere foarte eficientă de îndepărtare a petelor. • Cu înălbitor și strălucitori optici pentru rufe albe strălucitoare. • Până la 130 de spălări cu un pachet • Rezultate excelente de spălare la 30°-95°C

Produs in Elvetia pentru piata Europei de Vest (Germania, Belgia, Franta si Olanda)

OMO Profesional detergent pudra, rufe colorate 130WL 8.4kg

Prețul inițial a fost: 215,00 lei.Prețul curent este: 185,00 lei.
OMO Professional XXL pentru rufe colorate indeparteaza eficient petele si mirosurile de pe rufele voastre colorate, protejeaza culorile si previne decolorarea. Protejează și păstrează culorile și previne decolorarea chiar și în cazul spălării frecvente. Putere foarte eficientă de îndepărtare a petelor pentru rufe colorate. OMO Professional Color din seria ProForm asigură culori strălucitoare, protejează și păstrează culorile originale și prelungește durata de viață a textilelor dumneavoastră.

Produs in Elvetia pentru piata Europei de Vest (Germania, Belgia, Franta si Olanda)