Afișez toate cele 3 rezultate

Nivea Men gel de dus Active Energy 3in1 250ml

Prețul inițial a fost: 16,00 lei.Prețul curent este: 14,00 lei.
Efect de prospețime 24h 3 in 1 pentru corp, fata si par Cu cafeină de origine naturală Formula 99% biodegradabilă (conform OCDE sau metode echivalente) pH prietenos cu pielea - testat dermatologic Formula gel nu conține microplastice și este 99% igienă** conform definiției UNEP ** conform OCDE sau metode similare Produs 100% neutru din punct de vedere climatic (prin compensarea emisiilor de CO2)Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania)

Nivea Men gel de dus Sport 3in1 250ml

Prețul inițial a fost: 16,00 lei.Prețul curent este: 14,00 lei.
Revitalizează și împrospătează pielea cu o formulă îmbogățită cu minerale Efect de prospețime 24h 3 in 1 pentru corp, fata si par Formula 99% biodegradabilă (conform OCDE sau metode echivalente) Compatibilitate cu pielea confirmată dermatologic și pH prietenos cu pielea Formula fara microplastice Produs 100% neutru din punct de vedere climatic (prin compensarea emisiilor de CO2)Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania)

Set cadou NIVEA MEN Sport Power

Prețul inițial a fost: 48,00 lei.Prețul curent este: 42,00 lei.
Spray-ul NIVEA MEN Dry Impact Deo cu sistemul DryPlus și minerale și oferă 48 de ore de protecție anti-transpirantă fiabilă. Gelul de îngrijire sportivă NIVEA MEN cu minerale asigură, de asemenea, pielea revitalizată și împrospătată după sport. Setul include și Crema NIVEA MEN pentru îngrijire hidratantă intensivă care se absoarbe rapid și nu este grasă. Îngrijire revitalizantă pentru sportivi: NIVEA MEN SPORT Power Set.