Afișez toate cele 4 rezultate

Lenor Perle parfumate Unstoppables Ametyst & Floral Bouquet 154 gr.

31,00 lei
Intensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor perle parfumate pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani, astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat mirosind a parfumul preferat. Lenor Ametyst & Floral Bouquet, perle parfumate oferă până la 12 săptămâni de prospețime sporită , astfel încât hainele tale să rămână proaspete mai mult timp, infuzate cu parfumul tău preferat , un parfum unic si fascinant, la fel ca un ametist veritabil. Nuantele inmiresmate te imbratiseaza cu o caldura catifelata si iti ofera incredere si confort pe toata durata zilei. Asta pentru că mărgelele intră la începutul spălării, permițând mirosului să se infuzeze încet în țesăturile tale pe măsură ce se spală.Pentru un plus de prospetime, acest Lenor perle parfumate va infuzeaza hainele cu parfumul Ametyst si Floral Bouquet. Încercați acest Lenor Ametyst & Floral Bouquet, perle parfumate daca sunteți în căutarea unor arome cu o combinație de note proaspete de ametyst.

Produs in Italia pentru Piata Europeana (Belgia, Franta, Luxemburg si Olanda)

Lenor Perle parfumate Unstoppables aur si flori de vanilie 210 gr

36,00 lei
Perle parfumate activate la spălare, cu arome efervescente de vanilie Ajustați intensitatea parfumului prin varierea cantității de perle folosite Sticlă 100% din plastic reciclat, excluzând capacul, dispozitivul de dozare și manșonulIntensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor Unstoppables pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani (haine depozitate in dulap), astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat mirosind a parfumul preferat.

Produs in Italia pentru Piata Europeana (Italia, Germania, Elvetia, Austria) si Israel

Lenor Perle parfumate Unstoppables Iasomie 210 gr.

36,00 lei
Intensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor perle parfumate, pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani, astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat mirosind a parfumul preferat. Lenor Perle parfumate Gelsomino Scarlatto,iasomie stacojie, oferă până la 12 săptămâni de prospețime sporită , astfel încât hainele tale să rămână proaspete mai mult timp, infuzate cu parfumul tău preferat , un parfum de rufe cu arome de flori de iasomie. Asta pentru că mărgelele intră la începutul spălării, permițând mirosului să se infuzeze încet în țesăturile tale pe măsură ce se spală. Încercați acest Lenor Gelsomino Scarlatto daca sunteți în căutarea unor arome cu o combinație de note proaspete florale de iasomie. Pentru o utilizare optimă, adăugați Lenor perle parfumate în tamburul gol înainte de fiecare spălare; apoi adăugați haine, detergent, balsam pentru țesături ca de obicei.

Produs in Italia pentru Piata Europeana

Lenor Perle parfumate Unstoppables Spring 210 gr.

36,00 lei
Un puls de prospețime la fiecare spălare. vârtej de parfum cu o combinație de note florale proaspete, captivantă cu crin, portocală și trandafir personalizați intensitatea parfumului în funcție de cantitatea de perle pe care doriți să o utilizați Turnați LE Perle direct în tamburul gol înainte de spălare Boosters-urile de parfum Lenor Unstoppables sunt disponibile în diverse arome

Produs in Italia pentru Piata Europeana