Afișez toate cele 4 rezultate

Head & Shoulders sampon 250 ml par rezistent – anti matreata

18,00 lei
Controlul eficient al mătreții cu formula Hydrazinc combinată și cu tehnologia noastră Scent Burst activată cu apă Prospețime atrăgătoare - vă hidratează scalpul cu utilizarea regulată și vă lasă părul ușor de gestionat Îți hidratează scalpul cu utilizarea regulată și lasă părul ușor de gestionat Formula blândă, potrivită pentru utilizarea de zi cu zi.

Produs in Belgia pentru piata Europei de Nord-Vest (UK, Irlanda, Danemarca, Tarile Nordice)

Head & Shoulders sampon 270 ml mere proaspete – anti matreata

21,00 lei
Păr sănătos - Crește dintr-un scalp sănătos Salutați-vă esențialul de duș de zi cu zi preferat: Head & Shoulders Green Apple 2-in-1. Combinând o protecție puternică împotriva matretii, mâncărimii, uleiului și uscăciunii* cu o formulă cu pH echilibrat, suficient de blândă pentru utilizarea de zi cu zi, Green Apple 2-in-1 asigură că scalpul tău se simte curat și sănătos, iar pletele tale strălucesc.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta, Olanda si Luxemburg)

Head & Shoulders sampon 280 ml neted și matasos

21,00 lei
Fără încrețire: șamponul neted și mătăsos pentru cap și umeri vă lasă părul strălucitor și fără încrețire timp de 24 de ore Miros grozav: șamponul neted și mătăsos are parfumul vibrant de fructe proaspete și flori elegante Protejează culorile: șamponul neted și mătăsos este sigur pentru parul vopsit. Căutați un șampon care să vă lase părul neted și până la 100% fără matreata? Nu căutați mai departe decât șamponul neted și mătăsos pentru cap și scalp. Cu o spumă bogată și cremoasă, șamponul neted și mătăsos Head and Shoulders hrănește părul cu umiditate intensă și lasă părul neted, strălucitor și fără încrețire timp de 24 de ore. În plus, Head and Shoulders este șamponul anti-mătreață numărul unu recomandat de dermatologi, așa că știi că părul tău va fi până la 100% fără matreata.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Luxemburg si Olanda)

Head & Shoulders sampon 280 ml sensibil Aloe Vera

21,00 lei
Hidratează părul și scalpul Șamponul anti-mătreață Head & Shoulders Sensitive Scalp cu Aloe Vera curăță delicat părul și scalpul, hidratând în același timp. Pentru un scalp hrănit. Formula șampoanelor noastre Head & Shoulders conține ingredientul activ dovedit, care reduce mătreața, Piroctone Olamine, care protejează eficient împotriva mătreții, oferind în același timp beneficii cosmetice pentru păr și scalp. Testat dermatologic. Formula noastră cu pH echilibrat și antioxidant este testată dermatologic și dezvoltată de experți. Pentru păr până la 100% fără mătreață. Tehnologia noastră inovatoare contracarează semnele precoce și invizibile de mătreață, cum ar fi mâncărimea**, uscăciunea, iritația și scalpul gras. *Cu utilizare regulată; **din cauza matretii.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Luxemburg si Olanda)