Afișez toate cele 3 rezultate

Head & Shoulders sampon antimatreata Supreme cu ulei de argan și bambus 250ml

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.
Sampon antimatreata cu ulei de argan si bambus Formula noastră blândă ajută la reducerea căderii părului și oferă un păr rezistent și fără mătreață (căderea părului: asociată cu mătreața/ruperea; fără mătreață: cu utilizare regulată) Păr hrănit de la rădăcină până la vârfuri Sampon testat dermatologic Cu pH echilibrat și antioxidanți

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Germania, Austia si Elvetia)

Head & Shoulders sampon, Apple Fresh, 285 ml

Prețul inițial a fost: 32,00 lei.Prețul curent este: 27,00 lei.
Elimină până la 100% mătreața, Dovedit clinic, Testat dermatologic, Acest șampon anti-mătreață elimină până la 100% din mătreață (mătreață vizibilă, cu utilizare regulată) Un șampon ideal de zi cu zi pentru bărbați și femei, pentru orice tip de păr și scalp.Spune-ți adio mătreții cu șamponul anti-mătreață Head & Shoulders Apple Fresh. Formula sa păstrează echilibrul microbiomului și vizează cauza mătreții pentru a o elimina*.

Produs in Franta pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Luxemburg si Olanda)

Head & Shoulders sampon, hidratare intensa cu ulei de cocos, 285ml

Prețul inițial a fost: 32,00 lei.Prețul curent este: 27,00 lei.
Ajută la prevenirea mătreții vizibile cu utilizarea regulată. Formula Microbiome Balance vizează cauza principală a mătreții și asigură un microbiom echilibrat al scalpului. Această formulă de șampon zilnic este dovedită clinic, testată dermatologic și cu pH echilibrat. Șamponul zilnic ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu toate tipurile de păr. Sticla este fabricată 100% din plastic reciclat (fără capac, coloranți și aditivi) și este reciclabilă (fără capac și supusă facilităților de reciclare).

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Luxemburg si Olanda)