Afișez toate cele 3 rezultate

Head & Shoulders 2 in 1 sampon si balsam, Apple Fresh, 270 ml

Prețul inițial a fost: 32,00 lei.Prețul curent este: 27,00 lei.
Protecție și prevenire eficientă a mătreții; pana la 100% protectie impotriva matretii (matreata vizibila, cu utilizare regulata), testata clinic. Utilizare zilnică pentru un rezultat optim; hidratează scalpul cu fiecare spălare a părului, combate problemele scalpului și face scalpul și părul fără mătreață. Formula de echilibru microbiom; vizeaza cauza matretii printr-o valoare a pH-ului neutru si producerea unui microbiom echilibrat al scalpului. Testat dermatologic; samponul ideal pentru uz zilnic pentru barbati si femei, pentru toate tipurile de par si scalp. Ambalaj reciclat: sticla complet reciclabila, realizata din plastic 100% reciclat (cu exceptia capacului, colorantilor si aditivilor).

Produs in Franta pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Luxemburg si Olanda)

Head & Shoulders 2in1 sampon si balsam menthol fresh, 270 ml

Prețul inițial a fost: 27,00 lei.Prețul curent este: 23,00 lei.
Șamponul și balsamul anti-mătreață Menthol Fresh 2 în 1 este instantaneu revigorant și hidratează profund, perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Pentru până la 100% păr fără mătreață (mătreață vizibilă, cu utilizare regulată). Formula Microbiome Balance vizează cauza principală a mătreții, ajutând la prevenirea mătreții și la calmarea scalpului. Această formulă este dovedită clinic, testată dermatologic și cu pH echilibrat. Șamponul și balsamul ideal 2 în 1 atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu orice tip de păr. Sticla este fabricată 100% din plastic reciclat (cu excepția capacului, coloranților și aditivilor) și este reciclabilă (fără capac și supus facilităților de reciclare).

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Luxemburg si Olanda)

Head & Shoulders sampon si balsam Citrus Fresh, 270 ml

Prețul inițial a fost: 32,00 lei.Prețul curent este: 27,00 lei.
Șamponul și balsamul anti-mătreață Citrus Fresh 2in1 este instantaneu revigorant și profund hidratant, perfect pentru utilizarea zilnică. Pentru până la 100% păr fără mătreață (mătreață vizibilă, cu utilizare regulată) Formula Microbiome Balance vizează cauza principală a mătreții, ajutând la prevenirea mătreața și calmează scalpul. Această formulă este dovedită clinic, testată dermatologic și cu pH echilibrat. Șamponul și balsamul ideal 2 în 1 atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu toate tipurile de păr. Sticla este fabricată 100% din plastic reciclat (cu excepția capacului).

Produs in Franta pentru piata Europei de Vest (Franta, Belgia, Luxemburg si Olanda)