Afișez toate cele 3 rezultate

Dove Men gel de dus Clean Comfort 250ml

15,00 lei
Tratament hidratant pentru o piele frumoasă a bărbaților. Cu tehnologie inovatoare de micro umiditate. Pentru o curățare revigorantă și o senzație plăcută a pielii. Ușor de clătit. Parfum proaspăt. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove Men gel de dus, corp si fata Extra Fresh 250ml

15,00 lei
Gelul de dus Dove Men+Care 3 in 1 Extra Fresh curata si ingrijeste corpul, fata si parul in mod eficient si durabil. Gelul de dus este potrivit pentru hidratarea pielii sanatoase si puternice a barbatilor. Gel de dus cu tehnologie inovatoare MicroMoisture care hidrateaza pielea Gel de dus pentru barbati cu o formula de mare randament, usor de clatit, cu ingrediente de ingrijire pe baza de plante Ambalajul gelurilor de dus Dove Men+Care este fabricat din plastic 100% reciclat (flacon fara capac). Gelul de dus de ingrijire asigura o curatare revigoranta si o senzatie placuta pe piele.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove Men gel de dus, ingrijire sensibila 250 ml

15,00 lei
• Potrivit pentru pielea sensibilă • Tehnologie MicroMoisture care se activează la spumare • Ajută la protejarea pielii de uscăciune și oferă o senzație de sănătate a pielii • Oferă o curățenie răcoritoare • Formula eficientă se clătește ușor Căutați o cremă de corp pentru bărbați cu piele sensibilă? Încercați gelul de gel pentru corp Dove Men+Care Sensitive Shield. Acest gel de dus pentru bărbați cu pielea sensibilă ajută la protejarea pielii de uscăciune și iritație cu formula sa blândă care conține tehnologia MicroMoisture.

Produs in Olanda pentru piata europeana.