Afișez toate cele 3 rezultate

Duschdas Gel de dus Magnolia 500ml XXL

Prețul inițial a fost: 21,00 lei.Prețul curent este: 17,00 lei.
Gel de dus cu parfum de magnolie Duschdas „Blühend Schön” corespunde cu Duschdas Spring Magnolia într-un design actualizat pH neutru. Testat dermatologic. Gel de duș cu supapă de dozare practică. Parfumuri inspirate din natura.Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Duschdas sapun lichid de ingrijire si igiena 250ml

Prețul inițial a fost: 11,00 lei.Prețul curent este: 9,00 lei.
Cu ulei de jojoba si musetel Sistem activ antibacterian - ajută la eliminarea bacteriilor Compatibilitate cu pielea aprobată dermatologic Substanțe ușoare de spălat cu un parfum floral delicat Parfumuri inspirate din natura Fiind primul brand de gel de duș din Germania, duschdas oferă în mod fiabil o calitate bună - și este încă din 1973Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Duschdas sapun pentru maini, igiena antibacteriana 250ml

Prețul inițial a fost: 12,00 lei.Prețul curent este: 10,00 lei.
Protectie si Igiena Duschdas. Cu efect antibacterian. Formula conține o combinație de ulei de arbore de ceai și un complex de plante medicinale. Compatibilitate cu pielea aprobată dermatologic. Pentru spălare igienă, curată a mâinilor; cu substanțe de spălat blânde; cu detergenți blândi.Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)