Afișez toate cele 5 rezultate

Dove sampon Anti Frizz, 250 ml

Prețul inițial a fost: 24,00 lei.Prețul curent este: 21,00 lei.
Hrănește părul uscat și încrețit. Are o formulă cu Nutri-Oils, un amestec unic de uleiuri fără greutate care ajută la eliminarea instantanee a încrețului și la hrănirea părului în profunzime. Lasă părul mătăsos fără să-l îngreuneze.Contine ulei de argan, nuca de cocos si migdale Formula care contine Nutri-Oils ingrijeste parul uscat, incurcat. Ajută la ca părul să fie moale și ușor de gestionat.Descoperiți șamponul Dove Anti Frizz, care oferă strălucire și catifelare părului uscat. Cu toții ne dorim un păr strălucitor, mătăsos, moale și ușor de gestionat. S-a creat șamponul Dove Anti Frizz pentru păr uscat, un ajutor instantaneu pentru șuvițele încurcate, rebele, care hrănește și face părul să arate sănătos prin utilizare continuă.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Olanda si Belgia).

Dove sampon Colour Care, 250 ml

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 19,00 lei.
Gama de ingrijire Dove color creata special pentru parul vopsit. Șampon pentru păr vopsit, formulat cu o culoare vibrantă. Ajută la păstrarea culorii vibrante timp de până la zece săptămâni. Lasă părul vopsit să se simtă mătăsos și ușor de gestionat în fiecare zi. Șamponul de îngrijire Dove color hrănește progresiv cu utilizarea regulată.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Franta, Olanda si Belgia).

Dove sampon Glowing, 250 ml

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 19,00 lei.
Ritual strălucitor Inspirat de ritualurile de frumusețe folosite de femeile japoneze Îmbogățit cu floare de lotus și apă de orez Face părul moale și frumos Cu un parfum floral moale Lasă părul mai moale, mai neted și mai strălucitor după o singură aplicare Șamponul Dove Glowing Ritual Shampoo oferă mai mult decât curățare eficientă. Produsul asigură nutriție progresivă și protecție fiabilă, stimulând restaurarea structurii firelor de păr după expunerea acestora la proceduri chimice, menținând strălucirea pentru mai mult timp.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Olanda, Belgia si Franta)

Dove sampon Intensive Repair, 250 ml

Prețul inițial a fost: 22,00 lei.Prețul curent este: 19,00 lei.
Special creat pentru a ajuta la repararea părului deteriorat cu ingrediente active de reparare a keratinei • Îți întărește părul astfel încât să te poți bucura de șuvițe strălucitoare. • Cu Fibre Active Keratine • Repară părul la nivel celularReface firul de par din interior cu ajutorul tehnologiei Nutri-Keratin Actives. Repara in mod vizibil suprafata firului de par si il hraneste in profunzime la fiecare spalare Ajuta la refacerea zonelor degradate pe termen lung, daca este utilizat o perioada indelungata Potrivit pentru utilizare zilnica.

Produs in Olanda pentru Europa de Vest (Olanda, Belgia si Franta)

Dove sampon recuperare intensa 400ml

Prețul inițial a fost: 22,00 lei.Prețul curent este: 20,00 lei.
Hrănește și repară aspectul părului deteriorat Keratin Actives ajută la repararea daunelor din interiorul părului Părul arată sănătos, puternic și mai frumos Ajută la protejarea împotriva daunelor viitoare prin utilizare continuă Potrivit pentru utilizare zilnică

Produs in Olanda.