Afișez toate cele 2 rezultate

Dove Gel de dus ingrijire bogata 250ml

12,00 lei
Crema de duș Dove Deeply Nourishing transformă chiar și pielea cea mai uscată. Pentru o piele mai moale și mai netedă după doar un duș. Cu Triple Moisture Serum pentru a hrăni pielea și microbiomul acesteia. O cremă de duș fără sulfați, cu o formulă biodegradabilă 97%*. Sticla acestei creme de duș Dove este fabricată 100% din plastic reciclat** Crema de duș Dove Deeply Nourishing a fost testată dermatologic. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Dove Gel de dus, 225 ml hrănitor profund

11,00 lei
Dove Deeply Nourishing Body Wash vă oferă o piele mai moale și mai fină după doar un duș. Fabricat cu crema hidratantă 1/4 distinctă de la Dove, această cremă de corp hrănitoare ajută la minimizarea uscăciunii pielii. Gelul de gel hidratant Dove oferă pielii nutrienți naturali pentru a face pielea să se simtă îngrijită. Descoperiți gelul de spălat de corp fără sulfat de SLES de la Dove. Proprietățile hidratante ale gelului de gel pentru corp Dove Deeply Nourishing hrănesc adânc în straturile de suprafață ale pielii. Formula blândă a lui Dove vă protejează microbiomul (stratul protector al pielii) și oferă îngrijire de durată pielii dvs. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs in Olanda pentru piata Europei de Nord - Vest (UK, Irlanda, Olanda, Belgia, Suedia, Danemarca, Norvegia si Finlanda)