Afișez toate cele 4 rezultate

Detergent de rufe capsule 3 in 1, Dash & Lenor – colecția buchete misterioase, 35 capsule, 959 gr.

Prețul inițial a fost: 85,00 lei.Prețul curent este: 75,00 lei.
Dash capsule 3 in 1 35sc 959gr Lenor color - buchete mister ametist
Capsulele de rufe Dash Bouquet Mystère sunt un amestec enigmatic de bergamotă radiantă, frezie delicată și iasomie strălucitoare. Notele aromatice de bază oferă căldură și moliciune pentru a vă face să vă simțiți confortabil toată ziua. Un parfum la fel de misterios și unic ca ametistul. Capsulele de rufe Dash 3in1 Mystery Bouquet au fost create pentru a funcționa în armonie perfectă cu balsamul de rufe Lenor Mystery Bouquet și parfumul pentru rufe, folosiți-le împreună pentru o rutină impecabilă de spălare.

Detergent Persil capsule duo-caps 56sc 1.28kg universal

Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 93,00 lei.
Tehnologia Deep Pure patrunde adanc in fibre. Agent activ de indepartare a petelor pentru indepartarea puternica a petelor dificile de la 20 grade. Formula de luminozitate pentru o puritate radianta. Usor de utilizat datorita peliculei 100% solubile in apa si a predozarii. Pana la 30 de zile de prospetime.
Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).

Detergent Persil capsule power-mix, 17sc rufe colorate

Prețul inițial a fost: 42,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.
Persil Power Mix-caps este o combinatie interesanta de detergenti lichizi si pudra obtinuta prin utilizarea tehnologiei cu doua camere, care are un efect excelent.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Belgia si Olanda).

Detergent Persil power-mix, 17 capsule universal

Prețul inițial a fost: 42,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.
Detergent Persil power-mix, 17 capsule universal
Detergentul universal Persil Power-Mix Caps Capsurile Power-Mix combină pudra puternică cu gel concentrat pentru rufe strălucitoare. Pudra puternică îndepărtează fără efort petele persistente, în timp ce gelul concentrat protejează rufele ușoare și albe de gri. Datorită formulei active la rece, petele sunt îndepărtate la temperaturi scăzute de la 20°C - pentru spălare ecologică și economisitoare de energie. Este ușor de utilizat: pur și simplu plasați Duo-Caps perfect dozat în mașină pentru spălat. Persil este un detergent care își impune cerințe speciale. Și asta de mai bine de 100 de ani. Puritatea, performanța și protecția textilelor sunt în centrul cercetării și dezvoltării pentru a obține întotdeauna cel mai bun rezultat. Pentru textile curate impecabil, culori strălucitoare și o țesătură.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Elvetia).