Afișez toate cele 4 rezultate

Detergent Persil capsule duo-caps 56sc 1.28kg universal

Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 93,00 lei.
Tehnologia Deep Pure patrunde adanc in fibre. Agent activ de indepartare a petelor pentru indepartarea puternica a petelor dificile de la 20 grade. Formula de luminozitate pentru o puritate radianta. Usor de utilizat datorita peliculei 100% solubile in apa si a predozarii. Pana la 30 de zile de prospetime.
Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Germania si Elvetia).

Detergent Persil capsule power-mix, 17sc rufe colorate

Prețul inițial a fost: 42,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.
Persil Power Mix-caps este o combinatie interesanta de detergenti lichizi si pudra obtinuta prin utilizarea tehnologiei cu doua camere, care are un efect excelent.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Belgia si Olanda).

Detergent Persil duo-caps 19sc emerald prospețime universal

Prețul inițial a fost: 44,00 lei.Prețul curent este: 38,00 lei.
Domeniu de aplicare: rufe colorate si albe Caracteristicile produsului: prospetime de smaraldINDEPARTEAZA CELE MAI DIFICILE PETE Persil Caps pătrunde în profunzimea tesaturii pentru a îndepărta pana si cele mai dificile pete. Formula capsulelor Persil este puternica in indepartarea celor mai dificile pete, dar delicate cu hainele.OFERA STRALUCIRE Capsulele Persil ofera stralucire hainelor, evitand formarea nuantelor de gri chiar si dupa mai multe spalari.PROSPETIME DE DURATA Persil Duo-Caps ofera un parfum proaspat rufelor. Capsulele sunt disponibile in variantele: Universal, Lavanda si ColorSISTEMUL DE INCHIDERE Sistemul de inchidere previne deschiderea usoara de catre copii. A nu se pastra la indemana copiilor.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Germania, Franta si Olanda).

Detergent Persil power-mix, 17 capsule universal

Prețul inițial a fost: 42,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.
Detergent Persil power-mix, 17 capsule universal
Detergentul universal Persil Power-Mix Caps Capsurile Power-Mix combină pudra puternică cu gel concentrat pentru rufe strălucitoare. Pudra puternică îndepărtează fără efort petele persistente, în timp ce gelul concentrat protejează rufele ușoare și albe de gri. Datorită formulei active la rece, petele sunt îndepărtate la temperaturi scăzute de la 20°C - pentru spălare ecologică și economisitoare de energie. Este ușor de utilizat: pur și simplu plasați Duo-Caps perfect dozat în mașină pentru spălat. Persil este un detergent care își impune cerințe speciale. Și asta de mai bine de 100 de ani. Puritatea, performanța și protecția textilelor sunt în centrul cercetării și dezvoltării pentru a obține întotdeauna cel mai bun rezultat. Pentru textile curate impecabil, culori strălucitoare și o țesătură.
Produs in Belgia pentru piata Europei de Vest (Olanda, Germania, Belgia si Elvetia).