Afișez toate cele 3 rezultate

Schauma balsam Aroma Hibiscus 250ml

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Părul va fi la fel de frumos și parfumat ca o mare de flori. Noua ediție limitata de arome de la Schauma - Schauma Happy Hibis-Kiss iti rasfata părul cu arome florale seducătoare. Cu o formulă vegană, fără parabeni și un complex de micronutrienți, balsamurile Schauma Aroma Happy Hibis-Kiss îngrijesc părul uscat sau deteriorat. Un design romantic cu flori subliniază senzația de primăvară a ediției limitate Schauma Aroma Edition. Cele două linii florale hrănesc și întăresc părul în combinație cu o experiență senzuală de parfum - pentru un păr puternic și cu aspect sănătos de la rădăcini până la vârfuri.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Schauma balsam fructe și vitamine 250ml

Prețul inițial a fost: 14,00 lei.Prețul curent este: 11,00 lei.
Balsamul cu fructe și vitamine Schauma este ideal pentru părul normal Formula cu extracte super-fructe oferă părului tău strălucire și vitalitate. Super-fructele conținute sunt bogate în vitamine și antioxidanți și conving cu un parfum minunat de exotic. Proteinele umple cu exactitate substanța de păr pierdută și întăresc punctele slabe ale părului. Pentru 100% Kraft. Pentru un supliment optim de îngrijire, vă recomandăm șampoanele și tratamentele de la Schauma.

Produs in Germania pentru piata Europei de Vest (Austria, Elvetia, Germania)

Schauma sampon si balsam din seminte de grau 400ml

Prețul inițial a fost: 16,00 lei.Prețul curent este: 14,00 lei.
Descoperă șamponul nostru de îngrijire blândă cu balsam de grâu pentru părul deteriorat care are nevoie de îngrijire. Hrănește părul și oferă o suplețe vizibilă. Reparație blândă din interior. Formule Vegane. Pentru un păr neted, cu aspect sănătos.

Produs in Germania pentru piata Germana