Afișez toate cele 3 rezultate

Detergent lichid Lenor orhidee aurie, 16 spalari / 1,120 l

21,00 lei
Testează Detergentul lichid Lenor Orhideea de Aur cu putere de curățare ultra pentru o curățenie igienică profundă și prospețime de lungă durată. Puterea ultra de curățare a lui Lenor pătrunde adânc în fibre și îndepărtează murdăria șipetele. În plus, detergentul lichid Lenor lasă o prospețime fantastică în parfumurile populare: April Fresh, Amethyst, Blossom Dream și Golden Orchid. Detergentul lichid Lenor vine într-un ambalaj care este complet reciclabil. Maximizați-vă plăcerea utilizând detergentul de rufe Lenor în combinație cu balsamul de rufe Lenor asortat și parfumul de rufe Lenor - pentru puritate, moliciune și prospețime strălucitoare. 9 din 10 consumatori de detergent Lenor ar recomanda Lenor prietenilor lor.
Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Elvetia si Austria )

Detergent pudra Lenor 2 in 1 parfum flori de primavara – 130 spalari 8.450 gr

175,00 lei
Vrei puritate și prospețime? Atunci lasa-te sedus de detergentul proaspat Lenor April. Lasă-te învăluită de parfumul florilor de primăvară și o notă de patchouli natural și lemn de cedru alb. Așteptați cu nerăbdare o experiență revigorantă care vă va oferi un sentiment revigorant. Detergentul Lenor Aprilfrisch este completarea perfectă pentru balsamvul Lenor Aprilfrisch și parfumul de rufe Lenor Aprilfrisch. Minunat singur, împreună un sentiment ceresc de bunăstare. Mă simt confortabil în Lenor.
Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Belgia, Olanda si Austria )

Detergent pudra Lenor rufe colorate orhidee aurii 2 in 1, 110spalari, 7.150 gr

150,00 lei
Vrei puritate și prospețime cu protecție a culorilor? Lasă-te sedus de detergentul Lenor Golden Orchid. Lenor Goldene Orchidea emană o notă seducătoare de vanilie care mângâie simțurile. Amestecat cu mimoase, roz miere și accente cremoase de piersică, Lenor Goldene Orchidea oferă o experiență incredibil de plăcută și senzuală. Lenor Orchid Gold Detergent este complementul ideal pentru Lenor Golden Orchid Softener și Lenor Golden Orchid Spălătorie Parfum. Minunat singur, împreună cu o bunăstare cerească. Mă simt în Lenor.

Produs in Italia pentru piata Europei de Vest ( Germania, Belgia, Olanda si Austria )